В Германия вървят към развиваща се водородна икономика

Това е и една от областита за дългосрочен растеж за германската RWE, обяви бъдещият изпълнителен директор на енергийната компания Маркус Кребер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пълни профани ни говорят измислици! от снимката се вижда! всеки ученик знае, водорода е от 1 валенция - Н2 няма!!!

_stankow

За водородна икономика трябват ядрени централи. А "умните" дойчовци си ги закриват. Изобщо - тъпи хора !

Водорода като гориво, звучи доста по-смислено от електрокарните простотии. Въпросът е, че само експлоотират на хората идеите за по-добър свят. Никола Тесла сигурно ссе върти в гроба, ако знае как се експлоотира името и идеиите му за власт и богатство.

EMES

На всички им се подиграва, а той седи и се възхищава.

в бенбен тръбопровод за 5-10% скок на цената на тока тиквата си подаде оставка а какво ще стане когато цената скочи 300% заради "зелената сделка"???

Цената е важна. Всеки българин знае че е най-добре да купи и ползва нов автомобил. Но 99% от българите не могат да си го позволят. В случая дори не става дума за частни отношения. Става дума за бизнес. А ако бизнеса не предлага стоките на добра цена, просто умира. И пак така, ако с административни решения някакъв бизнес са налага в определена територия, какви са перспективите му. Помня времената, когато България беше определена да произвежда компютри, други държави авомобили, трети други стоки и колко хора останаха да си спомнят тези времена? Добрите идеи е едно, добрите намерения друго, а реализацията трето. Приказката в България е много точна. Едно е да искаш, друго е да можеш и съвсем различно е да го направиш

Бях убеден, че източника на тази глупост ще е същия, като на другите подобни!

Абе, кюмюр, я сподели експертизата си тука. Разкажи ни как всичко е в лигнитните въглища или най-много до руска газ до опрем... :))