17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Daaa ooxxx

ееее не се сети путин да стрелне едно сарматче къде госкето за един по добър и мирен свят.Амин

Хаха. За глада ще отпуснат по един долар на човек. На климатичните терористи 100 трилиона. Само САЩ. Престъпници.

Разбрахме какво искате, само не знаем как точно ще ни заробите с новото и какво ще е то. Колкото по-възстановяеми, еко и био стават източниците, толкова и поскъпват. Нима собствениците на соларни паркове плащат за слънце и светлина? Или пък веи плащат за дъжда, които вали? Събрали се да налагат паралелна реалност.

КаКЪВ клуб на климата беее? На хоризонта се задават 4-5 милиарда души от развиващите се държави, които искат да ядат и искат да имат стандарт на живот, подобен на европа и сащ...За какви клубове ми говорите. Сащ и Европа трябва да мислят как да оцеляват, не как да си затрудняват живота, защото ще берем ядове в скоро време

Хубаво са решили ,ама има два недостатъка тяхното решение. 1.Правили са сметки без Русия и Китай.Ако тези две огромни държави не им играят по свирката,решението им пропада. Все пак живеят на една и съща планета ш пряко зависят от тях. 2.Вкарват един термин"ще се опитат ". И аз се опитах да онодя комшийката,ама не успях.

Някой да ми каже, че това е поредната идиотска шега ...

И как така? Хем чиста енергия, хем се връщаме към въглищата? Тези съвсем ни взеха за канарчета.

_stankow

Специалната операция в Украйна си е война. Война на Русия срещу запада. Личи си и по това кой доставя оръжието, кой подкрепя, кой какво ще загуби накрая. И тези, докато губят войната, тръгнали да правят клуб за климата. Ами да направят и един клуб на тъжните теменужки, че няма кой да ги полива !? Така не се печели война. Така не се запазва световно господство ! Ами цял свят ви гледа, нямате ли срам, нямате ли усещане за провал ! И това били "лидери" !?!

И един мармот....

"Ние сме решени да постигнем пълна или почти пълна декарбонизация на енергийния сектор до 2035 г." Какво точно означава това?

Глупости и идиотщини. Човекът не може да е над природата!

Надявам се това да се отнася само за Г7

Ха ха, какъв г-7? БРИКС е организацията , която ще доминира в свет, г=7 залязва!

Няма да е BRICS. Към тях ще се присъединят и други и ще трябва да ѝ измислят ново име.