В ЕС влиза в сила таванът от $60 в цената на руския петрол

България получи дерогация от новото ембарго за внос на руски морски петрол

Обратно в новината

Коментари - В ЕС влиза в сила таванът от $60 в цената на руския петрол | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на бензина 5 кинта, а от януари 2024г - 2,5 евро. Браво. Обичам ви, вашта мама!

Е това няма да стане.

Бързам да заредя като за последно

Да, началото на края! Без заплата няма да има война на руснаци срещу украинци.... Каквото и да Ви говорят, само за пари става въпрос!

Кретиените да си го купуват на 60 бат Бойчо ще го купува на префинциални цени щотоооо - всенародни бунтове и у Сибир

"Дерогация" - процес по премахване на рогата вследствие на изневяра.

Ако е само 5лв горивото ще викаме ура и ще черпим. Много по-нагоре ще отиде ако изобщо има. При хиперинфлация, безумни цени на храна и ниски доходи в инфлационни пари.

с други думи цената която запада от Гей -7 ще плаща за руски петрол ще още повисока от преди "митологичния" таван но ще бъде придружена с фалити на морски прревозвачи и застрахователи които досега работеха на межд. пазара.По една случайност те пак са на запад и ще доплащат още по висока цена срещу иззетият им бизне от източни такива компании.Западо освен че се натиква ъгъла се самонокаутира за пореден път.

5 евро ще стане

картинки по цигарите, прасета за колене в лукс пътуване... Тия не се ли усещат, че се държат като избягали от лудница?!

20 да стане, стига руската кочинка да фалира и да се разпадне

Я помислете малко - ако имате нефт с гарантирано ниска (под-пазарна) цена, ще купувате ли изобщо някакъв друг нефт? Ще се стопят поръчките за американски, азерски, китайски и всякакъв друг нефт, защото е по-скъп. Този таван на цените направо подарява на руския нефт монополна пазарна позиция. Достатъчно е Русия да каже "добре". Взех си пуканки и ще наблюдавам бавния процес на осъзнаване на евро бюрократите.

Нали не го искат и няма да го купуват, защо изобщо се занимават каква ще бъде цената, тия продажни калинки еврочиновници.

НАКРАЯ УКРАИНЦИТЕ ЩЕ ГО ОТРЕЖАТ путъо , И НЯМА ДА ИЗНАСЯ ПЕТРОЛ !

И ЗА ТОВА , ЩЕ ГО ПРИНУДЯТ путъо , ДА ПРОДАВА ЕВТИНО ! БЕЗ ДРУГО , ВЕЧЕ КРЕМЪЛ БАНКРУТИРА ! ДА СТЕ ХОДИЛИ СКОРО В МОСКВА ? ПЪЛНА СКРЪБ ! ОТНОВО СЕ НАРЕЖДАТ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВОДКА !