В "Булгаргаз" са били напълно наясно кого могат да поканят за процедурата за доставка на газ

все още остава неясно защо меко казано "от днес за утре" държавното дружество обяви екстремното запитване за допълнителни доставки към български и регионални търговци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво бре,пак руски газ,но с бонус,по-скъп.Време е да ви измъкнем от Дондуков 2 за косите.Долу продажното правителство.ИЗЛЪГАХТЕ НИ!

До 5 години фотоволтаиците ще са с КПД над 40% ще са леки и изключително евтини. Единствено трябва да се мисли в посока съхранение - батерии, ПАВЕЦ, водород. Руслямския държава етична в канала

Много фантастични филми гледаш!

Какви търговци бе, това са си организирани престъпни групи целящи дестабилизация и падане на правителството. Боже, до какво падение се стигна, правителството да се обръща към мафията за помощ и спасение от собствената им некадърност и безпомощност!

И ЗАЩО Чирен ни свари по мръсни долни гащи със само 17% запълненост ??? Защо не беше на 100% пълен, а се прдаваше като за...в криза ?

Малко за НЕрускя газ от нходището Шах Дениз в Азербейджан от Ройтерс: February 18, 2022 Lukoil owns 19.99% in Shah Deniz, BP as operator controls 29.99%, with TPAO owning 19%, SOCAR 14.35%, NICO 10% and SGC the remaining 6.67%.

Е и! ОЧЕВАДНО е неруски. Нещо повече Лукойл осъди нападението на Украйна.

Полша, големият борец срещу Русия и руския газ, напълно незаконно почва да краде от транзитния газ, предназначен за Италия и Франция. Хранилищата на Полша за вече запълнени на 80% при средно за Европа 34%. Те така воюваме с Русия. Ние, междувременно договаряне 100 % по-скъп газ. Честито !

През Полша за Италия??? Това само пълен кретен може да го измисли.

Казвайте сега за бензина.

Пожелавам на България безкирово бъдеще!

Тъпо Киро ми каза, че ще живеем все по-добре като спрем газта от Русия. Очаквам светлото бъдеще!

Купи си свещи ако искаш да е светло.

Демек да разбираме, че руският газ по 300 евро е скъп, а този на спот пазара за 1300 без доставка и комисионни е евтин?

Как ги наказахме яко руснаците, а. Вместо да им я купуваме по 200 долара газта им я купуваме по 1200. Яко ги прекарахме, щото сме хитри и умни. Искам шефа така да ме санкционира - да ми вдигне заплатата 6 пъти.

Отдавна не купуваме на 200. И никой не купува на толкова. Нито сърби, нито унгарци. Ще купуваме временно с до 10 % по скъпо, после по евтино и те така.

Пълен хаос, който Кирчо нарича "управление" с мазна усмивка..

При такива уникални жертви и загуби на България заради ценностите не може ЕС да се размине с повишаване с 20 места в индекса за свобода на словото! Тук си трябва веднага приемане в шенген и еврото и спиране на поученията и натякванията в русофилство! Видяха се добре руските кавали в ЕС- сега да разтворят кесията и да бъдат така добри да подкрепят отличника по ценности! И военна помощ като ремонти ще дадем, а сме съседи на Русия по море! Остава сега да ни извиват ръцете и за македонските измамници!

МЕТ Груп ни препродава Руски газ, но на 30% отгоре!

Пак добре. Можеше да бъде на 50 или дори на 60% отгоре. Екстренна поръчка, голям обем, военно време... Ко знаийш ти. Даже 100% отгоре е приемливо за просто кирето. Да.

Така де, Кирето и Асенчо са им казали предварително кои са им 2-те фирми, които трябва да доставят. Да не стане някоя грешка, че много пари са това! :)))))