В Африка обявиха репарациите заради робството за "твърде просрочени"

Целият африкански континент заслужава официално извинение от европейските нации, замесени в търговията с роби за престъпленията и щетите, каза президентът на Гана

Обратно в новината

Коментари - В Африка обявиха репарациите заради робството за "твърде просрочени" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предшественици на хомо сапиенс...

Което те прави произлязъл от тях, ха ха ха!

Само по майчина линия - виж какво му е бяло лицето. Това означава, че майка му се е поддала на чара на някое шимпанзе. То по поринцип всички расисти, неонацисти и ултранационалисти имат преобладаващи маймунски гени.

Vreme e US da plashta na vsichki negri s napechatani dolari

Робите са били продавани от племенните воджове на чифути. Почти всички собственици на корабите за превоз на роби и робовладелци са били чифути, но този факт удобно се избягва. Да ги репарират чифутите и исраел.

Били са продавани предимно на араби и португалци. Това с "чифутите" откъде го измисли?! Ти чувал ли си някъде, някога евреин да се е занимавал с високо-рискови транзакции (каквато е била търговията с роби)? Ей, от злоба, ниска обща култура и желание да навредите винаги някакви тъпотии измисляте.

Вместо репарации по-добре да им върнат наследниците на робите, за да могат да живеят свободно в родината на предците си. По същата тази логика ние трябва да искаме репарации от Турция за 500 години робство.

Недей вика дявола, че северномакедонците могат да решат пък от нас да търсят репарации.....

За какво? Държава и народ съществуващи от 1947 година (т.е. не са участвали в нито един конфликт, не са били по робство, завладявани, завоювани и т.н.) от кого може да търси репарации? Единственото е, че са индоктринирани брутално и че им е бил забранен достъп до обективно написни учебници по История, на по този въпрос да си се обърнат към сърбите и по-големите им братя - руснаците.