Уволниха шефа на НЕК

На мястото на Петър Илиев застава Иван Йончев

Обратно в новината

Коментари - Уволниха шефа на НЕК | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А България. Б.Б. кога?

Този има мутра на партиен секретар на малък град от селски тип.

Грешите. Светен човек е. Но дрОгарите не прощават...

е участник в престъпна организирана група, която открадна 1 000 000 000 от потребителите на електроенергия, сега за наказания само ще го уволнят и ще му платят още 500 000 лева обезщетение

Много си угоен бе ! Какво туловище ! Става за филм на ужасите !

Работи под напрежение!!!

Някой да се позаинтересува , на този хубавец къде и кави са му близките , какво работят и ще си отговорите - Защо България стигна до това положение !!!! Да се само този - С МЕД да го намажеш , ама колко са такива ?! Онзи представителя на Хотелиерския бранш е СЪЩИЯТ !!! Такъв ни е ''Бизнесът '' в ''демократичната република'' и затова дава зор да се избият домашните прасета на хората !!!! Да питам ли защо ?!

Аз лично не се интересувам от ничии роднини. Дори от собствените.

Ще спре ли токовият удар по хората, или поредната "пунта мара"! Всяка промяна при тези управници е пореден гаф, от където и да го погледнеш!

Не няма да спре. Токовият удар може да спре само със строежа на нови мощности.

Тази така наречена борса, е толкова нелепа, че все едно да следиш колко тенджери боб са излезли по котлона на сто домакини.

Шефа на нЕк трябва да е Циганин те всичко разбират от Ток и Жици от поколение в поколение

Трябва ни АЕЦ Белене или поне да се изгради язовир Яденица. Но това юристи и икономисти няма как да го проумеят. Не са учили енергетика. А в енергетиката 2+2 не винаги е 4.

Ех троле, Точно които са учили енергетика ще ти кажат че не ти трябва АеЦ с неговите 1000 мегаватови реактори, а ти трябват по-малки мощности. Ама за целта (припомням) трябва да са учили енергетика. Виж за училите за политкомисар, за тях е е ясно, радоиточката и "гаравит Масква".

Инвестицията за по малка мощност като финансово изражение е абсолютно същата като за голямата и енергията от тях е три пъти по скъпа. За това блоковете 4то поколение са 1200 мегавата а не 440. Малки мощности се строят когато има недостиг на вода.

От ей такива България загива с всяка секунда , а те са на ВСЕКИ МИЛИМЕТЪР , и навсякъде в администрации , канцеларии и управление !!!! На този само за физиономия му давам 25г. одма !!!!

Обади се на Костов, той съсипа Сдс

Дали ще се казва Пещо или Иван все тая. Енергията няма да поевтинее. Няма производствени мощности за това няма предлагане на пазара. Консумаьията ще расте, дефицитът ще става все по голям с цените все по високи.

Тока да го удари негодника пенсионер и то не на по-висока а на Всяка цена!!

тоя има такава крадлива муцуна че всеки криминалист, чел Ламброзо, е длъжен да го опандизи на момента

Тока ще стане 3 лв преди бензина!

Този беше най-големия тъпунгер в енергетиката. Той е виновен заедно с Менда Стоянова, за кражбата на Предприятие ВЕЦ група Рила от пловдивското П група Родопи, за да отиде ръководството в Пловдив. Така Менда показа кой е горната кора на лайното. А те пловдивските много миришат...

Пешо мастиката - аут

А шефът на ДКЕВР кога? Крайно време е.

Ща направя подписка и ще го върна.

Бане Васко ти можеш........всичко

Голям си

Вуйче Ти сииии

Любов моя с тебе сме.....

А Горанов кога?

А шефката на НАП кога?

На този "експерт" като му прочетеш биографията и веднага се набива, целия му капацитет. Само се сменят едни и същи калинки във властта и хаосът все повече се засилва ! Кога ли ще останем и без ток ?

За енерго-мафията е много удобно вместо инженер-енергетик да сложат юрист...

Да заемаш такъв важен пост(и много добре платен) и да не се погрижиш за зъбите си...

Това трябва красноречиво да ти говори колко му е акъла и защо е слижен там !!!!

Може пък да е на МРЗ човека ?!

A...комшията! Даже не знаех какъв е... сега кво ще прави? Всяка сутрин идваше с един джип пред входа, паркираше го където му хрумне, после шофьорчето му идваше с друг джип и го откарваше на някъде. Предполагам към трети джип.

Очаквано беше енерго-мафията да се разправи с непослушния ПЕШО БУТА....

Нискостеблената Теменъшка имитира дейност !

Политиката на ЕС, в частност и на България, е скъпа енергия, за да се намали енергоемкото и замръсяващото производство. Доколко това е удачно - е отделен въпрос. Проблемът на българската енергетика е в липсата на реформи в посока ВЕЙ или такива, целящи компроментирането на тази тенденция. С други думи: Румъния дръпна, когато намери на плитко в морето нефтопродукти (тъй като техният добив е по-ефтин). Очевадно е, че България не разполага с такива. В замяна на това, ние разполагаме с ГЕОТЕРМАЛНА и ХИДРОТЕРМАЛНА енергия. Усвояването й би довело до мултипликационен (умножаващ ползите) ефект, ама на кой му пука за България...

Прав си, но свободни дебити от термална вода вече няма. С нлагословията на Оправлаващите Всичко се разграби, легално и нелегално !

Става дума за находища, до които се стига чрез сонди. Например, в центъра на София, при Централна Баня, през 60-те години е бита сонда на 200 метра и от там до ден днешен се ползва минерална вода. Повече информация има в Гугъла, ако напишете Геотермална или Хидротермална енергия. Според мен, под София, на около 800 метра има отлично находище на хидротермална енергия. Става въпрос за района Княжево, Горна Баня, Банкя та чак до средата на града поне (поне 20 кв. километра).

Тази енергия за която разправяш е 0,1% от общия баланс...

"Румъния дръпна, когато намери на плитко в морето нефтопродукти"!!!!!! Разбираш ли какво пишеш? Аз понякога на плажа настъпвам нефтопродукти.