$12.2 млрд. годишно ще струва на Германия спирането на ядрените централи

Замяната на атомните централи с изкопаеми горива ще доведе до 1100 допълнителни смъртни случаи всяка година, прогнозират американски учени от три университета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще готвим на светкавици екологично и безплатно!?

Добър ден...булю Пено !

аха... те германците спират ядрените си централи за да ги заменят с такива на въглища? Не с вяътрни и соларни, ами с въглища? ха ха ха... ех Амита Амита....

Не с въглища! Не си разбрал! Въглищните централи също се затварят и понеже Германия не е на екватора, и на ВЕИ не може да разчита, остава еди вариант; ГАЗ! Точно по тази причина те никога няма да се откажат от "Северен поток-2". Никога, на никаква цена!

Ивсне Иване... Мечти Путлерски. Ако не си чел дете малко с промит мозък германците от 3 години генерират повече електроенергия от вятър и слънце отколкото от фосилни горива. Никой не строи ТЕЦове там. За това и не им пука за СП2 освен на изиграните фирмички и лобистите им. 13 месеца метър траба не е построена. Ако им трябваше спешно тая газ нямаше ли да го направят? Санкциите на САЩ не са бой с пръчйа на голо фете малко и наивно. Вземи се ограмоти преди да тролиш тъпотии като американците.

1100 допълнителни смъртни случая всяка година! 1100 СТРАШНО число! А в България всяка година неДопълнително, по естествени причини си умират 100 000 души! Дребно число!

Германия плаща милиарди за да си спре ядрените електроцентрали, ние тук плащаме милиарди за да построим нови такива!!! Но в същото време Данчето Фандъкова иска да ни забрани старите дизели, че не били екологични??? А когато валяха дъждове, моят стар дизел се оцапа с кал от улиците все едно не съм карал из столица на европейска държава, а съм бил някъде на сафари в Африка!!!

Глупости на квадратни търкалета. Откъде им дойде в акъла, че немците ще горят повече въглища? Нито е в програмата за закриване на тецовете им, нито някой го е съобщил. аФторчето нещо се е подвел по американските локуми на псевдо-research-ари.

Това са нефт и въглища, а купувайки ги, подхранваме мафиотската шайка на Путин

освън въглища и нефт са най големият доставчик на чиста енергия: природен газ 60 % дял в Европа и ядрени реактори -75 % от световния пазар.Кво ти пречи Путин.

а няма и да има. прост народ

имаха нормална държава само за много краткия период на третия райх. за жалост не е останал нито един истински немец от онези!

Хахахахахаха....

Глупостите на еколозите. Причиняват само загуби.

Какво?Американци от Калифорния правят сметките на германците?Щото немците са глупави и не могат да съберат 2+2? Кунева беше за линчуване дето спря малките блокове.От влизането в ЕС спечелиха една шепа хора -куневци!

Американците са по добри във всичко сравени с немците. Ида немците с а много глупави хора! Кунева нищо не е спряла , дебилче и ти си прост кат немец!

неразбра .Американците бири по добри от всичко от немците????? Верно ли си спрял хапчетата?.Американците ако постигнаха въобще нещо след втората световна войно , беше благодарение на отвлечените и вербувани нацистки учени и техните разработки за да им напряват някаква космическа програма и на тази база да ги изстласкат в 20-ти век.Оттогава американците само смучат от другите и пак тънат в дългове и дефицити.

не ти говоря з а космическа програма дебил! А и онова дето е направил фон Браун е останало в миналия век! И без него щяха да постигнат каквото искат. Както виждаш единКитай сам си прави програмата, след като открадна всякакви технологии точно от САЩ.

абе какви технологтии имат САЩ.Те каквото са откраднали са го откраднали.Сега са гола вода: 25 трлн. външен дълги +115 трлн.вътрешен +2 тлрн.годишен дефицит, отрицателно салдо в търтговски баланс -1,9 трлн.годишно.Като имаш предви че 75 годиди рекетират света срещу такса заплащане, нещо като нашите СИК и ВИС 90-те.И въпреки това си останаха едно дървено гето.

Германия стремглаво се е устремила към дъното.

тъп , по тъп , най-тъп, германец.. а овцете в бг се влачат още с Германия след като 2 пъти ги е завличала до самото дъно