17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма как Китай да внася презервативи от Америка. Никакъв начин на китайците да им стават презервативи произведени за американци.

Америка се уплаши пострада . . .

Отиде работата, китайците с китайски презервативи... Свръхпопулацията на земята ни е в кърпа вързана. Краят е близо.

Не си разбрал! Още по-страсшно е. Направо казват: от сега нататък ще го правим без презервативи, пък да видим кой кого...

малееее... сега като вземат да се размножават киайците :)))

Та това е истинска 100%ва Търговска Война между Китай и САЩ. Дано не стане и Финансова война, защото 350 милиона имигранти от САЩ ще са много за Света.

Викаш там ще се обезлюди, ще тръгнат потоци от имигранти към развити държави и китай, ссср, че даже и България ще се напълнят с чернилки, психопати, убийци е може и 10 свестни да се намерят в тези 350 милиона.

С избягали американци. Кой убил баща си, кой таковал майка си и основно....неплатили данъци. Имах съквартирант българин, който се беше уволнил от американската армия като поддръжка на двигателите на корабите. Обикалял южна Америка и спаси кожата от Войната в Залива 2002г. Та разказваше какво е видял при акостирането в латино Америка - тълпи от американци разпитват как е в САЩ.

не се ли сещаш, че ще се ЗАВРЪЩАТ по страните си. Или говориш за индианците? Ми да ти кажа. В Русия живеят над 4 000 000 "чисти" руснаци дето са емигрирали там от скоро, и над 20 млн "кореняци"... повече от цяла Сирия. Като хлебарки са. Скапани емигранти, а? :))))

Ред е Тръмп да отвърне на новите китайски мита с обларане на стоки за още 300 милиарда и да ускори износа на производство от Китай. Редкоземни метали могат да купуват от Украйна примерно и то доста по изгодно.

Соята за американските прасета или батериите за Теслите?

Сигурен ли си, че в Украйна произвеждат неодимови магнити? И знаеш ли за какво се използват?

Тръмпи, Тръмпи. Сега ще плащаме с 25% повече. Бизнесът ще поскъпне.

Изкуството изисква жертви, бро, и така до следващия, който ще ви вдигне цените с 50%, защото ще свали митата! хахахаха

Аз не ползвам нито топчета за тенис, нито презервоари

Каквото почукало, такова се обадило.