17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говоряща кукла на конци! И тия в момента ни управляват, ужас...

Абе кифло нали виждаш кой иска Война с Русия , че си измисляш разни глупости ! Мисли на една акушерка недоучена ! Поставена там заради баща си ! Тъпотий от ЕС !

Остана ли някой в ЕС, който да слуша Урсула и ЕК? Май всички държави си правят каквото си искат и както си го искат. Въпрос на време е да спрат да им плащат заплатите на Брюкселските дебили.

Да ! Нищо не е изключено - да се предадете още на САЩ. Всички санкции към Русия, много тежко рефлектират върху ЕС.

ооо, ще клекнете вие

жени да говорят за войни, които водят до проливане кръв на предимно млади хора, убийства, сираци и вдовици - вместо да се борят за мир и живот.

Ех, че ме разсмя тази целулитна кака...Защо упорито ек работи срещу всички граждани от Европа и още веднъж защо ни е ек ??? Еврейските мърши интензивно използуват т.н. прозорецът на Овертон, повтаряйки една лъжа тя не става истина. И руския и украински министър на външни работа и отбрана спокойно декларират няма да има никаква агресия, но на еврейските мърши им се воюва, малнеет им парите , които ограбиха от цирка ковид...Единствения изход и всички мощно да изметем върхушката. В Канада над 50000 тира и над 1 милион шофьори на тирове са пред парламента...,но това удобно се премълчава..

Чудя се дали тая булка е наясно, че за руснаците ЕС е второстепенен пазар, и че основните им клиенти са на изток? Ако спрат СП2, на студено няма да стоят руснаците, а германците и останалите от ЕС (че и ние покрай тях).

Идеята че национални и културни интереси както и съдби на цели народи, могът да бъдат разменяни за материални облаги е изцяло Западна приумица. На Изток от Берлин, не всички сравняват живота със цената на салама!!!

И ние не сме добре, но Германците такива години ще им докарат тези техни управляващи, че ще им се стори да са в следвоенна Германия.