Управителят на БНБ призова към по-строга финансова дисциплина за бюджетен дефицит до 3%

Управителят на БНБ предупреди за риска да се върнем "в отдавна забравеното време на високи дефицити, растящ дълг и ликвидни затруднения за бюджета"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, що бе?! В еврозоната да не би да го спазват?? Ние ли сме най-големите балъци? Я печатайте наред - ще залеем европейския пазар с български боклуци за сметка на простия българин.. Освен това ако ни наложат мита, директно караме бежанците на западната граница да се оправят с тях.. Изглежда ще си решим всички проблеми от веднъж!!

А бе на банките нещо много често зеха да им се повреждат банкоматите! Особено когато калабалъкът взема пенсиите! Тогава той (калабалъкът де) се юрва по гишетата и колегите ти преизпълняват плана за таксите! А виж там, напръй нещо - малко мъмрене, туй-унуй, щото зеха да се излагат...

Първата стъпка към намаляване на бюджетния дефицит ше е да излезеш и да декларираш еднолично и добрпволно намаляване на заплатата си на 710лв. бруто - демек минималната. Същото могат да направят и цял билюк банкаджийки около теб. Като си изтеглите депозитите от банките ще намалите и пасивите им с което ще ги стабилизирате. Така с личен пример ще оглавиш движението - чрез живот без пари към финансова дисциплина и бюджетна стабилност! Пък сега - колкото изгайретите! Никой пък не е незаменим! Важни са 3% БД!

Пътят към еврозоната, ПЪТ КЪМ ПРИВАТИЗИРАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА " БЪЛГАРИЯ". Ако някой си мисли, че ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е конспирация, нека да види редукцията на населението с 3 милиона (1989 - 2021)и то без гражданска гореща война като в Украйна. Там поне едни руснаци, избиват други руснаци, докато в България имаме еврейска благодарност - ХУМАНЕН ГЕНОЦИД.

Така е, но.... Българската поговорка е "Като си пееш Пенке-ле, кой ли те слуша!" Нашите депутати се надцакват само на тема социални разходи за електората, а пари от къде, никой не месле. Ето Нинова и днес се хвали с нови помощи за "техните избиратели", онези напитките, нали се сещате.