Управителят на БНБ: Банковата ни система е стабилна и в добра кондиция

Димитър Радев успокои вложителите, Горанов предлага заем от милиард за фонд "Безработица"

Обратно в новината

Коментари - Управителят на БНБ: Банковата ни система е стабилна и в добра кондиция | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вложителите трябва да знаят, че парите им са на сигурно място и се ограбват безспирно от псевдо бансите

Трийте, трийте... Вашите пари са също във въпросните банки...

Някои банки вече не работят. Т.е. заявяването на по-големи суми или тегленето на всичко налично вече е НЕВЪЗМОЖНО!!! Естествено, виновен е вируса.....

Дръжте златото, БГ лев да има златно покритие. Другото е вятър работа.

Радвам се за вас, че ви е стабилна, но джобът ми вече е празен и не виждам как след две-три седмици ще ви плащам, да не говорим за пазаруване. Тогава какво правим? Щом се хвалите, защо не опростихте хорските задължения на тези с доходи до 7-800 лв. и не им отпуснахте по 200 лв. за оцеляване? Иначе излиза като някакво наказание до изтощаване и до стотинка. Не е страшно да фалират големите, лошото е когато народът изпадне в колапс. Добре, че още не се раздават на калпак пари и се опитва някой да мисли и за после.

85 процента от населението не работи и ще тегли яко от влоговете си. 80 процента от фирмите няма да плати кредити си защото не работят. Банките ще фалират ,това е сигурно.

Значи всичко е много зле!

Само това ни говорят, че всичко ни е стабилно и сигурно, само че за 100 лева преди 30 години можех да платя режини и да си живея спокойно 1 месец. А сега за 100 лева мога веднъж седмично да напазарувам скромно само за яденето, толкоз. Докато е валутния борд, стойността на лева де факто се паднала двойно, че и тройно. Всичко поскъпва, краде се със страшна сила, народа го използват лъжат за всичко, но стадото блее

Банка в БГ е мръсна дума след кражбата на милиарди от КТБ под шапката на БНБ, което си беше комунистическа поредна експроприация! Всички БГ банки са скачени съдове, крадат и паразитират, подкупват управлението за лобистки закони с нашите пари! На всяка БГ банкнота има мръсна дума - БНБ!

Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живуркат роднините им, която краде отвсякъде (и КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на тройна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, фалшифицираща избори, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Все си живуркаш с 200 евро на месец!!!

Те така казаха и за КТБ, даже и награда им дадоха за най-добрата банка в България за 2014г., НО .. .след 3 месеца я принудиха да фалира. Все още няма наказини, няма и да има, защото точно след 4г.делото има давност и всичко потъва.

Г-н Димитров вие лъжете,вие сте завършил същия университет какъвто и Др.Ясен Дачков,клетника много лъжеше за Щатите ,рублата поевтиня и се налага изванаредно да се лъже.

Моля без паника да се насочите към лодките! Корабът потъва бавно и вода ще има за всички!

Оня ден в пространния си монолог наглецът барба Ганьос нали каза, че за всичко е виновен Радев, защото по време на служебното правителство вместо да закупува необходимото оборудване за медицината, той искал да даде едни милиарди за някакви си Грипени!

Сега ,когато във кетай няма вече карантина се предполага ,че фабриките им са започнали работа. За два месеца имат да наваксват страшно много бач! Но никой не казва всъщност -локомотива на световното производство-Китай ,във рецесия ли е вече или възход макар със малки проценти ...?

Банката приема депозити от едни хора и с 75 % от тези пари дава кредити на други хора Държи останалите 25 % в брой и по сметки за да може са се обезпечат обичайните разплащания и тегления. Но ако всички си поискат парите едновременно- как банката ще им ги даде - нали са раздадени на кредитополучателите и те ги връщат на вноски. Те ще се съгласят ли да ги върнат предсрочно? Така че помислете малко преди да пишете глупости

Конфискация золота у населения США в 1933 году Материал из Википедии — свободной энциклопедии Перейти к навигации Перейти к поиску Указ № 6102 Конфискация золота у населения США в 1933 году — финансовая акция американского правительства, во время которой у населения США изымалось золото. Содержание 1 История 2 Последствия 3 Аналогичные законы в других странах 4 См. также 5 Примечания 6 Ссылки

И всичко това единствено в раша укито ли го има ?

Тия дърпат заеми вече, а вие им пишете по форумите... колко сте им ядосани. Сериозно?

Вервайте ми, каза той и бавно се качи по стълбичката на самолета за Мадрид. Следващото му идване беше чак след 800 дни. Из "Дневника на един цар".

Гледам и не вярвам на очите си. Ще му срутят стабиуноста на боеко. Ще му се прекатури и това поредно правителство и ще бяга след отмяна на военното положение. Такова наси.ане ще падне, че 2013-та ще му се види като първомайска манифестация. Но този път хората ще са огладнели и озлобени и ще има... много-о-ооооо кетчуп по улиците! Този върви към това да стане нарицателно за некадърно управление. Както казваше едно време бай Радой, Най ме е страх, вика, от дейния глупак.

"Индивидуален гъвкав подход' - разбирай партийната клиентела няма да плаща огромни заеми, а за останлите секира. Не можахте ли да приемете поне една мярка, която да е еднаква за всички? Да се обаждат хорицата на лихварите и да ги питат за разсрочване, а последните ако къндисат - да, ако не къндисат - не. Другия гений пък шял да дава държавни пари на ЧСИ-та, защото сели 30 дни няма да могат да обират населението....

Абсолютно На босия просто няма как да му вземеш цървулите !

Утре отивам да си дръпна 25-те левчета от картата, че да не гръмнат

Остави ги там, ще отекат и без това за такси.

Утре тегля всичко

Колега, вземи, че се гръмни. Ще видиш след две- три седмици, под диктовката на Тиквите, колко е стабилна системата. И ти си за отстрел, заедно с Главната Тиква- Тиквун банкянски и Гешев.

Когато става дума за банки, аз съм се научил да чета новините наобратно. В случая в превод казаното е: "Банковата система е на ръба и предстои срутване"...

Научил си си УРОКА!!

Банките не ги мислете, тяхното не се губи. Ако се повишат лошите кредити, ще ви продадат имуществото. Ако нямате такова, БНБ ще ги спасява. Ако БНБ няма пари, заем ще се тегли. Старият призив: Пари нема, действайте.

Ох Радев, престани да ни успокоява колко ни е стабилна банковата система, ЧЕ НАСТРЪХВАМ И ЗАПОЧВАМ НЕИСТОВО ДА ТРЕПЕРЯ КАТО ТРЕПЕТЛИКА!!! Такива ги при казваше и оня плазмодий Искров, а после в видяхме какво стана с КТБ, след като ШЕФЪТ Й - НЕУЛОВИМИЯТ ОТ ИНТЕРПОЛ БАНДИТ беше обявен за банкер на годината!!!!

и се сетих за един, обаче него не го търсят от Интерпол...

Не вярвайте на банките, всички ще фалират Купувайте имоти - най-сигурната инвестиция в криза. Докато цените са добри. После ще плачете

А като врътнат една национализация, що ще правиш ти зимъска?

Ще поискам от твойто житце сбрано. - Аз пък няма за ти дам гиди дърти мързелан.

tui

2014 не беше толкова отдавна... Една друга много стабилна банка... Банка на годината....

И като ги истеглите парите??? В каква налута ще ги обърнете???

Ако нашите управници са хора на място ( в което се съмнявам) единственото нещо, което могат да направят е да вкарат икономиката в един вид криогенна фаза (замразявяне), което включва и мораториум по изплащане на кредитите, защото как ще изплащаш кредит, след като нямаш приход. И точно тук е проблема... банките са на едни наши хора, които не ги интересува кризи и вируси. Но в крайна сметка и те май няма да имат избор. Не тегли, първо защото няма къде да ги вложиш. 2ро- няма къде да ги похарчиш. 3то- защото стойността на лева е гарантирана от Валутния борд. 4то- всички валути падат така или иначе. 5то- фондовите борси колабираха още началото на март. Така че да обръщаш левове в евро, примерно, си губи смисъла.

И недвижимо имущество не купувай! Цените тепърва ще падат. Харчи само за най-необходимото- храна и лекарства ( ако ти се налага)

В евро. А ти?

Ше ги си обърна в арменска ракия и арменски сладки банкноти, ще си пусна радио Ереван, и ще чакам да подне короната - не на кралицата де. Да не ме разбереш правилно.

В рубли!!! Путин е "мъдър" и ще изведе русия от кризата без много "жертви". Иначе няма да има над кого да царува още 15 год.

Банковата система е стабилна, въпреки ръста на проблемните кредити. Това заяви пред журналисти управителят на БНБ Иван Искров. На въпрос докога ще продължи спадът в икономиката, управителят на централната банка отговори: „Ако можех да прогнозирам отговора на такъв въпрос, щях да бъда предложен за Нобелова награда”. dariknews 30 май 2009 15:40

Всяка седмица карантина в Германия струва на обществото 40.МИЛИАРДА ЕВРО.

Снощи се самоуби финансовият министър на федералната Германска провинция Хесен.Официално се коментира,че не е виждал изход как ще се излезе от тази тежка криза. А този Управител на БНБ се вижда ,че е мошенник и е от хунтата,затова лъже хората,да не става паника и да ни откраднат парите на спокойствие.

Ейййй маргинали! Я да траете... ще ми критикувате тук... ха ха

Чакахме ф16 , пристигна К19 ?! Някой пак обърка поръчката.... Гастон !!!!

Знае ли човек?!?!?! Може ли да вярваме на управляващата банда??? Може и да може може и да не .... парите са си ваши ... М да

Нашите управници сами си вкараха автогол! Колко от вас утре ще се редят на опашки през 2 метра, за да си изтеглят спестяванията? :)

Не вървиш. измисли нещо друго.

Сигурно избързвам малко с времето, но ще видиш, че и този момент ще дойде и няма да се наложи да чакаш дълго.

Тихо ся. Бокаата е предупреден че Ес се разпада и взема мерки. Може малко да попрекалява в маскировката ама знай ко прай момчето. Прайте се че му вярвате да му е по-лека службата де. после некои ще реват пък ние ще мезим-. Така казаха...

Е тъй де, щом е стабилна, значи мога да си изтетля 5-те лева дето имам останали по картата. Че ако не е стабилна и тези пет лева не мога да си зема. Ситурно и такса от 5 лева ще ми земат за да си изтегля тези пет лева.

Да не забравиш да искаш да ти начислят и лихвата :-)))

Да не са започнали хората масово да си теглят парите (които имат,разбира се по банки) ? Ами имат резон,то след толкова паника как масово ще мрем - хората искат да си ги изхарчат преди "събитието ",като за последно ..скеф ...:-) ?

Зградата е стабилна .другото е едно бръщолевене и лъжи от ента степен.

Сградата,Терри .. иначе ++

Виноват маи че някои не внимава във час.

Само това ни липсваше! хе-хе

То затова ли днес не е можело да се разплаща с карти от ДСК, нито да се тегли от анкоматите им?

Абе вие същите ни обеснявахте надълго и на широко във петък вечер колко стабилна била КТБ.да ама във понеделник се оказа във несъстоятелност..така че ме ви вярвам наи малко на банкер или политик със марка БГ.

Горанов е уникален .... Няма такъв финансов министър в целия свят...

ТОЙ НЕ Е ФИНАНСОВ МИНИСТЪР!!!ТОЙ Е ПРОСТО КАСИЕР!!!

Банановата ни система е стабилна и в добра кондиция

Да бъде поставена веднага под карантина , щом е в добра кондиция!

Ох, успокоихме се. Дано не са само тези 5 млрд., дано още налеят в банките. Увеличаването на печалбите им са жизненоважни, да не се занимават с глупости, като....хора, примерно.

MoneyII

Всичко в България е добре, дори и коронавируса се чувства добре!

Има си хас вие да не сте добре. Ще работите и в деня на Страшния съд, че и след него да си прибирате вашто си.