Укриването на данъци струва на света $427 милиарда годишно

От посочената сума 245 милиарда долара са от компании и 182 милиарда долара от физически лица. Най-богатите райони губят най-много

Обратно в новината

Коментари - Укриването на данъци струва на света $427 милиарда годишно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лесно се решава, нова революция и Зануляване ! Парите излизат от употреба.........

Е как така светът губи?!?! Да не би да са отишли на Марс тези пари?! Губим си ние времето, че четем подобни простотии

Ако тези данъци са платени какво следва, каква ползата от това? Само дето едни ще си плащат, а други, обикновено чиновници, ще забогатяват без особено да се трудят. Заработеното реално си е заработено. Който е успял да си спести данъка, ще похарчи тези пари за нещо и пак ще ги вкара в икономиката.

Корпорациите глобализират пазара, те си финансират партии, тези партии имат власт да правят закони и правят удобни за корпорациите закони, корпирциите стават още по-богати, монополизират още повече пазара и получават още повече власт и назначават още повече политици и така кръга се върти ли върти. В хората, населението са само плебеи, мравки, които да следват прищевките на корпирациите.

Ако добавят още 1-2 нули, може да стигнат до истината. Укриването е неправилен термин, щом претендират че не дискутират кое е законно и кое не. А ако става дума за укриване и уклоняване от плащане на данъци, тогава са много далече от истината. Само в една бедна и никаква България годишно се укриват и уклоняват данъци за над милиард долара

Плащайте си данъците, за да може тези които издържате с тях, да живеят по-добре и по-дълго от вас!

Мен лично, укриването на данъци ме обогатява. Данъчните да г ухат!

Укриването на данъци струва не на света $427 милиарда годишно, а на Ционистите. Те държат световния капитал.

Тва е като с приказките от филмовите компании за "загубени" милиарди от пиратство. Не...те не са загубени, защото никога нямаше да ги има, ако трябваше да се плаща за тях. Същото и с данъците. Ако тези дето са ги скрили са знаели че са щели да им ги вземат, нямаше да се занимават да ги печелят!!!

Точно, точно, точно.

Губят или печелят - май не е много правилно посочено в статията. След като тези течове съществуват, значи не е имало желание да се спрат. Доказаха ни, че за 8 месеца може да ни накарат да ходим навсякъде с маски без научни доказателства. По този начин за 8 месеца могат да спрат и навсякъде по света всякакви течове, ако искат.... но не искат, защото реално никой не си реже сам ръцете :)

Точно, точно, точно.