Коментари - Украйна е готова да предложи на кредиторите си план за преструктуриране на дълг от $20 млрд. | Бизнес.dir.bg

Коментари - Украйна е готова да предложи на кредиторите си план за преструктуриране на дълг от $20 млрд. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предполагам планът предвижда да не се връща нищо

Има ли такава държава Крайна или не.

Това е точка първа! Точка втора и последна: Това важи и за всички бъдещи заеми!

То е ясно, че нищо няма да се връща в пряк вид. Въпросът е защо будалите още дават. Разчита се на приватизации по наш модел в това което ще остане от Украйна. Ама като гледам и население няма да остане. По принцип едно яко е*ане би ги оправило, ама те няма и да се върнат обратно от Германия и другите страни, където налазиха.

"преструктуриране" е новият термин за фалит:)))

Столтенбергчо колко заем ще даде на украинците от личните си авоари? А другите като него? Такива обичат да раздават чужди пари, дори без да питат.

"Преструкториране на дълг" на прост език значи, че фашагите няма да го платят и са готови да се пазарят с кредиторите си колко по-късно ще го платят. Преведено: "Няма да си платим дълга след 2-годишното замразяване. Готови сме са се попазарим, за кога да ви обещаем, че ще го платим. За сметка на това, с удоволствие ще вземем парите на балъците, които вярват, че изобщо някога ще плащаме дълг."