17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и извесно отдавна. Само, че някой хора не искат и не могат да го проумеят и плещят глупости. България обръща посоката вместо Украйна , България и Турция сега, става обратното. Турция ще захранва юга- България, Гърция, Македония до Италия. Северен поток 1 и 2 поема централна Европа. То се знаеше от много отдавна. Украйна е изритана от процеса на пренос на руска газ. Нещата си отиват на логичното място, защото във физиката няма политика.

Когато можеш да си купиш краставици от пет маси, ще избереш тези, които са качествени и най-евтини!!! Когато ти продават краставици само от една маса - криви, омекнали и ужасно скъпи (като руския газ допреди няколко години), щеш не щеш от там ще купиш, защото детето ти реве за таратор. Такова е положението с газа в България - винаги, ама винаги е по-добре да има няколко маси - изборът е безценно благо!

И ТОЗИ КАТО БОИКО ВСИЧКО НА ИНАТ ВМЕСТО ДА СЕ ОПИТА ДА СИ ОПРАВИ ВЗАИМООТНОШЕНИЕТО С РУСИЯ ВЪРШИ ВСИЧКО НА ИНАТ НООО ГЛУПАКЪТ УКРАИНЕЦ ЩЕ ПЛАШТА ОСКЪПЯВАНЕТО ПОРО ШТЕ ГУШНЕ КОМИСИОННОТО А НАРОДА ДА ГО ДУХА СЕГА ОСТАВА ДА ПОИСКА ПЕТРОЛОТ ЧЕРНО МОРЕ ДЕТО БОРИСОФ ФВЪРЛИ 50 МИЛИОНА ЕВРО ЗАРАДИ ЕДИН БАС И СЕГА НИ ПЕТРОЛ НИ ГЬОЛ А КОМИСИОННИТЕ СА В ДЖОБА И ГЛУПАКА ИШБИРАТЕЛ ДА ЛАПА МУХИ

Потрошенко изтърва питомното, сега да гони дивото.

Укайна пак ще си прави углушки за плащането. това предполага да ни врътнат кранчето и на нас нищо, че сме на тръбата преди Украйна.

Още един ритник по таша_ите на руският монополист!Обаче собственоста на трасето по което тече газ ОТ Русия ЗА Турция през Румъния и особено през България е харизано на руснаците за тридесет години като ,че ли... Как ли ще бъде за обратната посока?!

Тоя безсмислен тръбопровод е само заради ината на укрите

Единствения проблем е че Азерския газ ще трябва да се плаща . . . . !

Schilo

ще дават пасти.

Schilo

Хахахахх, тия 16 млрд. куб. метра газ, за кого по-напред? Че и укрите са се наредили на опашката

За да напълни TANAP, ще купува газ от Русия.

Не от Русия, тяхна си е, също като нашето злато.

ша има да чакат да напълним хъбчето с азерския газ произведен от азерски боб

Защо азерски? Нали американците щяха да им карат с танкери през Полша?

Танкерите няма да могат да стигнат до Украйна през Полша. Затова Американците ще им доставят газ със Самолети . . . .