Удариха Credit Suisse заради прането на пари от българската мафия

Съдът наложи на могъщата швейцарска банка глоба от 2 млн. франка, но и конфискация на 12 млн. от сметки на организацията и изплащане на обезщетения за 19 млн.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

начи банкат перяла парите на мафията към 200 милиона само от нашта мафия, за другите не знаем и за това платила глоба, сиреч дала на правителството, 2 милиона и за да не е съвсем без хич и за лице един дребен чиновник дето сигурно хал хабер си е нямал кво става е бил осъден условно..... а банката и банкерите са си живи и здрави и бизнеса си върви както и преди.... само доказаха че който си плаща - сичко може

А вмирисаният чувал Георги Караманлиев?

Е Боко

Тия от банката се правят на умрели лисици, изтъквайки, че правили всичко в сферата на безопасността според съвременните тенденции, ама назначавайки служител, поемат отговорност за човешкия фактор. Он си признава, че правил мушенгии, банката се дистанцира. Това няма как да мине пред онзи съд.

На съда работата му е да отсъжда. Отсъждането може да е в полза или против някого, не означава да се дават само наказания. Наказателен означава да се раздават само наказания.

Удариха Credit Suisse заради прането на пари от българската мафия - с ракети ли ?!? Пак ли Путин ?!?

Голяма глоба, браво

Забележете - след ДВАДЕСЕТ (20) ГОДИНИ !?!? За “кокаиновият бос” Брендо, когото италиански антимафиоти и карабинери заявиха, че бил по-високо в межсународната организирана престъпност от … ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ?!?!?! Защото … ИМАЛ ЧАДЪР ОТ НАЙ-ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА България, на превзетата от мафията най-бедна и разграбена държава в ЕС!!! Я да видим кои ли може пък да са тези най-високи етажи? Точно броени дни преди да започне делото на Брендо в Италия и без никакви наглед причини и зор се изтъпанчи по телевизия и медии … Станимир Флоров, тогавашният шеф на ЦСБОП - тоест на борбата с организираната престъпност! За да ни разказва и обяснява, как … Брендо си бил обикновен едър бизнесмен, че той бил само едър инвеститор и бизнесът му не бил в България, че .. “той отдавна не се занимавал с тези неща”!!!! Само да напомня, че Флоров идва от “Наркотиците” в полицията и е уличават да дава информация на престъпници от информационните масиви на полицията за откраднати коли срещу 5,000 марки… Същият е назначен на поста му от вътрешния министър и дясна ръка на превиера Борисов Цветан Цветанов, с когото не крият че са дългогодишни много близки “семейни приятели” (както бе Цветанов и с Янева, която като шеф на СГС е разписвала стотици незаконни подслушвания) А големият зор на спешения Флоров тогава бе, защото Брендо дори и чрез интервюта в медиа открито заяви, че ако не го измъкнат ще пропее (дори и Румен Петков, който натискаше Маргините да пропеят за него бе заплашен директно от Брендо). За по-сигурно мафията отвлече и детето на Брендо точно преди процеса, а когато той не пропя я върна обратно - уж било за подкуп… И така - българската прокуратура измъкна Брендо - изиска го и го изкара от затвора в Италия уж че ще го съди в България и … го пусна да избяга!?!? (Сега си спомнете жалкият и отвратителен цирк който тези спретнаха когато сготвиха Иванчева за да отвлекат вниманието и как я държаха с месеци в ареста и с белезници на краката и на ръцете, прикована дори и на бничнато легло! Нова са ИЗРОДИ! Негодници! Това не са нито мъже, нито хора! Това са озверели мразещи целият свят и преструващи се на човеци човекоподобни! Майката на убития бризъкханер на Брендо е била много ядосано и е заявила, че ще разкаже всичко за Брендо а мафията! Вечерта преди да иде да даде показания е убита в апартамента й! Както се досещате убиецът и поръчителят не са заловени…

Работа, работа, работа!

А бившият служител Елена Пампулова ли е.

Бат Боко бълха го ухапала с тез мизерни милиончета!

2 милиона франка?!? Че това са джобните на управителя и бре! Направо сте ги съборили! А я да попитам, кога ще наложим санкции на Украйна заради Брендо?

МАФИЯТА ВЪН !!! МАФИЯТА ВЪН !!! МАФИЯТА ВЪН !!! МАФИЯТА ВЪН !!! МАФИЯТА ВЪН !!! МАФИЯТА ВЪН !!! МАФИЯТА ВЪН !!! МАФИЯТА ВЪН !!!

Тези не знаят ли, не са ли чули от полицай и политик номер едно на планетата Бойко Борисов, от ДПС, Слави Трифонов и бибриотекарите, и подметката им Гешев и манекените в КОНПИ и тези в ДАНС, че в България няма мафия?!? И че същевременно Бойко Борисов с обпазът си в отледалото я е преборил …

Навремето имало швейцарски доклад и на ЦРУ за миналото на Бойко Борисов. Твърди се и че е лежал в затвор в Панкрац Чехия, като шофьор от група за автокражби с Иво Карамански. Като чешките служби предполагали, че колите са за Божков. Така и не чух Бойко да каже нещо срещу Божков?

Е това поне е тотален фейк . За времето когато се твърди , че е лежал в тюрмата там , според фейк прас прес , боце си водеше лекции в България.

Освен тукашните като с Тео Интернешънъл на Бойко и Пашата (създател на СИК) произвеждали нелегално цигари. И всякакви други неща. Може да проверите какво е казвал за съда Васил Костов от СИК за Борисов, как на Бойко е бил даден канала за каптагон към Турция и така нататък.

Много несвързаности и съвсем малко верни неща . Няма да се впускам в подробности относно трибуквените застрахователи , но тоя ти пост какво общо има с фейка за "чешката афера" ?

Не знам дали е фейк, но не съм чул Борисов да съди изнеслият го. Ти чул ли си? Освен това Бойко е от такива среди и се знаят проявления и в неговият ИПОН. Като например шеф на ИПОН в Димитровград с още един как застрелват конкурент с 5 куршума. Иначе ако си търсиш швейцарски доклад Борисов, ще ти излезе като: https://bivol.bg/wp-content/uploads/2012/10/bb-scheme.jpg Очевидни са и където взривяват колата на Бориславова, където и е бодигард и любовник и как се скарват за това с Алексей Петров.

Ами но и Ботьо Ботев, шефът на “Издирване” де факто го разказа, потвърди го! Разказа как на чехите им е писнало от нашите мутри и са направили акция и са ги арестували всичките! И след като са ги държали известно време в затвора и са се чудили какво да ги правят най-накрая им писнало, натоварили са ги на един самолет и са ни ги върнали обратна! Хайде който не знае за това да се позаинтересува какво точно става когато самолетът каца у нас, защото има още свидетели…:)

Малка грешка в бързината. Полковник Ботьо Ботев бе шеф на “Убийства” разбира се, другият ми комшия Иван Иванов (който напусна полицията когато шефът му се позаинтересува откъде разполага с толкова много пари и различни скъпи коли), ортакът на “Кръстникът” Карамански - уши на милицията, бе на “Издирването”. В неговият апартамент “безредиците” застреляха баретите Чанев и Индианеца, защото шефовете им ги прекараха…

Това добре , но прочете ли все пак статията ? Ако я беше прочел щеше да знаеш , че става дума за станишевото време , не че и при боце нямаше мафия , ама все пак .

Тъкмо тогава Бойко беше ген.сек на МВР от 2001 до 2005 година е в силовото ведомство