Удължават бюджета за 2021-а до края на март

Страната ни влезе в новата година без утвърдена план-сметка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми до декември да го удължат направо ей го лятна ваканция за кога ... не остана. Кокорчо да почва за 2023 направо да планира.

Ще ти платите тока ня министерствата и агенциите с 60% от бюджета за 2021 при положение че тока ще е три пъти по скъп за януари 2022 спрямо януари 2021 Как ще стане тази магия а кокори? Най ще ме изкефи да не си платите тока и да ви го спрат Щото иначе може да не платите заплатите за да го пратите ама надали

Оставка, боклици!

Асен Василев е велик финансов министър. Той може са раздава пари и без бюджет.

Управляващото мнозинство в парламента защо само имитира работа?? Какви са тия удължавания до края на Март? Как ще отлагаш най+неотложното за Март?!? Това означава, че реално нов бюджет ще има най-рано в Април! Април!!!! Общините чакат републиканския бюджет, за да формират своите бюджети. И какво? Значи общините ще чакат до към Май, за да обезпечат работата си? Та на общинско ниво още след 01.01. се оплаках че не могат да плащат тока си и това вкл тока на детски градини, болници и училища, улично осветление.... И този проблем сегашните смятат да го влачат до Май, ли? А плана за възстановяване, а кандидатстванията по оперативни програми на ЕС, за това даже и мимоходом не споменават. А, горните три теми засягат пряко обикновените хора. И проблемите на обикновените хора са натикани в глуха улица, защото управляващите, в момента, обслужват и решават проблемите на олигархията с правосъдието!!

Да, ама ще изчегъртаме Гешев ....

Пусти му бюджет от миналата година, който ГЕРБ осигуриха. Нямат свършване тия пари и няма. Може и до лятото да изкарат с тях.

Толкова некадърно управление не сме имали.

Оказии от Дулево с изправения поглед е вкарала брадчедите си в Народното Събрание като депутати все чернички като , Гаджев и Александров и още две три чернички муцунки ! То май в Герб няма Българи !

се изцъкли,май?!

Кво тук значи някакъв бюджет. Най важния закон било в държавата. Мафията я няма, чегърткане било най търсена дума (тия верно ни имат за дебили), мед, масло и бензин се редуват от чешмите. Тока безплатен. Всяка бутилка олио подаряват и безплатен телевизор с нея. Кеф на талази. Кой го интересува тъпия бюджет.

Промяната се състоя, по отношение на цените! По отношение на доходи, рано е. Изчакайте до края на март, които остане? Мандата ни е четиригодишен, малко ще останете, но пък С. Македония ще е член на ЕС.

Румбата Радев нещо критика? Няма ли? Бюджета на прокажените Влади и Анани по добър от хардвардския? Чакай сега корни да каже колко зле са язовирите. Мафията изпила всичката вода.

Няма повишение на минималната заплата, както обещаха тези бандити, щото не били приели бюджет. Ами, щом не сте си свършили работата, що не спрете вашите заплати бе, лумпени ? Между другото, получих смс от Теленор с честитка...Дето другарката Курнела беше забранила там...нещо си...

Бюджетът на ГЕРБ е незаменим и непостижим за ПуПу.

Като си некадърен да изумуваш нещо, ползваш наготово и после не могат да те обвинят - "ама чакайте, това заварихме, ах, тези лоши предишни...." А вие си бленувайте за европейски стандарт и доходи! Скоро колите ви от бездействие ще стават само за скрап, защото дилемата за последните левчета ще е "За хляб, или за бензин?"

Приоритети - за бюджет няма време, ама ще си счупят краката да търчат към Скопие.

Тия посрьовци един бюджет не могат да направят, вие чакате чудеса от тях!!! Да отидат тайничко да се помолят на Тиквата да им стъкми там набързо някакъв бюджет, че стават за смях. По-неграмотна пасмина не се е събирала никога да управлява тази държава!

То май тогава ще ги и разпуснат сегашните галоши :-)

ТАШАЦИ НА РОЯЦИ