Коментари - Учени призовават Европа да „прегърне“ деиндустриализацията | Бизнес.dir.bg
назад

Учени призовават Европа да „прегърне“ деиндустриализацията

Извън ЕС някои зелени промишлени процеси ще станат до 37% по-евтини - непреодолима бариера за европейците

Обратно в новината
| Автор: Иван Стоянов

Коментари - Учени призовават Европа да „прегърне“ деиндустриализацията | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С 4 думи: Европа да гушне букета!

Следващият етап е: де-путкинизация А крайният етап е: пълна анализация Тоест от пут.и минаваме на гъзо.е !! С други думи: пълна педеризация !!!

ми тез учени не знаят ли че БГ мнооого отдавна не само е прегърнала , ми напрво се е съвкуплила с деинструлизацията?! Плода е неграмотно, алкохолизирано, употребяващо дрога, надяващо се на имотния балон поколение.

призовават да се самоубием. ние барабар с новата секта - ЕСССР. ташакът: руснаците се оттърваха от СССР, ние - не.

ЕС е прегърнал яко дебилизацията. Не трябва да има притеснения за деиндустриализацията, тя ще си дойде по естествен път след дебилизацията.

Затова в Холандия влаковете, които са на зелена енергия, са им най-скъпия транспорт.

Ние сме на първо място. В страната се сринаха хиляди заводи фабрики.

знаем КОЙ им ПЛАЩА и що за стока са тези "учени". Климатичните промени са н голямата измама, която се опиъват да ни пробутват зад океана за всички времена на човешката история.

"глобална конкуренция със страни, произвеждащи евтина енергия от възобновяеми източници" Няма такава глупост... страните, произвеждащи енергия от ВЕИ са с най-скъпата енергия. Водещи са Германия и Калифорния и там цената на тока е 2-3 пъти по-висока, отколкото в страните, произвеждащи енергия без ВЕИ (особено ако не са въвели идиотските въглеродни квоти).

Тия учени! С целите им семейства! От рак!

Представете си колко по-евтино ще е ако европейките спрат да раждат деца и започнем да внасяме деца родени извън ЕС!

Да, така е. И виждаме че властите са го пресметнали в внасят. И ти да гледаш бели овце, щом капрзничат и не щат да се множат, ше си внесеш черни (още повече че са почти без пари).

колко много г лупости още в първия абзац! нататък просто не го четох...

А така, прегръщай ! Това са старомодни и скучни отрасли. Само услуги, хотели, имоти, метавселени и изкуствен интелект. Колкото се може повече листвания на борсата, стартъпи, акции, това е ! Другото е аутсорсинг и внос от Китай.

Учени призовават Европа да „прегърне“ бужура у чимшира... ББААХАХА

Ашколсун. Пукнете бе европейци.

Следващият етап е депопулацията (обезлюдяването). Защото на Елита не му трябват мравките да му се мотаят в краката. Фирмите на същият Елит ще работят в третият свят и ще му носят пари. Другите хора ще могат да са само прислужници, но стотици милиони не са нужни,а и няма да има от какво да се хранят. Така че Европа е замислена като Санаториум за Елита.

Това което САЩ направи с Източна Европа и България беше "генерална репитиция" за унищожаването на Европа. Западните държави, чието население беше превърнато в без волеви бройлери-потребители сега плаща истинската цена на плана "Маршал" (възстановяването на западна Европа след ВСВ). Унищожаването на всякакво производство - промишлено, земеделско, технологично, суровинно и като прибавим към това безконтролното заселване на нискообразовани, със средновековни по схващания към света, мюсолмански и/или други безбожни агресивни тълпи (украинци, румънци, цигани), както и контролираният на къс повод компрадорски "елит" (корумпираната марсула, вечно пояният борел, купчина гейове и лезбийки) - получава се пост модерното "европейско" ГЕТО !

маршал е съществувал по една единствена причина - за да се направи контрапункт на СССР с неговата беднотия (след най-кръвопролитната до момента война). за да се вкара СССР в проблематичният кръг. сега е подобно, с войната в Украина, но това не са долари, да ги печаташ.

а какво ще кажете да ви наврем в гърлата всичкия зелен шит .. и така докато се задавите...после същото и за спонсорите ви..разните пършиви нпо-та

Аз предлагам тия учени да отидат да прегърнат някой далекопровод и да го прегръщат здраво докато не се опекат хубаво. Агитацията на тия миндили е все едно на тежко зависим наркоман да предложиш не лечение в комуна, а кило хероин. И на тези тъпаци им плащат за подобни глупости!!!

Америка ще ни продава евтино всичко, което е нужно. Няма проблем.

За ЕС остава друга опция: "прегръщане на вноса" ...

Направо да се връщаме в пещерите...

И после? от къде пари? кой ще произвежда? Кой ще плаща данъци? Ебати "учените".

Цифровите пари се правят от нищото.