17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комшу на нас ще дадеш ли ефтин газ

Новината е писана с патос присъщ на Мелиха. Машаала.

Каквито са малоумни анадолците ще има да ги лъже още 30 години, че ще намери газ

Това е основен проблем с мюслимите по целия свят. В Англия примерно са 10% като население, но като гласуват гласуват само за кандидат-мюслима , без значение от партия, цвят на кожа. Важно да е правоверния. Така превземат лека полека всичко. "Белия" човек от друга страна му дай да се дели, 100 човека, 101 мнения и партии

Rexroth

Утре ще се окаже че е станала грешка. При сондажа са уцелили тръбата на южен поток и газа е Руски.

Или пък е газ/нефт откраднат от Сирия. Това е един добър начин да го "изпере"

E, съобщиха ли вече ? Бременен ли е Ердо ? Кога е термина ?

Ето това е едни голям велик държавник, който прави всичко за своята държава и своя народ

'велик' колкото турската лира..

За Путин тази вест няма да е радостна. апропо днес 1 евро = 87.36 рублей. Честито на "печелившите"!

Най-вероятно " радостната вест" е че след години на опити турците най-накрая са успели да забременят мъж. И сигурно е самият Ердоган, за да осигури най-добрият наследник на тази анадолска кочина.

Така си мислиш ти.

Какви хули. То добре, че турците са едни толерантни хора и сигурно със смях и ирония четат такива несръчни опити за омаскаряването им. И не им обръщат никакво внимание. Кучетата си лаят, кервана и т.н.

въй, клякаш ли отся? Просто отвори която и да е платформа за коментари в интернет и прочети турските коментари. Двойния аршин много ме дразни вече.

През последната година Турция намали вноса си на руски газ с около 60 процента и днес има шест нови терминала за втечнен газ, които се изграждат, каза Алекс Алексиев от Центъра за черноморски изследвания. В нашия регион има значително развитие по отношение на LNG. Новият терминал в Александруполис ще ни даде достъп до втечнен газ, посочи Алексиев. Цената на природния газ в Европа се срина с 50%. Увеличени доставки на втечнен газ доведоха до рекордно понижение. https://business.dir.bg/pazari/tsenata-na-prirodniya-gaz-v-evropa-se-srina-s-50

Червени български мърши, защо не събирате дарения и да помагате на гЪзпром ? Защото Милер си купил с крадените от руския народ пари квартира за 1 милиард. Изпращам ви и линка, ако можете да четете руски, скопени русофилчета: У главы «Газпрома» нашли квартиру за миллиард. Глава «Газпрома» Алексей Миллер владеет квартирой в центре Санкт-Петербурга площадью 1396,3 квадратных метра и стоимостью не менее миллиарда рублей.: https://lenta.ru/news/2019/01/31/miller_flat/

Те и герп преди избори винаги откриват нефт и газ в Черно море , ама после йок

PEYTSCH

Черно море е богато на газ и нефт като Каспийско море.

Очевидно и турецкиий пАток отиде у киреча, а дрОгаре! ПутКин = ПРОВАЛ! БУХАХАХАХАХАХА

PEYTSCH

СССР и Русия ВИНАГИ са ни пречели за такива успешни проучвания в Черно море. А находищата там са огромни. Затова под 200 метра морето е мъртва зона...Сега се отваря и парашута на България АКО не бяха проруските протестъри които ПРЕЧАТ на България !!!

Да, СССР и Русия са ти виновни, те и за това, че нямаме контакт с извънземни са виновни, защото извънземните ги е страх от комунизма. Даже чух, че лично извънземните са казали на Доналд Тръмп, че ще осъществят официален контакт със земляните едва когато САЩ най-накрая унищожи тези световни злини Китай, Северна Корея и Русия. А пък ако не бяха гадните руснаци, дето все те мачкат, сега можеше гордо да се пъчиш и да се казваш Асан, Осман или нещо подобно.

Ооо колко си неинформиран! Хаъде да прочетеш малко повече книжки, като например нашите възрожденци пък после се изказвай!

Известно е, че руските сонди са най-дългите сонди и като нищо ще изсмучат турската газчица. После може да я продават и на Турция. Освен това руските военни кораби не са като гръцките корабчета. А големият непотопяем самолетоносач Крим се е надвисил над Турция.

Летището, умньо, не е никакъв 'непотопяем самолетоносач' и се обезврежда на порядък по-лесно. Мисли преди повтаряш като папагал ватните просотии.

И ние щяхме да ставаме Катар на балканите!!! Преди две години Шеврон щеше да вади от Хан Аспарух милярди кубици газ!!!! Сега нареред са турчалята да се захласват по измислени истории!!! Туй диктаторите да не четат едни и същи сценарии как да останеш на власт още малко!!! Очаквам скоро и Белярус да открие или несметно злато или нефтени полета за милярди!!!

В България да не откриват газ , защото американците ще ги източат .

Открихме залежи в Черно море т.е. турските вестници ще "хвалят" след 10 дена се омита и от Средиземно море и циркът надяваме се приключва.

Вай-й-й-й! Кахър хабер- газът бил руски.....

Сега да не се окаже че са намерили нещо ама в български или румънски води

След ЕС и султан ерДОган го нахуййни на орките от северна монголия! ХАХАХАХАХАХА

гмо доматките с които замезваш пърцуцата, по вкусни ли ти станаха