17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Запъдните страни сами си го набутаха.Тръгнаха за екология да спират ДВГ .ПУТИН беше казал като го попитаха за какво мисли да се спрат ДВГ да се правят само електрични или алтернатива на друго гориво та отговорът му беше че няма доказателства до сега че ДВГ влияат на климата .Та сега като гледам скоро и африканците ще почнат да предлагат ел.леки коли.От една страна добре ще паднат цените но от друга както каза тогава ПУТИН какво ще правим с батериите та те повече ще замърсяват природата от колкото ДВГ тый като няма как да се рецеклират освен да се заряват в земята а съдържат литий.

Като те чета, виждам че фашиста Путлер за теб е всичко, какво казъл, какво обяснил? Той сигурно е велик учен особено алкохолизирания му и прост народ. Моля не се изказвай под статйи, който за теб са на светлинни години от разсъжденията ти. Истината е в електрическия двигател, ДВД изигра своето значение и няма накъде да се развива повече! А такива държави като Рашиста ще квичат естествено свърши купона за тях!!!

Tesla ....... А ти явно си противник на Путин и всичко което той каже е лъжа и погрешно без дори да се замислиш дали е вярно или не Нима не е вярно това което е казал Путин, а и не само той. Новите ДВГ са в пъти по икономични от ел. автомобили Помисли си за целия процес за добив и изработка на необходимите елементи за батерията. После помисли за това от къде идва енергията за зареждане на батерията - основно въгилища, газ, ядрена енергия.... После остава проблема със старите батерии. Или за да си затвори очите ще правим като западна Европа която реши проблемите си с боклука и замърсяването като изпращаш боклуците за изгаряне преди в Кита, после Турция, а сега в държави като България. А после ни глобяват за замърсен въздух. Да не стане така и с батериите. Да ги заравят

Колко пък да е турски този автомобил, като корейци или китайци му правят батерията, а тайванци електрониката?

Чета прехласнати туркофили и носталгични спомени на русофили. АБЕ ЕЙ АПТАЛИ, ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ ВАТЕНКИТЕ В ЦАРСКА БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО 3(ТРИ) ФАБРИКИ ЗА САМОЛЕТИ???? Ама откъде да знаете, това в "Работническо дело", "Дума" и "Правда" не го пише.

Първата българска текстилна фабрика е открита по времето на Османската империя сто години преди първата турска текстилна фабрика /казвам фабрика в смисъл на завод/. Днес по-голямата част от текстила се внася от Турция.

Това не точно турски автомобил, ама както и да е...

ТУРЦИТЕ, АКО ТРЪГНАТ ПАК ДА НИ НАПАДАТ, С ХЛЯБ И СОЛ ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНА, А ВАТНИЦИТЕ С КАМЪНИ ЩЕ ИЗГОНЯ.

Илхан си

Един автомобил на Саудитска арабия,йиято управлява Франция и Англия. Ороектът не е турко-арабски,а западен и заграбен .Днес с френски хлебар,дойато правех Българска Народна Баница в хлебарницата му доста се посмяхме.Предполоцихме,пе в автоможила акцента е тоалетен отход под седалката на шофоьора и шише вода да подмиване на анусова дупка. Пеедположихмв и това,пе шофьорът,спазвайки седенето по турски,клечи с навити краци връз отходникът. Повтарям,атомобилът не е турски,а западен. Айо греша в нещо е в точната точка на проект-англо-френска или немска. Автомобилът е наистина с добър дизайн и въпреки критиките ми,съм съгласен с действията да се спре с употребата на петрол. Не съм съгласен обаче с това,че мръсникът турчин Доган е блокирал Електропроизводството в България,за да могат турци и руснаци да ни поробят ебергийно.

Кога Путин ще кара руски електромобил?

Няма страшно, Киро ще отговори с летящи коли и велосипеди съвсем скоро, че сега ситуацията е в много лоша ситуация

Ами браво на съседите! Със или без завист , браво! Злобеенето не променя нашенската реалност. Четейки коментарите , човек остава с впечатлението, че всички са ангели небесни, а за състоянието на държавата вината е в някой друг, никога във всеки от нас.

В същото време в България, хората събират дърва за огрев за зимазка

Защо не са предвидени дупки в покрива за фесовете???

е те тез са за износ за бугаристан с резани бургии на седалките.. ббаахаха

Обаче има място за 3 ибрика, 2 отзад и един отпред!!! Няма място за кайвето обаче!

Много родопски калмари си ял, прекалил си със омегата, кротни си малко омразата, твоята имали място във жабата за цървули те ти?

Аллах здраве да му дава на Ердоган. Истински лидер. Дръпна Турция 100 години напред.

Не се вълнувайте толкова. Нека първо го пусне, после да започне да го продава и да издържи на конкуренцията на световния пазар. В Турция разбира се ще може да се продава, особено ако въведат някакви ограничения за вноса под формата на високи мита и такси.

Не съм фен на турците ама по племе от нас нема... прочетете Ко сте написъл и без зависти....

Кое е не е вярно? Или просто не ти харесва?

кога,ще кара?!

Тиквуне, Гешката няма да е вечен батьо ;)

В последните години турците залагат здраво на технически и медицински кадри. В България от друга страна залагаме на мутри и кифлоч. Да видим кой ще спечели цивилизационната война.

А какво стана с електромобилите на Киро Простото?

Мафията събори правителството, ония шутове от Итн, за 6м, какво да направи?

Нали викнаха Алиса Мустафа ... не помогна ли?

спряха им тока на резим и са са на кюмюр.. ббаахаха

Ердоган ще подари първите два автомобила на слугите си Бойко Борисов и Мустафа Карадайъ за заслугите им към турцизирането на България

Е И!?

Нагляр безподобен

Турски боклуци са тези каруци! Народа в Турция няма какво да яде, Ердоган коли тръгнал да прави - цирк

Важното е, че не ядеш асфалт

Нормално, Турция се управлява от турци, а не от еврогейци!

А и в Турция, няма етнически партии!

Официално няма, но има партии, за които се знае, че са прокюрдски.

Ти който си прикрит хомосексуалист, интересуваш ли се от показателите на турската икономика напоследък? Наясно ли си с огромната инфлация там? Но там е диктатура и никой не писка. Това ако беше тук, ти да изревал като на заколение. ОТКАКТО ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ФИРМИ СЕ ОТТЕГЛИХА ОТ ТУРЦИЯ, ТАМ НЕЩАТА ХИЧ НЕ СА ДОБРИ....ТАМ ЦАРУВА ЕРДОГАНОВАТА ПРОПАГАНДА, КАКТО Е В ДЪРЖАВАТА НА ВАТЕНКИТЕ....

Заводите определено не фалираха през комунизма и постоянно се модернизираха и обновяваха. Няма завод, който след построяването да не се обновява. Това че си работил по партийна линия, не те прави специалист. Дадоха ли ти поне един да го издумкаш?

Ний си имаме ВЪРХОВЕН представител, Турция и Китай ряпа да ядат. Е тази зима малко ще ни дойде нанагорно но за сметка на това напролет ще има СУПЕР ВЪРХОВЕН и СУПЕР СУПЕР върховен

Имам племенница, работи по случайност в момента в Брюксел. Като споделя какво се обсъжда там, иде ми да се гръмна. Най важната битка е дали да е супер супер или специален супер. И с това се занимават 8000 служителите.

Ние произвеждаме нови партии.

И цигани!

Когато начело на държавата не стоят отявлени майкопродавци и предатели. Как да го обясниш на олигофреничния БГ избирател, обаче....

Просто си потъва кораба. Еничарите от ДС го бутат да забие в дъното докато продават каквото могат да намерят на палубата. А територията ще си я вземе Турция отвътре без много шум. Както и досега прави. Естествено всичкото това ако Краварите не решат да ни направят Украйна 2. Мръднете по Родопите където има водоизточници и язовири. Едни градини, едни парници, едни минарета, едни скъпи коли с немски регистрации.

Доспатско - да. Кърждалийско - да. Смолянско - не. Но при положение, че са притиснати и от двете страни няма да е така задълго.

Остава да направят сега и една Турция за България и да дръпнат Ристювците и другите гладници!

Турците ще направят ел. мобил, а ние ще изстреляме македонец в космоса. Така каза Славун, хоуг!

А, ама нали Просто Киро го обеща, пък султана го пусна вече!

Ако не са турските и китайските стоки в България и за гащи ще трябва да спестяваме.

Техните младежи преди години идваха да учат в Техническия университет. А българските кадри Костов ги хвърли на бунището и закри заводите построени от руснаците.

400 военни предприятия на "Металхим" и "Електрон" фалираха, след тато Русия отказа да купува продукцията им! Не Костов, ами и Господ не можа да ги спаси!

Заводите, построени от руснаците не бяха конкурентни бачо. Остарели технически и морално, без никаква визия и нови разработки заводите щяха дори и при комунизъм да фалират. Не ми се обяснявай защото стажа си съм изкарал в такъв завод, пълна скръб и некадърно управление.

ТоГГ, могг, ще си я карат само в турция и то само държавни служители, защото ще ги заставят. Ако мислите, че толкова лесно се налага нов автомобил, значи още вярвате в чудеса. В края на краищата и политиците разбират, че повече печели държавата от продажба на чужди автомобили отколкото да произвежда свои. Това не е първият опит на турция да прави автомобили. Имат си и други марки, но самите турци не ги купуват и карат. Сега чакам да произвеждат собствени компютри, операционни системи и смартфони. Хахахахаха

Може и да не се наложи на пазара, при тази конкуренция, обаче е реклама за държавата. Аз естествено като инвеститор бих инвестирал в Турция, а не в България.

Аз бих кръстил колата "Яваш, яваш" ...

чалгар чалгар я кръсти ама кгат сам направиш.. ббаахаха

Ердоган е управленец от висок клас. Знае как да управлява държавата и поданиците си. Не е паднал от небето. Преди да стане президент е бил кмет на огромния Истанбул.

Не е учудващо, че в добре уредената и просперираща съседка се случват такива радости. Радваме се и ние за невижданите постижения, които тук няма са се случат изобщо.

Страшно. 160% инфлация за последните 8 месеца.

Бранда е куц като име та дрънка. Турците трябваше да се вържат с Мерцидес/Алуди/БръмкайВе и да им ги предоставят да лепят знаците. Тукашните разбирачи щяха да дигнат няколко форума за поддръжка на пазара и щяха да обясняват от сутрин до вечер, че тва са най-великите коли някога правени. Истината: Всеки имащ индустриална база свързана с автомобилостроене може да прави електрокари. Пак Китай ще им доставя чарколяка. Просто "европейският" пазар е свикнал на познатите марки, които се опитват да измислят нещо, ма се не им се получава кой знае какво. Фолксвагените имат един убав бус, останалите им предложения са дизайн правен от счетоводители. Мерцедес показаха прототип с мускулести форми, а на финала извадиха един варел с цветомузика. Ауди и Порше се справят с високият клас седани, но цените са в стратосферата. Европа след период на мизерстване, ще приеме донякъде Китайските електромобили, които къртят тикви по съотношение цена-качество. За сега се очертава Хюндай да отнесе пазара с комбинация дизайн-цена. Само техните решения показват интересни неща смесващи традиционен и футуристичен дизайн. Тесла са преди всички като батерия, но качеството на изработка, високата цена и постоянното следене, както и простотиите на Мъск поставят компанията пред риск. Ма ще видим. Въобще не говорим за хипер колите, където Бугати купи Rimac. Ако питахте преди години булгаристанеца, щеше да ви каже: Кви са па тия хърватски лешпери, па и коли че ми прават. Скъсани Ганчовци, кво да ги направиш. Матрял.

Сложих ти минус, Хюндай не е китайска фирма все пак.

Защото не можеш да четеш. Никъде горе не е казано, че Хюндай е китайска фирма. Казано е, че повечето производители ползват Китай за частите си. Дори Волво и Лотус вече са китайски, и новите им автомобили са уникални като дизайн и изпълнение. Волво-Полстар е уникален автомобил. Новият Лотус за пръв път ще е конкурентен на Каймана, за разлика от досега където си беше добро шаси с тойотка отзад. Четете и се образовайте. Не дрънкайте без да мислите.

Бах мама му! Уж Турция и Китай са дружки с ватенките, а всеки ден четем за нови електрически автомобили или някакви нови зелени технологии от двете държави!

какво се опита да кажеш, че само една глупост излезе?

Ъхъ, ние ще ви ударим у земята с колата на Кирчо!

Ама да не е по руски лиценз?

Скоро и завод в Кърджали.

Завод за чалми, фесове и шалвари.

То хубаво, Турция възнамерява да пуска този ердомобил по сокаците им, ама въпроса е - дали този "електромобил" ще рачи да тръгне изобщо?

Ако е руски, със сигурност не.

Колкото и да не обичам турците, за жалост имат истински политик начело на страната си. Сдоби се с нашият Южен поток, строи 4 реактора с Росатом, напълни курортите си с руски туристи, продава на целият ЕС зарзават и плодиве.

Президентска република ! Ако бяха като нас парламентарна с 50 партии и движения кърлежи отдавна да бяха фалирали .

.... а ние внасяме чесън от Китай

E туй ако е на една зарядна станция с друго дето се самозапалва ще стане манджа с грозде

Какво стана със завода за електромобили на Кирчо ? Хайде завършвайте го, че ни чака строеж на завод за космически совалки..

Турция само спечели, че не я приеха в ЕС. Запази си икономиката.

Пълни глупости, Турция ще влезе в ЕС рано или късно. Освен това икономиката ѝ е плътно вързана с ЕС.

Ще влезе, ама ЕС ще се е разпаднал.

Турция не само че няма да влезе в ЕС, ами вече и не иска в този съюз да влиза, защото съюза вече не е този съюз.

А руснаците щяли да правят Масквич с карбуратор в заводите на Рено, които напуснаха кочината.

А българите, щели нищо да не правят, защото това най-добре им се получава

Всичко е само една хубава идея, за подмокряне на русофилската душа с малко носталгия за едно време когато пътувахме за морето с Москвето а в багажа носехме повече резервни части отколкото куфари.

Баш Майстора на море, и филм имаме ей. Човека цяла България обиколи да търси части.

С 2 карбуратора - спортен модел

Е по-добре да си тъп и неинформиран ли?

И нас, БЪЛГАРИТЕ, това какво ни засяга?

Ти за представителна извадка ли се имаш бе бастун?

Не бе, ти си представителна извадка, на примат.

Да знаем, че и каруци вече не можем да произвеждаме, но сме номер 1 по плюене…

Нали вече сте горди еврогейци, произвеждате педерасти и цигани.