„Турски поток“ е рисков проект, що се отнася до втората му тръба

Не се знае дали ЕК ще даде разрешение да се пренася това количество руски газ през България, казва Пламен Димитров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега Google плаща от 17 000 до 22 000 долара на месец, за да работи онлайн от дома си. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 20544 през първия месец от тази работа. ----- >>>>> www.WebJob33.Com

Оставете го "Турски поток" - той вече е свършен факт, я да чуеме нещо за Набуко?

Хайде бързо държавите от Ц.Европа на към Западната граница на Русия и там да договарят доставките на газ. ..а транзита с укрите...

СП- 2 отива на към 50% , ама мужиците го крият! Харесва им да няма ,,пълна информацее,,.

Всичко е в ръцете на Падишаха! Газ от Азерите, Русия, Иран..Как ще го познаете ..?. с мирисане..

Брилянтно, пич!

Комшиите имат нюх към алъш-вериша и след това към ....имперстването!

Пак двоен стандарт- за Германия може , за България не може !

Къв риск нали са догоровени количествата газ. От къде да дойде газ от Америка на двойна цена ли Нищо чудно с натиска на Американците да сложат забрани на фирмите който ползват Руска газ.

газопровода ТАП турск граница -адриатик-10 млд к м е готов! ТАНАП през Турция е 5 млд к м -готов!! ТП -1 тръба -очакна се включване към турската ГПС и спиране на транзита през нас!!! ТП -2 тръба -или-или? май нанай за нас сбого теменужке ,пъпеш и тиква!!!!

Този доктор има нужда от доктор! Точно заради такива като него няма да имаме нищо. Хората печелят от транзит на газ, а ние само слушаме и изпълняваме команди на САЩ и Европейският съюз.Затова ще живеем мизерно. Били сме в Европейският съюз. Е, и? Какво ни топли това? Украйна получаваше от транзит около 3 милиарда долара годишно. Сега тази сума е сериозно намаляла и има опасност съвсем да пресъхне. Съществува благодарение на Германия, която държи на всяка цена на "Северен поток-2", като настоява да има транзит и през Украйна. Това от политически съображения. Ако през нас не мине тръба до границата със Сърбия, отново ще загубим стотици милиони евро годишно. Благодарение на такива "мъдри" доктори!

Северен поток скъсява пътя за доставака на газ до Германия с 1800 километра, и построяването му излиза по евтино от реновирането на Украинската газо-транспортна мрежа. Газпром добива газ и в Румъния така че, даже и да не прекарва газ през Украйна, пак ще си изпълни договорите с България и Гърция, а междудругото Ципрас, преди няма и месец докато беше на гости на Путн в Москва, обеща да си сложи вратовръзка ако руснаците прекарат продължението на Турски поток през Гърция. От 2012 година Газпром изнася годишно по 3 милиарда кубика азерска газ за Европа през газопровода Баку-Моздок- Полша. Всичко гореспомената е отразено и в българската преса ама "експерта" като че ли си мисли че тези факти не се отразяват върху това което така дълбокомислено коментира.

Аз пък смятам, че не съществуват никакви рискове. ЕК, под натиска на САЩ, няма да разреши преминаването на газопровода през България. Нашите политици ще се съгласят, независимо кои ще са на власт по това време. Справка - правителството на Орешарски и Южен поток.

къф е тоя платен доктор и по какво?

Доктор е по медицина,но взима отношение и по други въпроси !