17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решението къде да се произвеждат частите за Ф35 не е на турците, а на американците!. И производството на части се възлага само на страните участващите в програмата Ф35, т.с. такива които и се въоръжават с този самолет. Какви мераци имат турците да се запазят клиента и какви мераци имаме ние да произвеждаме скъпи играчки, никой не го интересува. Съсипахме и продължаваме да съсипваме производства в които бяхме силни и имаме опит, тръгнахме коли о самолети да правим.....

Да ги произвеждат в новозавоюваните територии в Сирия, или предстоящите в Ирак. Турска империя в свободна България няма място.

ще произвеждат гумена капачка за амбреажа на самолета :)

Стига с тези алабализми бре... Нищо не можем да произведем ,днес у нас...НИЩОООО ! Най-елементарни неща ...ВНАСЯМЕ ! Не само зеленчуци и храни ... даже тоалетната хартия си внасяме от ЕС... А имахме заводи ...мощности ..за суровини да не казвам ...

Ще правим Ф-35, а ще излиза МИГ-29...

Алхимици а? Иначе от злато фекалии направихме.

В "шише & джам" може да се произведе стъклената кабина...

До завода на VW, може да се направи хале.... Или до предприятието за акумулатори :)

Чушкопеци?

са оглеждали площадки ? В Сливен, в Ямбол или в Столипиново ? Народа е казал - Гладна кокошка - просо сънува ! След като нямаме инженерни кадри, ще произвеждаме таратанци. Турците още не са разбрали, че България се напълни с "икономисти", бизнес администратори и тем подобни и разгеле един от турски етнос "хидроинженер". И те така .................... !!!

Те инженерите ще дойдат от Турция. Проблемът е, че трудно ще намерат стругари и шрайфисти. Иначе пенсионери милиционери за пазачи бол.

Бааах го!

абе откога турския НЕевроатлант,дава работа на българския евроатлант, пълноценния европейски член , и свободно пътуващ из цяла европа господар на наньовщината . ха-ха-ха-ха

попит дъл ша им разрешат да идват в България.. Па после да са местат.. Щото може да са преместат.. Ама да не праят повече части за хамериканците..

Магаре и Мерцедес

е ми свикнал си да гледаш от магарето си как минават мерцедесиие.хахаха

Той е магарето

Сума мрънкачи реват под статията! На същите тия , ако им предложат работа в турски завод за части на Ф 35, ще намерят хиляда причини да не се съгласят! Мрънкането е силната им страна !

Новината не е фейк. Самата истина е. В България ще построим модерен завод в които ще произвеждаме капачките на вентилите на самолетните гуми, а ако имаме късмет може дори да шием и ония червени парцалчета дето се слагат по разни капачки които се свалят преди полет. Все отговорни и важни за самолета детайли.

Не се наврещя ей.

То и в Турция и в Булгаристан частите ще се произвеждат все от турци. Тук през вековете са се излели реки от турска сперма а гяурките като сега са били петимни и са поемали спермата с наслада и удоволствие.

То едни тенджери не можем произведе като свят ...

1 Април

Сигурно ще им правим фаровете. Също като тези на мерцедес,дето бат Бойко толкова ги харесва.

Само да попитам кога ще е първата копка на Дунав мост з при град Свищов? Вечер ми ръждяса кирката.

А бе Вие, как си мислите, че могат да се произвеждат части за F35. Това не ти е да купуваш от битака, ще дойде турска компания в България, ще смени името си и ще произвежда части без лиценз.

Много плитка Лъжа и то след Нова Година не ви прилича ! Кой глупак ще прави нещо в България ,като няма и хора които да живеят в България ,всичко бяга от ГЕРБ !

Всички избягаха от комунистическия рай. Сега ГЕРБ се опитва да ги върне ама надали...

Как прави опити да ги върне? Като държи заплатите и пенсиите най- ниските в ЕС?

Всички бягахме от продължаващото разрушително управление на БК(С)П.Но след продължителното и успешно управление на Борисов се забелязва връщане в България на все по вече хора

"Осем турски компании произвеждат 937 части за новия американски изтребител“ Любимата Туркия на Суджука колко хартиени 40 годишни хартиени самальота на тройна цина купи от ФАЩ? Защо завода няма да е в БГ! Не случайно премиярът ни Гробчу предлага нищо не предлагащото село Фелибе(Пловдив), дето няма нищо. Няма цивилизация- летище, пристанище и т.н. АЕЦ БЕЛЕНЕ Ю поток, Нефтопровода Бургас-Александруполис и завода на Вагена - Боко Турската Тиква ЛИЧНО ТОЙ и само ТОЙ ги провали в полза на любимата му Турция. Не случайно ТОЙ за първи път свърза с магистрала България и Столицата с друга страна и туй беше Турция за да могат турците да си внасят боклуците. Още няма магистрала свързваща ни със Запада. Герберастите са ориенталци и там подобните Дай България, костовци, Мостовци- една лоша дума за Туркия няа да чуйте от тях.

няма работна ръка. Без работа са само дъртите червени паразити. Някой може ли да ми каже с думи прости каква е ползата от дъртите червени шуги та им изплащаме пенсии и си ги отглеждаме?

В Бг е пълно с безработни хора. Разходи се из Северна Бг! Най- вече Североизточна.

ша търкаме невидимата броня на ф23 да не фане ръжда като ф22

Тия беезпоолезни руски кюнци, ще му излезат през задника на Ердоганя - хахахаааа......той после ще си го изкара на задника на Путя, който му е главна ханъма в харема - хахахахахахаа

как е да пикаят бездомни псета върху тебе и кашона дто спиш

Боко тиквата и шкембе войвода да поръчат 10 изтребителя ф 35 през тази година за сумата от 3 милиарда и 500 милиона лева. Пари отново с облигационен заем,ще ги върнем парите, какво толкова!

Незабравяите да ни пуснете фандък за вагините.

от преди 3 дни

Нал тряа да получат разрешение да я пуснат.

Фалшива новина. Не разбрахте ли, че всички със сериозните инвестиции ни заобикалят.

+ не е проблемза построят заводи у нас, проблем е грамотната и трудолюбива работна ръка!!!

Путинджосите се разрипаха, като какво Мара Траверса рипа казачок! По-спокойно ве, нема страшно - дишайте дълбоко и ритмично!

Отношението на турското правителство към идеята на компаниите да преместят производството на авиочастите в чужбина било положително, казва източникът на "Дюня", който допълва, че се търсят алтернативни производствени площадки, за да не се пропилява опитът, придобит в изработването на частите за F-35./ опитът ?? или % заделен за султана

Учете турски...казах-хан Аспарух!

Те затуй ли почнаха да падат като круши тия тухли! Абе ний ко ши произведем за нашити хартиени пустиняка?

турците изфърлиха ф35 от тях и хамерите ни натрисат на нас да замазваме издънката за трилиони долари

ще ни дадът шкурка да замацваме ръждите по ефовете,нали си купихме 8 на хартия

Ми ако затиснат баце, той дори ще купува частите на двойна цена.

На F-35 да не би да има чушкопек? То горе-долу това можем да произведем.

Можехме, сега се съмнявам.

Да живей вечната и нерушима българо-турска дружба!!! От векове за векове!!!

Кормила от кожа, гумени уплътнения, или кабелни обувки?

Ние направо ще произвеждаме Ф-35 и ще си купуваме Ф-16. Идеално. Абе няма ли да ги изключват от НАТО лошите турци?

Какво ще правиш с Ф-35 в държава голяма 110 кв километра ?

110 ХИЛЯДИ имаш в предвид или някаква нова България е това? Същото което ще правиш със Ф-16. Ф-35 имат и вертикално излитане - което ще е нужно за модерните ни летища. Нямаме нужда и от двата разбира се, но трябваше може би да си купим 8 джипа за 2 милиарда?

Държавата си върна авиоремонтния завод в Пловдив. Сега да видим кой "сиромах" ще иска да го приватизира.

Статията е за самолети, а не танкови клозети

Аз мога да ги оборудвам с газови уредби.

в Россия?!

притрябвал им КенеФ-35

Ами да. Нали си имат Сопол - 57, който само виси, но не лети.