Туроператорите ще получат помощи за провалените почивки

За да върнат на клиентите си дължимите суми по неосъществени поради епидемията пътувания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мисля ,че сценарият е към масови фалити.

Аз миналата година за малко да ги финансирам с 6000 лева...Нещо ме накара да им платя през ПЕЙ-ПАЛ! И си ми върнаха парите за около месец! На тези измамници и лев помощи не бива да се дава!

начи аз си бачкам през целия локдаун щото строежите не ги спряха, плащат си ми все толкова, а някой получава пари за да не работи.... на строежите винаги требват хора, шо туроператорите не побачкат малко?

с това незаконно строителство

Какви нищожества ни управляват / цитат от БНТ /

Тези туроператори са бездънни ями. Ако ще да им дадат 200% от оборота за 2019 година пак няма да върнат парите на хората. Тези пари не връщат и нищо не отчитат на държавата, затова и тази помощ която им предлагат ще излезне че е 1 милион лева за всички фирми общо а са завлекли хората с 10-ки милиони. Само жалби и отнемане на лицензите им ще е правилния подход с тези измамници.

Значи Бохемия ни прецаква с 1080 лева за неосъществена по тяхна вина екскурзия и сега ще тях а не мен ще обезщетяват ????????????

Лоби баце!

значи аз плащам на опреатора 1000 кинта за екскурзия, която на него му излиза 700, ама си прибира 300 кинта горница за услугата. в следващия момент няма услуга, но няма и пари?!?! къде са похарчени всички пари за предварителните резервации? ако операторите са платили на хотелите, защо не изискат от тях парите си обратно, а трябва тия пари, дето съм предплатил да ми бъдат върнати от данъците на всички нас?!?!? КЪДЕ СА ПРЕДПЛАТЕНИТЕ ПАРИ?!?!?!?

нема да ти върнат нищо