Туроператори на протест пред президентството (снимки)

Браншът се разедини - ОБТ иска оставката на министър Балтова, АБТТА са против

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами фалирайте бе! Това е свободна пазарна икономика -свободен да цъфтиш, свободен да отидеш на дъното. Има места в строителството, търговия на дребно......Дайте всички граждане да събираме пари за тия на снимката

А когато вземахте авансово пари от хиляди клиенти за неосъществени екскурзии, визирам Бохемия, знаехте че няма как да се осъществят и прибирахте парите....добре ви беше. Фалит за вас ....нито лев за тези буклуци.

Сега пред президентството.Браво бе.Тъпунгери! Служебното правителство дава пари за да започнете да работите,вие ги искате без работа.

Година и половина не ми връщат парите от Амигос травъл!Мошеници!

Не искам с моите пари да се финансира " честният частник "

Тези листчета А4 бе мацета ? Яйца, домати и камъни по дебила мунчо и хунтата му само ще свършат работа.

Що не се запитат защо няма туристи по българското черноморие а опашките на капепетата с византийците са километрични. Отговора е един кожодерство и лошо обслужване

А къде са парите на тези 140 000 туриста. Веднъж взеха пари да ги връщат не ги върнаха. Сега пак искат пари за да ги върнат но може пак нищо да не върнат. Но къде са всичките тези пари.

Похарчили са ги без да искат.....

Не съм убеден че тези на снимката са туроператори по ми прилича на масовка за да се покаже протест

Журналисти, банкери, туроператори, адвокати и пр всички на гилотината да удетят как се режат глави.

Кви са тия каки- стръвници бе!

Зеленият чорап не е турист а пътник!

Бойко в продължение на 10 години се срещаше с какви ли протестиращи от браншовете. Канеше ги, говореха и им решаваше проблемите. Да видим сега Радев дали ще направи същото или ще се крие зад стените на президенството.

Той руцко като истински комунист дупе дава, паре не !

Тези може да отидат да протестират пред входовете на плажовете. А защо българина категорично отказва да почива на БГ морето е много интересен казус. Явно само мутрите в БГ не са разбрали, какво НЕ трябва да се прави.

Правите ли разлика между Туроператори и хотелиери?!?! Явно не! А разлика има, и то доста голяма.

че ще им възсртановяват само сумите, коите те самите немогат да си получат от доставици, иначе се получава една гарантирана за сметка на бюджета печалба и то за неосъществени пътувания Аре нема нужда

Не можаха ли да намерят за първия ред 2-3 момета тур операторки с привлекателна външност.....

......червената протестърска смрад е заложила разпраните си задници на амбразурата и брани ушатият фатмак мунчо.....ми толкова си могат с едноклетъчните си мозъчета на смърдели гниди....

Какво е смърдел бе гнидо, тур оператор ли си или турбо лизач.?

търтей искат парЕ,ама ...НЕМА. Хващайте мотиката и бой по браздите. Туризъм? Шоп.салат над 10лв. Яжте си я вие .Слънчасали нЕма вече да дойдат при вас.Абе , мо-ти-ка-та и бой по лука.

.......Така де то миналото лято пак там се събираха едни смръдльовци безделници дето осмърдяха центъра на София а баш смръдльото ушатият фатмак мунчо размахваше юмрук,.....е сега на тези ще им покаже среден пръст, а през есента на него ще му бием едн шут в задника и те така!

Всички чакат пари от държавата и псуват социализма !!!

Тези от снимките са егати и колхознишките образи. Ако това е лицето на българският турзъм- всичките ще ги уволня. Тези хора имат претенция, че са лицето на България за пред света. Срам и позор. Чак и пари искат да взимат. Копайте домати и не петнете името на България.

20 лумпени безделници, и те не знаят защо, казали са им че ще им дадат някой лев и юруш