Туроператорът "Томас Кук" фалира, Борис Джонсън обеща помощ

Ще направим всичко, което е по силите ни, за да приберем пътници у дома, каза британският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са фалирали, а са откраднали парите на летовниците.

защо ли днес бездушен жид те управлява? 1876, август "Дизраели", Иван Вазов Все някога идва Видовден ... за всеки.

мноооооого добре си пасва на Сирия. Не мислиш ли?

Томас Кук беше име, уважавано по всички райски кътчета на земята, където отмаряха ингилизите. Но от 3-4 години се навъдиха евтини туристически комании, които и днес заливат туристическия пазар. За тези, които работят в тази свера (на туризма) е пределно ясно, кой папка повече от резервациите ?! Естествено - Тур операторите, а в крайна сметка излъганите са техните клиенти !! Не се припокриватат 1/1 офертите на Хотелите с Омайните предложения на Тур - операторите. Четете внимателно и сравнявайте категориите на хотелите с предложените Ви оферти за почивка !!

Томас Кук имат финансови проблеми от години, но явно Брекзит беше факторът, който им заби последния пирон в ковчега. Лошото е, че и други британски компании ще ги последват в резултат на нескопосаните действия на британските политици по организирането на излизането на ОК от ЕС.

Хотелиерите в България да започват да учат индийски и китайски. За миналата година туризмът е генерирал 13% от БВП на България. 85000 български ТИР-а генерират 18% от БВП на България. Брекзит - ще ни върнат черноработниците, които вместо да внасят валута, ще бъдата превърнати в консуматори на социален ресурс. Не знам колко ще е спада за догодина, но съм наясно, че ще настъпят големи промени.

Свиквайте... традиционните туроператори, традиционните авиолинии...

БРЕКЗИТ, започна се, това е началото а края ще бъде когато рухне цялото Меркантилно Величие както ги е наричал Наполеон.

cook на жаргон нали е хур, значи, томас хура фалирал...

Най-после "нейно нищожество" да усети че като блокира съвсем недемократично парламента, това няма да запази главата й под короната! За това французите измислиха, съвсем демократичната ГИЛОТИНА!!!!!