Туристическият бранш настоява за ваксиниране на персонала

Туроператорите ще настояват за влизащите в страната туристи, които имат ваксинационен сертификат, да отпадне изискването за PCR тест

Обратно в новината

Коментари - Туристическият бранш настоява за ваксиниране на персонала | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

туристическия бранш е една банда мутри, които покрай строежи на хотели съсипаха готови инфраструктури и изпраха милиони....майната им, няма да им ползвам услугите грам....смешници...нито ще търся работа сред подобни имбецили...

Ще се ваксинирам когато Туристическия бранш започне да осигурява на реални заплати и забрави за 16 часовите двойни смени ор които пести данъци. Внасяйте Украинци мама ви тъпа. За мрамор в коридорите на хотелите имате пари, а за хората нямате.

Ваксинацията била"доброволна".Отиваш да работиш в туризма някъде и ти казват ваксинирай се ако искаш да почнеш работа.....

КОЙ ТИ СЛОЖИ ТЕЗИ ДУМИ В УСТАТА МА?! КОЙ ТИ ГО ИСКА ТОВА,ЧЕ СИ СЕ ЗАНАТЯГАЛА ТАКА? ОТ КОЕ ИЗМИСЛЕНО НПО СИ? КОЛКО ЧЛЕНА ИМАТЕ?! ВИЕ И СЕГА НЯМАТЕ ПЕРСОНАЛ, А ДА ВИДИМ ОТ КЪДЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ТОЛКОВА ИДИОТИ! ФАЛИРАТЕ, МИСИРКО!!!

че ваксинирания подлъган от това, че има имунитет и поради това няма симптоми, може много лесно да занесе вируса на свойте родители и по този начин да ги разболее!

никой не го говори това и тепърва ще се увеличават заразените които ще пълнят болниците и разбира се ресторантите ще са виновни за това!

ами,начина е много прост!купувате ваксини,плащате на медицински сестри да ги сложат и хоп!войла,въпросът е решен!

Всички държави искат PCR тест на влизане, дори тираджиите ги тестват вече, нашите пак са паопаки. Коя държава се е замислила дали българина може да си плаща теста? Никоя. Защо нашите ги мислят, стига сте си сваляли гащите бе хора, имайте малко себеуважение и уважение към народа на България.

теста не е прецизен. скоро и анален ще бъде. отваряй ти, добитък, бузки на всяка граница да ти бъркат за нещо, което убива стари И болни и то не масово. и не пропускай да се наредиш на опашката с морските свинчета и да доизпиташ нано-технологиите, подготвени за контеол и редуциране на всички.

ми ваксинирайте се, кой ви пречи. Ай стига хленчили, да не сте малки, отивайте и се редета на опашката скато другите хора. Всеки е важен и който е инициативен и адаптивен ще оцелее, който чака някой друг да му свърши работата ще отпадне. Конкуренцията ще го изяде като аламинут

Така е по добре, не се харчат пари с които в къщи ще станат чудеса от качествени храни и напитки. Ще ми продават порция на цената на три кила месо в Лидъл, айде у лево.

не хабете ваксините за тези изнудвачи и тарикати - няма кой да им ходи в скапаните и лъжовни ресторанти.

Ваксинирания пази само себе си! Ваксината не го спасява от пренасяне на вируса! Той не е по-безопасен за околните! Ваксината създава фалшиво чувство за безопасност! Тя временно притъпява имунната система на възрастния като я прави като на тази при децата! Но за разлика от децата, ваксинирания няма постоянен имунитет и го губи във времето и неизбежо ще се разболее ако не се реимунизира. Според мен ваксинирания е по-опасен за околните, защото разпространява вируса без самоя той да има симптоми!

не съм сигурен в това .