Цигарен гигант купува дял от компания за канабис

Бритиш Американ табако инвестира 126 милиона британски лири в Organigram

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и да допълня. Явно не е забранено човек да изпие 1литър ракия и да ходи да прави поразии навсякъде А е забранено да изпушиш една цигара да се засмееш и да си легнеш

Тревата трябва да се легализира навсякъде. Нещо което бог е сътворил а ние го наричаме забрана...ЕБАТИ ДИВОТИЯТА Просто не трябва да се прекалява. Имам чуството че простия българин като чуе че някои пуши трева.....мисли че той НОН стоп пуши трева и е забил пред телевизора. Е аз като изпуша един джойнт почвам да бачкам във Photoshopa и се зарибявам много.

Канабиса вкарва в затвора. Припечелвайте от интернет https://yivmoney.xyz/439005225896835/ Лесно е. Да не збравите да почерпите .

Няма човек, който да пуши трева и да не е топ малоумник. За другите субстанции да не говорим.

ъъъ недей така. Аз пуша вечер, но определено не ми е пречило като си изкарах и двете висшета. Шварценегер(всички знаят кой е Шварценегер), Сара Силверман(уникален комик), Сет Роган (които впрочем даравя МИЛИОНИ за борбата с рак), Уди Харълдсън, Илон Мъск, Патрик Стюърт, Джордж Клууни, Робърт Доуни, Бил Клинтън, Джордж Буш, Хю Хефнър, Стинг , Майкъл Фелпс, Оливеър Стоун, Фил Джаксън (един от най великите треньори в NBA)и още много много други Та това което си писал....МОЖЕШ ДА СИ ГО СВИЕШ НА ЛИСТЧЕ И ДА ГО ИЗПУШИШ За сега СМЪРТНИ СЛУЧАЙ ОТ НАТРЯВАНЕ С ТРЕВА НЯМА ХОрата пушат за да се успокоят или да заспат Аз пуша за да мога по лесно да заспа

Канабисът е бич! Попрочетете,ограмотете си за опиумните войни. Всички, без изключение общества , в които наркотиците са масови до три, четири поколения загиват или ги поробват. Индианци, африкански племена, зулуси всичките са били на опиати! В САЩ и останалия свободен свят съвсем целенасочено се пропагандират. Това, че в едно общество има лесен достъп до наркотици не го прави свободно и развито! Карибите, индианци, африканци, индийци , аборигени масово са били и още са на опиати!

Ти нали знаеш, че наркотици и опиати не са синоними? Знаеш ли, че през втората световна война не само на войниците са предписвали метамфетамини?

И двете са психотропни. Замъгляват съзнанието Халюциногенните гъби са опиат, но не наркотик. Но какво значение има? Само комплексари и селяндури се друсат

И гъбите не са опиат, и с тях не се "друсаш". Чел-недочел...

Знаем. И германци и англичани и американци и японци са били на метамфетамини. Само руснаците на водка. Извод - водката бие дрогата:))

Аман от псдведо-интелектуалци насосващи си простотии.

Това, което се премълчава е,че дългогодишната му консумация води до алергични белодробни заболявания - астмата е сред тях! Такова е и мнението на фармацевтите.

Къде е Гешев?

А тук те пращат за цигарка в панделата. Къде е лобито на булгартабак?

Трябва да бъдат пукани занниците на всякакви Араби- Терористи и Трафиканти на Наркотици и маймуни и техни помагачи, които вдигат ШУМ да изнервят и разболяват всички.. Като застрелят арабин или технен помагач-- Трафикант на Наркотици, хем взимат пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария и Англия. Митьо и Картоф- ОЗНАЧАВАТ- тъп олигофрен и идиот, учил до 2 ( втори) клас, който 5 пъти е повтарял в първи калс и 5 пъти е повтарял втори клас.. Тия НЕ са учили нищо в училище. Не знаят как е НАПРАВЕНА БЪлгария. И като гледат някаъв идититски турско- негърски филм и тръгват да крадат от близки и съседи.. По същия начин, както турците са викали името на ""поп Кръстьо", сега турците викат - имената на техните помагачи, предателите... ЛОШ означава Предател...

сеги като пушим и ще летим сред динозаври и розови слонове,то и без това с тая фалшива пандемия друго не ни остава

Цигарата ти да няма канап или хартия!