Ценови шок: докога ще растат петролът и горивата

Цените на суровия петрол продължават да се повишават и оскъпяват не само отоплението, но и горивата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хиперинфлация по световно му. Скоро отново ще скачат през джамовете на Уолстрийт и в Ситито.

Мдаа, онзи ден какво стана? Събраха се МС, президентът и бизнеса уж да намерят решение и? поговориха си, поприказваха си - сега топката е в ръцете на държавата да предприемат мерки..., но както се вижда и чува - мерки никакви. Сигурно ще пишат сега докладче, после ще го коригират, след това ще създадат звено... А когато работодателите започнат да затварят бизнеси и пращат хора на борсата - същите ще кажат - ние направихме всичко по силите си... В момента ни управляват мудни хора, направо назадничави!

долу хунтата на Резидента Радев!

Щом това ще управи цените в Германия, така да бъде.

Петролната индустрия в Европа и Америка се държи от евреи. Както оръжейната и фармацията. Та... Кога ще стане по евтино ли? Питайте онзи с мустачките.

Докато се намираме в Булгаристан. До тогава всички цени - нагоре, заплати и теснии - и те нагоре, колкото да не пукне човек в първите дни на зимата. Иначе след това - при попето и на гробето, естествено от корона, че 13 млрд. требе да се прибират. Това е положението, сър, Булгаристан...

докато радев е на власт

Докато пораснат.

Природните богатства на Земята трябва да са общи, не да облагодетелствуват народите където ги има, откъде накъде, тъпите и мързеливи араби ще тънат в богатства, заради петрола при тях, същото е и за мужиците с газа и нефта на земите, които са завладели..

Ако жена ти е хубава не може да принадлежи само на тебе

Цените на енергията ще растат, докато ЕС се е огъзила на Империята на Злото, която ще я смачка икономически като муджишка папироса. Шпионина Николай Малинов обясни това по телевизията и подчерта, че ако ние напуснем ЕС и се огъзиме угоднически на муджиците, те ще ни продават газ и нефт многократно по евтино, той щял лично да уреди това, деба и копелдака.

Мунчо са го били в казармата по главата, затова е толкова глупав

Каква е тая нафта за битови нужди, ебаси селяните. Нашата нафтова печка я изхвърлихме още в края на 80-те години на миналия век.

Когато германците останали без петрол през втората световна война, започнали да го произвеждат от дърва и лигнитни въглища. Ха дано ви светне защо не искат ние да имаме Марица изток.

По същата логика в момента Порше правят заводи за синтетичен петрол ( за да си запазят ретро пазара), технологията позволява реален преход към намаляне на вредните емисии глобално но не е част от плана за доминация и смазване на средната класа и стандарта на живот на хората. Господарите в Давос искат да не притежаваме нищо и да сме щастливи в зеленият концлагер на локдауни, лгбтемнайси трайбълизация, никаква връзка между поколенията и глобално дигитално управление с Изкуствен Интелект. Не е никаква конспирация или теория. Има си книги. Лидерчето на МИФ Клаус Шваб има две книжки с които ни съобщава какво са решили: Четвъртата индустриална революция и Ковид 19- големият ресет. Палячовците, които ше си изберете да ви "забавляват" на политическият битак нямат никакъв шанс да противостоят на плана, Тимермансове и Шмансове идват да дадат инстурктажа, тукашните ДС клакьорчета се интересуват никой да не им бара офшорките и инвестициите в международни компании. Това какво мисли матряла няма никакво значение. А петрола ще се изравни по цени с ЕС, далаверата е, че качеството му ще си остане по българските стандарти. Цените на храните до март другата година евентуално ще ги позадържат ако е възможно да се озъптят големите вериги и локалните хищници и след нова година ще литнат поне с 30-40 процента нагоре. Това е Зеленият Преход. Просто казано: Следващата криза за изчезващата прогресивно България.

Ето това ще е животът без изкопаеми горива! Ами като ги няма, от какво ще се произвеждат гуми, смазочни материали, пластмаса, асфалт? Нефта се рафинира. 60 % бензин, 40 % тежки фракции. Използваме тежките фракции за асфалт. Какво правим с шейсетте процента бензин? Тия ат ЕС са луди!

Ще ги внасят от Китай, разбира се. Срещу органи от ваксинирани европейци.

Ще растат докато приключи войната, а тя още не е навлязла в същинската си част. Навярно 2026-2027, но тогава хората вече ще имат по-сериозни проблеми и няма да им пука за петрола.

Евтино гориво, ако имаш зелен сертификат. Ари Бегов !

Тук някои коментират без да четат статията !

Днес биха Денков. Утре е ред на Мунчо.

Други ден на майка ти че е родила такъв урунгел като теб. Същински тъпанар като Тиквата!

Мунъо падна ли вече?

Долар ще трае не повече от 3 месеца! Евро е пред фалит! Ура, товарищи! Гласувайте пак за мен!!!

с преносими акумулатори - вж иновативна БГ елкола https://www.youtube.com/watch?v=firIW-1AOi0

По-добре да караме каруци, като наще братя! Ура товариши!

Ще е така

Не си прав! Защото не си прав! Краварите ни оакаха!

Да благодарим дружно на другаря Радев за адекватните, навременни и компетентни мерки на неговото правителство. Свиквайте, който остане жив

Ама във америка всичко е още по-зле!! Да изберем пак БСП!

Бабекян и хаджигей да ви платя сметките, ТЪПИ КОПЕЛЕТА. Те ви промяна. Нали искахте "промяна"? ДУХАЙТЕ КУРА СЕГА , ТЪПАЦИ!

Отговор на въпроса в заглавието - Докато си върнат загубите от спада в началото на пандемията! Тогава предлага петрол на отицателни цени, за да си освободят складовете, сег си искат възвръщаемост! А, че ни продаваха и тогава безина на сериозни цени - ами винаги трябва да са на печалба корпорациите! Така е ... :-)

Ще ми трябва шпакловчик. Дали да се обадя на Румен Радев?

Не ще изпратя майка ти. Само да свърша с нея.

Никакъв пич не е,а неграмотен безкнижник.

Цените ще растат до 14 ноември. Ако пак глупеете, пак ще растат...

А бе, Мунъо, къде си навря юмрука?

Във моя...! Много ми харесва! Пак ще гласувам за него!

.

Мунчо пося бетрове, сега ще жъне буря.

Мунчо, иди си с мир!

Мунчо, долу!

Червен картон за Разеденителя Румен Радев!

Защо? Кой ще ми тури езика във?....

Мунчо ке падне.

Вие сте жестоки! Той не е виновен! Виновна е америка и вие тоже!

Шат на Мунчото главата!

Мунчо, СБОГОМ!

Мунчо ще става булка на бай Ставри.

От тая вечер слагам на Мунчо памперс, че ме е страх да не се наака от страх.

Мунчак, сдавай поста, некадърнико!

Поздрави на Мунчо Радев!

Мунчо не размаха юмрука. Размаха ли юмручето, Рашков веднага ще смачка цените.

Малинов не се обади в Москва.Нда

Мунчо долу!

Мунчо ще яде тоягата здраво.

Мунъооооооооо - ОСТАВКА!

Радев, стягай мешката!

.

Никога до сега , не се е крало толкова много колкото при фигуранта на божков

Дорде е Cовид.

Докато мунчо е на власт , ще се влошават нещата !!! Като влезе в затвора , ще се нормализира всичко !!! Докато олигархията не активира друг мунчо