Цените на петрола достигнаха нов 10-месечен връх

Фючърсите за сорта Брент от Северно море, който е референтен за европейския пазар, добавиха 46 цента или 0,5 на сто до 94,16 долара за барел

Обратно в новината

Коментари - Цените на петрола достигнаха нов 10-месечен връх | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киро Асен Лена Ристю Боко и Пеевски да си купуват сапун и да мажат въжето!

Супер ще продаваме петрол и ще вдигнем бвп

Евро лидерите са пълни идиоти голям кеф студуваите тапанари прости икономиките вода нокаут.

Малко им е сега на 5 лв ще ги питам зайците на къде ще бягат

Заради това, че нашите евроатлантически подлоги са против евтиния руски петрол "Уралс" цените на горивата хвърчат нагоре

ЛУОЙЛ държеше половината бензиностанции на Източният бряг на САЩ. ЛУКОЙЛ бяха завладяли и бензиностанциите чак до щатите Охайо и Индиана.

Говори се за петрол бе шемет. Много ясно че Лукойл ще купува бензиностанции за да контрира монопола на американските магнати и да печели и от цена на дребно.

Lukoil продаваше собствен петрол в САЩ, бляд. Така че, колкото е "евтин" руския петрол в България, толкова е евтин и в САЩ.

Цените са високи, защото само плямпаме,но не протестираме.Ако излезем по улиците цените няма да са такива.

До тройната коалиция.Господа управници,въжетата за бесене вие ще ни ги осигурите или сами да си ги купим.

Пълна спекула Кирчо и Асенчо и долното правителство мушеници са виновни за поскъпването на всичко

Тази сутрин, един "мозък" по телевизията обясняваше, че нямало страшно за цените на горивата след скъсването на договорите с Лукойл. Били сме пазарна икономика и все от някъде ще внесем. И цени около 4 лв. не било страшно, важното е да не е директно от Русия, нищо , че ще е пак от там, само,че с 30 ПРОЦЕНТА по – скъп !!! Слава Американу, КРАЙ на Булгаристану и АМИН !!!

През 2008 г.цените на петрола бяха много по-високи, но по бензиностанциите бяха по-ниски от днешните. Защо ?

.

Следва цената на тока и храните , пълна наебанизация на туземците продаващи мило и драго за центове .....

АНТИВА увеличава цената за да покрие разноски за лазерен сателит от космоса който прави пожари на земята

Да не са балъци да продават на 50 $, като могат да продават на 90 $! Много ясно, че като са картел, ще намалят производството и ще си прибират пак същите пари с много по-малко усилия. Богатия запад ще плаща и ще пита за още. Китайци и индийци купуват руски петрол с отстъпка, така че пак ние сме прецаканите камилчета.

дето казва че нямат да минат 3 лв. (преди около месец някъде)Може ли да бъде вкаран в затвора директно за лъжи разнасяне на фалшива информация? Амана от некви платени боклуци навсякъде за една шепа стинки и майка си ще направят робиня.

2008 година петрол 142 $/барел бензин А95 2.37 лв./л. днес петрол 90 $/барел бензин А95 2.85 лв./л.

Мисля че проблема е по кардинален, мисля че арабите и руснака Путин са за е...н с това намаляване на добива. Защо по дяволите? Природата ни е подарила ресурси за да може човечеството да живее по добре и да просперира, а тези ресурси/петрола/се контролират от шепа хора. Може би САЩ трябва да си спретна една специална военна операция в СА, причини колкото искаш примерно тоталитарно управление на някой саудитски принц.....

А вие защо се запасявате на евтините цени и злоупотребявате с доминиращо положение на пазара, като клиент? Ние сме картел и ще правим каквото ние решим. Освен това, сме и бензиностанция с ракети, според бившият ви премиер. Ако искате елате да се пробвате да си го вземете. Между другото, САЩ, Канада и Франция също имат огромни резерви и находища с петрол, но по някаква причина не обичат да раздават от тях на цени под 100 долара за барел.

Боже - боже, колко мъка има по този свят!!!!!

предателски говориш жендъре?! Руският петрол е много много много недемократичен. Управляващите марионетни американски подлоги дори прекратиха дерогацията на евтин петрол от Лукойл. Сега Щ ще плащаш по скъп такъв - хамерикански (не че те имат де). Краварите карадат нефт в момента предимно от Сирия и затова сирийците повдигат въпроса в ООН за кражбите на краварите до тук, които се изчисляват на 115 млрд $.

В Шумен единствената метан-станция продава метана за 2,39. Утре може да е 2,50.

Купуваш на лизинг хибридна кола, за да си "еко" при месечна вноска 1000 лева преди войната. Сега вноската е 1400 лева, цените на бензина полудяват по бензиностанциите всеки ден. На Министерски съвет така му е изгодно, за да лапа ДДС. Наистина вече не де трае тази гадост. Не знам какво точно правят държавните институции, на които си плащаме данъците, но очевадно не се справят и мисля, че не са кадърни. Отврат!

Ужас! Няма ли да има отново помощ от правителството -25ст/л.

но правителството нарушава закона и не плаща. очевидно нарочно.

Разбира се, че ще има. Даже и повече ще е, но само до 100 литра на месец на автомобил. След това на пазарни цени. Помощите ще са под формата на електронни ваучери.

PEYTSCH

На селските безиностации цената скочи с повече от 1%. Така им рекла баба им...за повечко пари на Нареченските бани.

Сутринта един "мозък" по телевизията обясняваше, че нямало страшно за цените на горивата след скъсването на договорите с Лукойл. Били сме пазарна икономика и все от някъде ще внесем. И цени около 4 лв не било страшно.

Важното е, че в БГ цените на бензиностанциите са надолу.