Цените на маслото в Европа са скочили с 83% за година
Това е лоша новина за пекарите и производителите на сладкиши, докато се подготвят за коледните празненства, а и вече са изправени пред високи цени и на шоколада и захарта
Обратно в новинатаКоментари - Цените на маслото в Европа са скочили с 83% за година | Бизнес.dir.bg
Коментари
Пекарите и производителите на сладкиши НЕ използват истинско масло. Вие в коя вселена живеете
Маслото е опасно за човека когато се яде на закуска с горещ чай , разтапя се , влиза в кръвоносната система и почва да се втърдява . Падал съм от стола веднъж и разбрах какво става . Яжте масло по-малко и без гореща напитка.
83% маргарин. Даже добре, ако е маргарин, че кой знае какви отпадъмни растителни мазнини има още. Скоро 100%
Немското масло си е масло. Българските опаковки дето пише на тях "масло" спряхме да ги купуваме преди поне 25 години, очеивден маргарин (вадиш го от хладилника и то меко за размазване....). В щатите го вдигнали до 5-6 лева на половин кило, тук истинското (немското) масло струва повече за 250 грама....
Ама защо някой си позволява да се учудва на тази предизвестена реалност. Не са газомери на кравите, не са вегански внушения, не са стовлови паржоли и мляко от космически разработки..., та за какво ни е масло. Ще се сложи друг мазньоч 20 пъти по-евтин от вече несъществуващия специалитет и продължаваме със сладкарстовто и кроасаните с масълце.
Според НСИ, такова нещо няма. Въртят, сучат само и само да изпълнят поръчката - нулева инфлация, за да ни вкарат в Еврозоната. Е, после, като обеднеете - да знаете - вие сте си виновни.
Абе нищо не разбирате, това е заради високата производителност на труда. Тя изведнъц е скочила с 83% и респективно и цената скача.. Спокойно, пазарът ще саморегулира. Ако ли не - Путин е виновен., ама пък вие ще плащаме.
От години никой от хранителната индустрия в България не използва масло. Тази новина само ще покачи цената на продуктите в които се предполага че се използва масло.Много е лесно...и още по- доходоносно.