Цените на имотите ще растат, но купувачите започват да избират и стават все по-взискателни

Българите като цяло живеем по-натясно в сравнение с останалите жители на Европа, а доходите растат, което определя и търсенето

Обратно в новината

Коментари - Цените на имотите ще растат, но купувачите започват да избират и стават все по-взискателни | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задръжте покупките 1-2 години и всичко ще си дойде на мястото. Запазете спокойствие. Няма да останем без жилища. Населението намалява стремглаво. Парите са си ваши, давайте ги за нещо което си струва. Имайте високи изисквания за това, което получавате за вашите пари. Нали сте ги изкарали с много труд.

Ганьо е една не просто алчна, а болестно лакома гнида. Ганьо иска за 5-6 месеца да стане не милионер, ами направо милиардер. Цените на имотите ги надуха 5-6 пъти още 2004-2005 и ги държат изкуствено надути вече 17-18 години. Още тогава цените изпревариха доходите на хората. Поне 75-80% от "купувачите" купуват не с техни си пари, а с чужди - с пари на банките, т.е. със заеми. Така че това въобще не са никакви купувачи, това са байхуйовци отвсякъде. Купувач е онзи, който купува имот със свои пари. Идва обаче голямото приземяване и спукване на имотния балон, колкото и БГ-хиените от имотния сектор да се мъчат и опиват да държат цените изкуствено високи. И колкото и да им е мъчно, че приземяването идва. Болезненото приземяване и падане от високо. При 5-6 милиона население, от които активното, трудоспособно население е не повече от 2.5 милиона, кой ще купува тогава? Мангалите или 2-та милиона БГ-пенсионери?! Със смешните африкански доходи и заплати в България ли?! Настъпва времето, когато имотите ще станат непродаваеми, защото цените са безумно високи и няма да има кой да купува. Идва трудния начин по който цялата тази сган(брокери, строители, банкери, търгаши, прекупвачи и спекуланти) ще гризнат дръвцето и ще си научат урока по трудния и много болезнен начин. Трябва само още малко търпение и който има кеш да си го къта и стиска.

Буквално всяка новина в последните нам-колко-си месеца е негативна, обаче имотите, нищо не може да ги събори. Един от най-мафиотските бизнеси в разпадащото ни се общество, е тръгнал към айсберга, но да знаете, всичко е точно!

Цените на имотите ще растат до крайната победа на капитализма

Това екзотично животно вече изчезна.

А боклуците, които никой не купува защо не фалират? Толкова нов боклук има в София, който не става за живеене. Перачки на Гроб?

Бай Тошо се обръща в гроба като гледа че една панелка е половин милион лева

Навремето имаше едно предаване преди Сънчо - Телевизионен справочник на Таня Димитрова, зората на маркетинга. Пробвайте се там, по-може да ви върже някой.

Мисля,че господата бъркат желаното с действителността! Няма как цените да продължават да нарастват,когато доходите и покупателната способност спадат! Балонът скоро ще се спука!

Абе той се пука вече 20 години, ама все инфлацията догонва цените на имотите :|

те цените на имотите все растат, ама из града е пълно с обекти които от години вися тпразни с табели продавам/давам под наем. Търговски обекти, които за 30 години никога не са били без работещ бизнес не могат да си наемат дори наематели от 1-2 години. И броят на излишните кутийки се увеличава. Хайде сега ми кажете какво го топли нашего брата идиота с 30 кутийки, като не може да продаде ни една от тях?