Цените на горивата няма да спрат да растат

Разрушителната сила на петрола няма да се усети сега и веднага, но бъдещето остава тревожно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И 10 лв. да стане бензина от колата няма да се откажа. В общерсвените кочини не се качвам.

Капиталистическият цивилизационен модел на вечен възход развитие и разтеж е компроментиран. Уважаемите капиталисти станаха прекалено алчни. Печатането на банкноти пък, се прави от другите алчни съсловия.....политиците. И едните и другите, ни смятат просто за ресурс, ние не сме хора като тях, а клиенти и работна сила. Напъните за електрификация на леките автомобили и неоправданото поскъпване на горивата, имат единствената цел да лишат НАС от личен транспорт. Има малко лъч светлина в това, че не сме от най-цивилизованите и извън столицата още тридесетина години ще може да се живее. НО дупе да им е яко на абитуриентите и на по-малките от тях.

Интересна работа - правителството падна, а цените не.

Делянчо, въпросът ти е правилен, но задаването е чисто популистко. Дори фанатизираните ви фенове знаят, че сте за свободна икономика и частна инициатива, а не за национализация и планова икономика.(Ако въобще знаят какви са ви възгледите и програмите) Т.е. няма как да заповядате на рафинерията (след като не е държавна) да не си слага марж на печалба такъв какъвто позволява свободния пазар. На тия приказки могат да повярват само инфантилните "възрожденци", ама не вярвам да дойдат при вас! Но и вие сте срещу някой, а не за нещо по-добро.

щом се движат толкова много автомобили на пътя ,,,е очеваден фактор,че във момента цената на бензина е достъпна и ефтина,може и десет лева за литър да стане,това означава,че българският бизнес и жизнен стандарт е във отлична форма и може бензина спокойно да се покачва докато има търсене!

Крадат дизел от Бдж затова се движат

Вие какво си въобразявате бе глупаци, че когато дойде Боко Тиквата на власт, бензина и дизела ще станат по ЕВРО, ли !? Аз добре че се отървах от колата си още миналата година, защото как вървят нещата автомобилите с ДВГ ще станат . . .по 2/лев !

По - бързо да се Връща Бойко че тези неуки некадърници ще ни уморят.

Държавата може да се намеси и да застопори цените,както в Унгария на 2.50лв.Но...въпрос на желание и воля.

Обаче държавата ще покрива разликата между двете цени.

Добре че ГЕРБ изнесоха тези данни а тук тази статия е буквално преписана. СЕГА СЛЕД КАТО КОКОРЧО ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА СЕ ОЧАКВА И ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА ДА ПАДНАТ.

А ако не паднат, значи герберастите отново са излъгали, нали?

Абе,гербавите ибрици ,що така?!Смъкнахте Кирето,пък цените още нагоре?!?Нещо обрэчите от фирмили ,кво....?!?

Обяснението е доста просто: Подобно на много други места "западният" начин на управление на масите и "ръководене" на Света и "ценности" е пропит от двойни, тройни, петорни и т.н. стандарти. Има някаква уж борсова цена на петрола, но западащият "запад" е с непрекъснати обструкции за нея - та ще ограничават цената на руския петрол, та ще притискат саудитска арабия, та ще налагат ембарго на иранския и венецуелския петрол... СЪщата, но с обратен знак лъжливост се прилага и към уж техните граждани (в същност маси които трябва да бъдат драни и да ги издържат). При тези нива на цените на петрола само преди няколко години той беше на крайни цени бяха с 40% по-ниски. Миналото лято горивата в България бяха на ПОЛОВИНА ПО-ЕВТИНИ. Увеличението спрямо миналото лято е 200% ! (цените са двойни). Като изключим единят лев ДДС и акциз цената е такава поради ПРИКРИВАНЕ НА ФАКТА ЧЕ САНКЦИОНЕРИТЕ ОТ ЕС И САЩ НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ГО ВЗИМАТ ТОЗИ ПЕТРОЛ - нещо като в соца - дойлера уж е 98 ст. ама не се намира кой да ти го продаде за тези пари - за 3 лв. на магурата има колкото искаш. И така търговците на едро остойностяват петрола на "истински пазарни цени", за които "западът" не признава, че съществуват. Путин продва на Индия, Индия смесвайки го с друг вид го продава на австрийски фирми и те на двойна цена, със всички разходи за еквилибристиката - завит с целофанче в "клуба на богатите" - ЕС.

Плоскоземците сега са в шок. Уж свалиха правителството, а горивото няма да поевтинее.

Байдън и Лайнен са виновни за цените на горивата ! Кирчо и Асенчо са техните слуги и изпълняват Заповеди ! Руската Газ е най -евтината газ в Света !

заради войната която започнаха Дори и да плащаме за руски газ както правят вмоомента сумати държави в Европа...ПАК ЩЕ Е СКЪПО!! Мислете малко

Що, почването на война да не би да намаля добива на газ?! Или пък газът като разбере, че добиващите го са започнали война, тутакси спира сам по тръбите в знак на съпричастност към нападнатите?! Истината е, че това е политика на мюрика към ЕС! Не са съгласни краваропитеците да има проспериращ и независим ЕС, понеже говедарите са вече с над 30 трилиона външен дълг, та как да излезнат от тая криза?! Ами мн просто - като вкарат "партньорите" си в рецесия, като вкарат света във война и пЛандемии (от които еднолично печелят)!!! Опитвай се повечко да ползваш главата по предназначение!

кръдецът вика: "Дръжте крадеца" делянчо е за затвора. не ни пробутвайте платените му опорки

Линч за Кирилчо !

цените в цял свят бе идиот такъв

Направете го както направиха с хляба - запазете цените, но намалете грамажа. Просто всеки трябва да си сложи по-малко резервоарче и готово! Маой онзи стар виц за трабантчето, дето клиентът рекъл "Капнете ми десет капки с гутаторчето от това гориво...." ще се окаже истина.

О майко, ти си за психиатър. Хората са измислили калкулатар много одавна. То пък на празна глава калкулатар не и трябва.

Продължаваме Пеша.

2022-06-27 03:09:06 Brant (нерегистриран) ИМА ЛИ РЕШЕНИЕ? Да, има! Революция-избиване на паразитите - електронна държава - минимални данъци и такси(само са общи нужди) - закон за максималната печалба - озаптяване на глобализацията. В Еквадор, вече се вдигнаха. Кой народ ще бъде следващият. Има ли в България народ-Суверен или само мърша? --------- Е ВСИЧКО - КОРОНАТА, ВОЙНАТА, ИНФЛАЦИЯТА И ПРЕДСТОЯЩИЯТ ГЛАД ...ЗАРАДИ ЕЛЕКТРОННОТО , КЪДЕТО ВСИЧКИ (БЕЗ ТЯХ, "ОНИЯ") ЩЕ БЪДАТ "НА ДЛАН" НА ТИЯ СЪЩИТЕ И ЩЕ БЪДАТ ПОСТЕПЕННО ИЗБИТИ, КАТО "НЕНУЖНИ"! ПАРАЗИТИТЕ СА ТЕ , НО ДЕФКТО ПАРАЗИТА ЩЕ ЛИКВИДИРА ТЯЛОТО ОТ КОЕТО СЕ ХРАНИ , КАТО СИ СЪЗДАДЕ ИЗКУСТВЕНО ТЯЛО ("БЕЗСМЪРТНО", ЕЛЕКТРОННО) КОЕТО ЩЕ ГО ХРАНИ , А СЕГАШНОТО БИОЛОГОГИЧНО ТЯЛО, КОЕТО ОТДЕЛЯЛО СО2 И "ЗАМЪРСЯВАЛО" ПРИРОДАТА - ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНО. ВИЖ ИМ ФАНТАСТИЧНИТЕ ФИЛМИ, ТЕ НЕ СА СЛУЧАЙНО НАПРАВЕНИ... УЖ ТЕХНОЛОГИТЕ ТРЯБВЛО ДА "ОБЛЕГЧАВАТ" ТРУДА НА МАТРЯЛА, ОБАЧЕ ПОПИТАЙ МАТ'РЯЛА ДАЛИ ДЕФАКТО МУ Е ОБЛЕГЧЕН ТРУДА .... ТОЙ Е СКАПАН ОТ "РАБОТА"...

От дкалата от 0 до 10 по тъпотия ти определено удари 100

Навсякъде растът цените просто тука се усеща повече понеже сме с ниски заплати….но това със заплатите отидете да благодарите на Борисов който за 12 години ни направи най бедната държава в Европа

открихте топлата вода

Всичко е толкова просто. Цената на горивата са свързани, като се повиши цената на газа се повишава и цената на тока и бензина и нафтата.

ЧРЕЗ ДЕБИЛИЗАЦИЯ, КЪМ ЕКПРОПРИАЦИЯ - ЩО Е ТО? Да започнем от тук, от Щатите. През 2008 цената за барел Brent беше повече от 190$, а цената за галон, regular- 4$. Днес цената за същият барел е по-ниска от 130$, но цената за галон е вече 8$. Америка е най-добрият пример по други три причини - през 2018 е най-големият световен производител на нефт и газ, задоволява своите нужди на 100%, а шистовият газ си е чист бензин(с минимална преработка) КАК СТАВА ТАКА? Капитализмът възпроизвежда периодично кризи, като наводнява пазара с пари, а после ги изтегля (или ги прави по трудни за получаване- рецесия, безработица, ръст на цените, инфлация). Целта е да се ликвидират спестяванията на обикновените хора, а попадналите в кредитен капан - да се лишат от недвижима собственост. Запомнете, само имотният човек не е роб. Останалите са принудени да работят цял живот само за хляба си. О, да! Робът ще си купи кола на старо или на лизинг, за да ходи на работа и да продава труда си. БЕДНИЯТ, БОЛНИЯТ И ГЛУПАВИЯТ СА ЗАВИСИМИ ОТ ДЪРЖАВАТА. Те са най-лесни за контролиране и манипулиране. Държавата, разбирай политиците, са ненаситни паразити, които живеят за ваша сметка, продавайки вашите интереси ежедневно. Те ще продадат и вас, и Родината. ИМА ЛИ РЕШЕНИЕ? Да, има! Революция-избиване на паразитите - електронна държава - минимални данъци и такси(само са общи нужди) - закон за максималната печалба - озаптяване на глобализацията. В Еквадор, вече се вдигнаха. Кой народ ще бъде следващият. Има ли в България народ-Суверен или само мърша?

Да мислим за алтернативни горива, има ги, само се събудете. Жокер Стен Майер, Кирил Ууканов, Дон Смит.

БЕДНИЯТ, БОЛНИЯТ И ГЛУПАВИЯТ - ЗАВИСЯТ ОТ ДЪРЖАВАТА, РАЗБИРАЙ ПОЛИТИЦИТЕ Сега проумейте факта, че държавата, разбирай политиците, не произвежда нищо, но раздава едни държавни пари, които не са нейни(техни), а вашите. Политиците са паразити(търтеи), които вие пчеличките храните през целия си живот. Те искат да ви направят бедни, болни и глупави за да могат да ви контролират и манипулират по-лесно. Те ви вземат 10, а дават 1. Те се хвалят с това и тупат в гърдите, а вие им благодарите, че са ви одрали кожата с данъци и такси, но пък сте получили трохите паднали от масата им. А НЕ СТЕ ЛИ СЕ ЗАМИСЛЯЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ПО-ДОБРЕ, БЕЗ ДА ХАБИТЕ НЕРВИ ЕЖЕДНЕВНО, АКО ПОЛИТИЦИТЕ И ВЛАСТИТЕ ГИ НЯМАШЕ. Не представителна псевдодемокрация и настоящите търтеи, а електронна държава без партии и политици, без власти и администрация. И не чакайте от тях сами да си тръгнат - изгонете ги с ритници още днес!

са били обикновенни хора като тебе.. От къде да сме сигурни че ти няма да сис същото лайно ако се качиш на горе по стълбичката.. Проблема не са политиците а като цяло народа ни

Плащам по 2 евро на литър там дето живея и карам средно по 100км на ден. Няма градски транспорт..офис, до едното училище на едното дете до другото за второто дете и като метнеш до магазина или 1-2 срещи и ето ти 100км! На месец горя 250 300 литра нафта и това ми излиза 500 евро само за бензин! В момента, колата ми излиза колкото 3-то дете (пътен данък, гуми, глупости и застраховка) а децата ми ходят на частно училище за което плащам двойно от това което се плаща за такива училища по България. Макар да изкарвам добре..за пръв път се чувствам финансово неуверен за бъдещето на семейството ми. И започва да ми кипва! Повечето хора на изкарват такива пари като мене и съм изумен че вече не са по улицата на протести!

Откъде си сигурен, че не изкарват повече от теб? Защо пишеш в български форум? Пиши си там където си в чужбина и се оплаквай.

3000 километра с разход 7 на 100, 210 литра по 2 евро ти излиза 420 евро на месец. Със застраховки, гуми, поддръжка, ето ти 1000 евро на месец и хиляда на жена ти, 2000 евро на месец. Ами пич, живей в града и ще спестиш тези 2000 евро. Разбирам, че си бедняци и си в някой затънтен край, където няма жива душа, ама айде стига си спамил.

Горе долу съм в същата позиция, като твоята. Явно кардиналното решение е тотално свиване на потреблението, на което сме свикнали досега.

Когато Медведев беше президент на Русия имаше рязко поскъпване на горивата в Русия. Руснаците протестираха по доста оригинален начин като зареждаха по 1 литър гориво. Докато излязат от колата и да отвъртят капачката а после да завият капачката да отидат да платят и всичко това максимално бавно в резултат опашките и скандалите ставаха километрични и резултата цените бяха коригирани.

не искаме уралец а сорт Brent с 10 танкера които го превозват барем на 6 месеца ще е по един танкер в България та всички НПО америка против България а и доста народ да се наредят на пристанището в очакване и при появяването България да изригне УРААААААААААААААААААА

Та какво искаше да кажеш?

точно това което съм написъл нали сме американска губерния санкции санкции докога може да носим

Ще спрат, като почнат да висят политици по стълбовете. И този момент ще дойде. Даже Европаще ни даде пример.

Доста неща, даже бих казал - целият свят ще е по-добре без политици.

за нечие огорчение в неминуем бъдещ момент всичките п -рироден газ -етрол, газ, въглища ке бидат изчерпани напълно повсеместно и тогава или алтернативния еко/фритюрников дизел, или леви - десни, или десни - леви ала колата от семейство Флинтстоун, а който разполага с достатъчни търпение и финансов ресурс галиба че се вмъкне у некой междупланетен кораб в търсене на другопланетни източници на гориво за превозни средства, живи + здрави

Както беше казал един велик еднокнижник от Банкя.: Преди избори и след лов се лъже най много!

tonk11

Всъщност няма нищо общо с оня от Банкя. Но факта, че той, еднокнижника го знае тоя лаф а ти даже не знаеш, че не е негов не говори за теб добре.

Ами пак избирайте демокра... Откровени фашаги и после пак се чудете какво става с цените. Такива винаги са враг на народа си.

Е то живяхме и в соца. Имаше години, когато тате обикаляше вечер улиците, като патрул да хващат бандюги, които официално не съществуваха. Аа, беше спретнал един стар акумулатор с две крушки да ни светят, когато спираха тока. Режима на тока му викаха. И банани и Кока-кола консумирахме само по Нова година. А пък за Ладата чакахме 10 години. И още много ей такива хубости на соца мога да ти споделя.

по улиците имаше просяци, бездомници, клошари? Циганите ходеха на тумби в центъра на градовете? Студентки-поститутки се предлагаха по медии? Травестити въртяха бизнес пред Министерство на земеделието? Старците се чудеха как да вържат до края на месеца с пенсията? И още много.

Абе не сващате ли, че глутницата ГЕРБ-сдс-ДПС в момента ни обира за да плати с наще пари за циганските гласове и да докопат отново кокала, за да могат да ни доокрадат!

Не че гейовете от ПП и ДеБа са по добри, ама тия за 12 години докараха България до просешка тояга!… ако добавим и ДПС-то и НДСВ-то и СДС-то, които са маст от тях!! Вече 30 години унищожават България!

Нещата са доста простички, но за жалост (изключвайки платените тролове по електронните ни медии) по-голямата част от българския народ е доста наивен, а една част дори изключително неграмотна, за да може да види действителната картинка. Затова има все още такива, които гласуват за партии като ИТН, Възраждане, ГЕРБ и т.н. Та с две думи в момента една голяма част от инфлацията или по-простичко - повишаването на ценните в доста сектори е изкустевено и умишлено предизвикана от "верни привържаници" на Борисов, Пеевски и сие с цел засилване на икономическия "проблем" в държавата и блокиране възможността някой, който не е в редиците им да управлява държавата. Как така ? Ами един приемер с петрола, само ще кажа да погледнете на двете най-големи петролни компании у нас собствениците и сами може да си направите проучването кои са те и на кой се "кланят" - Сакса и Инса ойл. За последните 12 години има доста такива фирми от различни сектори (примернно транспортния) със съответните собственниц, който са "длъжни" да изкажат благодарност за предоставения им бизнес от страна на ГЕРБ и ДПС. Както се казва "Няма безплатен обяд". Не знам защо пиша всичко по-горе, може би някаква моментна емоция, защото невярвам да се "отворят" очите на многоо хора, но .... В крайна сметка всеки народ си заслужава управлениет, така че няма за какво да плачете, а на тези, които им е писнало намерихме начин да потърсим другаде, извън пределите на родината ни, благоденствието и развитието на емействата си ... за жалост!!!

Да благодарим на Б.Б. и ГЕРБ, че забраниха на Лукойл директните продажби и вкараха търговците на горива във веригата, за да ни е “по евтино”!!! Както направиха преди години и с търговците на ток (наши Ора), че на ни е “еФтинийка”! Да благодарим на сина на подполковника от БКП! Да благодарим!

tonk11

Никой не е забранявал директните продажби бе идиот. Просто такава е политиката на Лукойл навсякъде. Много се зле. Много.

Това са глупости,по нареждане на САЩ и под слугинажа на ЕС сега плащаме космически цени за горивата и газта!Ако сме партньори с Русия горивата ще са ни не повече Пт 1.5лв за литър

Глупако, знаеш ли колко е цената на горовото в Сърбия, която е “приятелска” държава на Рашистан?!?

А колко е в Беларус ? Държава която освен приятелска с Русия е и далеч от евроатлантическите оргии

tonk11

По-евтини са.

А,на бас че които се “сдобри” с Путин и ще паднат драстично цените на горивата!

Ама Путин след Украйна ще нападне балтийските държави или нас. Аз не искам да съм руски мужик наливащ се с водка.......

Ние ще ги посрещнем с хляб и сол както 1945 година,фалистите подкрепящи ги в Белене при прасетата!

Не бъди мужик , бъди Джендър и се наливай с .... мляко от кокос

Да благодарим на Б.Б. и ГЕРБ, че забраниха на Лукойл директните продажби и вкараха търговците на горива във веригата, за да ни е “по евтино”!!! Както направиха преди години и с търговците на ток (наши Ора), че на ни е “еФтинийка”! Да благодарим!

Да благодарим на сина на Подполковника от БКП от Банкя!

Тов е фаза на тест за търпимост на раята световно. Повтарям: Световно. Профилираха ви реакциите с Ковид рестрикциите. Видяха, че сте овце. За това са смели и продължават планираното зануляване. Подготвят се за евентуална война, днес "големите 7" са заложили на безусловна поддръжка на Украйна с военни и финансови ресурси. От там следва зверска криза в ЕС. Противно на логиката, точно това е момента, в който ще се наложат ограниченията за свободно движение, ситнтетичните храни и дигиталните идентичности. За разлика от България, където доходите са скандално ниски, в ЕС са свикнали да си плащат, и като им замажат очите с "помагаме на Украйна" явно работи. Готови са да гладуват, студуват и мизерстват в името на Давоският план. Ако не се случи масова реакция срещу правителствата и тотална смяна на инсталираните от Шваб и компания лидери, нищо няма да спре налагането на дигиталното средновековие, унищожаването на средната класа и създаването на глобален ред срещу хората. В България сме свикнали да търпим, да влачим, да умираме и точно за това дадоха заповед на продажника Петков да скъса с газта от Русия. Пак казвам, логиката не е през призмата на управляваните а през желанията на корпоративните господари на света. Който и да дойде на власт в България, ще повтаря същият сценарии, ще прибира комисионни и ще си урежда кръговете да усвояват капитали, докато ние измираме. И си го заслужаваме. Защото седим, спим и се разделяме на политически групи и фен бази, без да осъзнаваме реалността. А тя е проста: Всеки политик без страх от народа, го ползва като стадо за стригане и продаване. Всеки закон създаден в Парламента, обслужва интереси на създаващите го и поръчителите му. Не на народа. Ако не запалим Парламента и не пуснем този път кръв на политическите престъпни групировки ни чака тотална катастрофа. България пътува към реалност на престъпност, рецесия и хаос. Единствените, които могат да донесат промяна сме ние. Но не чрез гласуване или политическа реакция. Само с гражданско неподчитение и бунтове е възможен обратен контрол над мафията. Когато мафиозите са наясно, че куршуми, камъни и бой може да ги сполети във всеки един момент, тогава ще рестриктират алчността и продажността си. Ако това не се случи (както досегашните събития предполагат) сме обречени да бъдем изкупителна жертва номер две (първата е Украйна) в плана на садистичните корпоративни господари.

Ееех ама сега имаме демократични банани целогодишно, не само по Коледа както при соца ;)

Горивата ги правят вече така, че е безсмислено да се презапасява човек. Ако напълните дизел в туби и го сложите в резервоара след повече от 1 месец, ще забележите, че мощността на двигателя е паднала, а разхода се е увеличил. Ако дизела е престоял няколко месеца положението става още по лошо, дори може да си прецакате двигателя, особено, ако е от по новите модели. С бензина положението и същото, дори там въобще няма да можете да пуснете двигателя, ако бензина е престоял в туби няколко месеца.

Лукойл, какво искаш?

ще спрат веднага щом си оправим отношенията с Русия и договорим добри цени. И спрем разбира се да препродаваме петрол за западна европа заради тяхното ембарго...

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С БУНКЕРА ОТ ТУК НАСЕТНЕ ! *ВИДЯХМЕ МЕ МУ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ ЗА 15 ГОДИНИ ... А ТО СЕ ЗНАЕШЕ ОЩЕ ОТ СОЦА ... НИКОГА НЕ СА УЧИЛИ И НЕ УЧАТ В УЧИЛИЩЕ, ЧЕ ПИШАТ С БЪЛГАРСКИ БУКВИ ! ЕДНО ВРЕМЕ ГИ УЧЕХА ЧЕ ЛЕНИН ПИСАЛ БУКВИТЕ И ТОВА СЪМ ГО ЧУВАЛ ОТ 45- ЧОВЕКА ЖИВЕЕЩИ НА 2000 КМ РАЗСТОЯНИЕ ЕДНИ ОТ ДРУГИ ПП ТИ МАЙ ТОКУ ЩО ПРИЗНА, ЧЕ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ СА ДЕЛО НА БУНКЕРА И СА УМИШЛЕНИ !

Само с тези вампири не! Сукаха ни доста годинки, тази война дойде дюшеш, да ги отбием!

Дизелчето през декември 10 лв./л. Геноцидът е с пълна пара!

оди пеша бе

Пеша нЕма да ОдиМ. Азе си пуам на 100 октанчета и ме боли дедака.

Да благодарим на Б.Б. и ГЕРБ, че забраниха на Лукойл директните продажби и вкараха търговците на горива във веригата, за да ни е “по евтино”!!! Както направиха преди години и с търговците на ток (наши Ора), че на ни е “еФтинийка”! Да благодарим!

ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРИНАТ ОТ БЪЛГАРИЯ !

А не е ли по добре потомъка на Рашит Бей от Банкя дето държи пазара и диктува цените да бъде изринат?

Що бе?! Нали цените на световните пазари бяха виновни?! Ама и те паднаха! Тогава що продължавате да вдигате цените по бензиностанциите??!

ВСИЧКО Е НАВЪРЗАНО С БУНКЕРА , ТОЙ НИ ГРАБИ ОТ 145 ГОДИНИ ! ДОКАЗАН ФАКТ !

Не е зле да посочиш доказателствата. Май само плещиш глупости, срещу 2-3 цента.

Доказатвлствата са на борсата! Достъпни за всеки, който желае да провери и има мозък да го направи!

А, знаете ли, че според нормативните на ес, през 2023, акциите на горивата трябва да се повишат с около лев. И че с всяка изминала година, количеството, биогорива, в дизела трябва да се повишава,. След 5 години няма да има дизел, в които няма поне 20 процента биогориво. Тоест цената на дизела е заложено да се повишава

с биодизел без биодизел дизеловият двг пак ше пуши на азотни оксиди и фпч защо не са забеанени тия боклуци не е ясно

ОТ МАРТ МЕСЕЦ ОГРОМНИ ОБЕМИ НА РАЗПРОДАЖБА НА НЕФТА, КАТО БЕШЕ НА 130 ДОЛАРА? ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ОТ МАРТ МЕСЕЦ НАСАМ, МАФИЯТА ВИ РАЗПРОДАВА НЕФТА "НА ВЪРХА" , АВИЕ КУПУВАТЕ ЛИ, КУПУВАТЕ ... ПОГЛЕДНИ ГРАФИКИТЕ НА НЕФТА ... ТЕ ПЛАЧАТ ЗА 90% КОРЕКЦИЯ , СИРЕЧ НЕФТА - 20 ДОЛАРА , А БАЛНСНАТА МУ ЦЕНА ОТ В ДИАПАЗАНОНА 50-70 ДОЛАРА, СИРЕЧ ОТ ТУК - РАЗДЕЛЕНО НА 2 !

Ай стига с тая Украйна! Уралс си е пак на 75 долара барела, както беше и преди "Украйна" па и още по-преди. Ама на нашите нещаст.ници им хареса да пълним бюджета с грешни ДДС-та на високи цени, за да може после да раздават.. Това е истината!

Да то само в БъГъ цената расте

Явно глупакът си ти! Те използват сорт Брент, който е 110-120 долара за барел! Както ти каза човекът по-горе, Лукойл България работи основно с руски нефт, който е далеч по-евтин.

Народа - овца ще продължава да търпи това.

В София не забелязвам увеличен наплив към градския транспорт или да са намалели задръстванията. Изводът остава за вас.

Горивата поевтиняват в цял свят. Ама DIR.RU всява паника, за да събори крехката българска държавици. Нещастници

Мен не ме интересува света а България. И тук ли поевтиняват?

ТУК СЕ ДЪРЖИ ОТ ЕНЕРГИЙНАТА БУНКЕРНА МАФИЯ И ЗАТОР НИКОГА НЯМА ДА ПАДНАТ ! ЗАТОВА МРАЗИМ БЛЯДОВЕТЕ - ТЕ НИ ОГРАБВАТ В БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ !

Дир.бг е сайта с най коректни администратори. В който и друг от по известните и посещавани медийни сайтове отидеш, не само ще те скъсат от триене на постове за дребни неща, но и направо ще те блокират до живот. Пробвай, иди например на Вести.бг или Факти и да видиш ква сопа ще ядеш.

Планът за възстановяване, за които всички много реват е продължението. Трябва да променим 23 закона, за да получим едни пари. И един от тези закони е либерализация на енергииния пазар за битови потребители. Ще плащаме поне 2 пъти по скъп ток, без абсолютно нищо да се е променило в себестойносттса му, и България ще бъде принудена, да, буквално принудена, да изхарчи 13 милиарда, без въобще нито един човек да усети и една стотинка от тях, дори напротив. Дълга, много дълга тема за разговор

И тук няма Киро, няма бат Бойко, дб, курнелия или възраждане. Всички мълчат и никой не иска да ви каже истината. Само говорят за милиарди, но не и за клетката и глада в които ще ни поставят

Нещата са елементарни в магазина като имаш пет доставчика на хляб и махнеш четиеи цената ше пада или ша са качвс

"ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯТА" ТРЯБВА ДА ВОДИ ДО ПОКАЧВАНЕ НА ЦЕНИТЕ ? ЛОГИКАТА КЪДЕ Е ? ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯТА, БИ ТРЯБВВАЛО "ПО ДЕФИНИЦИЯ" ДА ОЗНАЧАВА КОНКУРЕНЦИЯ, А ВИНАГИ ИСТИНСКАТА КОНКУРЕНЦИЯ ВОДИ ДО ПАДАНЕ НА ЦЕНИТЕ ! ЗА ДА ТВЪРДИШ ЧЕ ЩЕ ИМА ПОКАЧВАНЕ НА ЦАНИТЕ, ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ДЕФАКТО НЯМА ДА ИМА ЛИБЕРАЛНА КОНКУРЕНЦИЯ , А ... СКРИТА КАРТЕЛИЗАЦИЯ, ГРИМИРАНА СЛОВЕСНО КАТО "ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ, Т.Е. ЦЕЛЕНАСОЧЕН ГРАБЕЖ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ЕДНА ДУЗИНА ФИРМИ НА "ДРУГАРИ" , КОТО СА НАЗНАЧЕНИ ЗА "МИЛИОНЕРИ"! ТОВА НЕ Е ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ НА ЦЕНИТЕ !

Е, не видя ли логиката при тока за бизнеса. Цената се повиши поне 2 пъти. И пазара на горива е лоберализиран, но цените не спират да се покачват

Русия си защити въглищните запаси в Домбас от немските крадци което е похвално

Ама крайцерчето Маскве не можа да защити. ха ха ха Повишиха го в подводница.

Ганьо, върви зареждай колата, че утре горивото ще е скочило. И си тури украинско знаме на задника.

Всичко е заради плиткоумните европейски лидери, днес дизела в Унгария е 1.20 евро.