17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рубашките клатят и уж братята си сърби! Вучич днес е ревал на Вовата за помощ! Още едно доказателство, че всичко е инсценировка на ватенките, ама с тези цени само ще накарат Европа да премине по-бързо към други варианти за енергийна ефективност и независимост!

В момента Сърбия получава руски газ на цена от 270 долара за хиляда кубически метра, плюс транзитни такси.

Ало, русофобите, как сте бе? Живи ли сте? Продавам юргани от Пакистан, малко използвани. Супер цени. Специални намаления за публичен прочит на "Я люблю Путина".. ха-ха-ха...

И ние като като имаме тръба, какво? Да не би да го купуваме по по-ниски цени? Малко по-сложно е май? Тръби има, газ нема. Матушката пак го спря. Поредното доказателство, че на руснаците доверие да нямаш

спряха Руски поток, бе тъпанар!

Когато Путин и Газпром им предлагаха дългосрочни договори (по договор Германия получва газ по около 210 долара за 1000 куба), никой не искаше. Интересно днес по колко ще сключат договори с Газпром?

Каза, че Сърбия получава руски газ на цена от 270 долара за хиляда кубически метра. Сигурно и унгарците толкова плащат.

През Южен поток е по-скъпо, отколкото през Северен.

Глупости. Цената на газа винаги е била вързана към нещо. Никога не е била твърда, както намекваш. Преди беше вързана към птерола, сега е според борсата в Нидерландия. Ама да напишеш и ти нещо?

По договор, днес цената на газа в Германия от русия е 210 долара.

За всички стана ясно че Зелената простотия на ЕС ще докара цяла Европа до фалит обаче тия мазохисти в Брюксел им е през .... кой как ще се спасява из Европа. Нали искаха Общ електро-енергиен пазар ? На ви сега 1600 долара за 1000 кубика газ , ток на космически цени , стоки , услуги , вода ....! Ако тия цени се запазят на това ниво или недай си боже което е вероятно да продължават нагоре подозирам че до пролетта в България няма да има НЕфалирала Топлофикация. Кой ще стои на парно ако всеки месец му вдигат парното с по 20-30% ?! После вдигането на тока и водата ще свие потреблението и бизнеса ще изреве , защото хората ще започнат по-малко да пазаруват. На фона на това служебният кабинет се стяга да внесе план за възтановяване в Брюксел в който не е променена датата за закриването на Мариците и мините и явно ще оставят закриването както е по плана на Гербоидите ака 2036 год. Интересно в Полша явно има хора с повече мозък у кратуните защото са си договорили по късни дати ама ние у Бустаня нали сме бабаити бе как треа покажем на всички как най-бедните с окъсаните шорти ще ставаме Зелена Държава. Нема такъв пътуващ Цирк като нас ама и с такава политическа класа толкова..

САЩ системно саботираха СП2, с което си осигуриха пазарен дял за LNG и на добра цена. Парите - от всички е Европа.

Русия печели. Това е добре за България

Ти какво печелиш от това, бе идиот русофилски? И без да се прозяваш във форума всички нормални хора знаем, че русофилите сте най - мръсните и окаяни продажници и национални предатели.

ку ку бля бля бля

защо никой не задава въпроса в България на каква цена получаваме газта и дали има нужда да се вдига цената

Получаваме на на най-скъпата цена в Европа! Или поне така ни уверяваха от Америслямска държава, за да се 'диверзифицираме'.

'0.9.2012. Въпреки че краткосрочните договори с руската компания Газпром сега ще ни излязат по-скъпо, в бъдеще ще са по-изгодни, заяви днес при посещението си в Пловдив министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от БТА. По думите на Борисов най-голямата диверсификация е българският газ. "Ще видите и на други места, не само в "Хан Аспарух", ще излезе газ, посочи Борисов. Според него ако се подпишат договори с Русия за 20-30 години, а след 2-3 години технологиите за шистовия газ напреднат и рискът се сведе до минимум, България ще загуби.'

Само да попитам- какво стана с евтиният американски втечнен, полският шистов, еврейският и гръцки по реверса и азербайджанският по Набуко?

Набуко не е бил никога построен, а скъпият газ е руски, бе идиот

Анми точно, че не е построен! А какви приказки бяха! Набуко, ТАП/ТАНАП, не знам си какво и накрая- к*рец!

Руския газ е скъп а останалия е евтин ама го няма изобщо.

Няма лошо ...

Германия - ЕС има договор с Русия на 100 кинта. А Лукашеско преди 2 седмици гризна хую на Путю с цена на газа от 120 кинта.

Сега на някой стана ли му ясно, защо се водят войните в Сирия, Украйна и Нагорни Карабах? Кои са общите неща които ги свързват? Да ви подсетя: и в трите конфликта активната страна е Русия, и през територията на трите ругиона минават или трябваше да премине тръба с газ за Европа! И да ви кажа- Русия никак не използва газта като средство за натиск върху Европа и Сев. поток 2 е чисто икономически проект.

Глупости! Войната в Сирия се води защото американците искаха да овладеят петролните полета в северна Сирия. Е овладяха ги и още ги пазят. Войната в Украина е заради Донбаския район, както и заради Крим. Няма общо с газта. Тя стана вторична жертва.

Меркурии, в русофобството си ставаш смешен! Само да ти пасне на русофобската схема си готов на бялото черно да кажеш. Руснаците си имат свои минуси, но не там дето плюеш!

Не аз, бе мойто момче, не го казвам аз! Казва го генерал Леонид Ивашов в интервю пред путинските пропагандатори! Изгледай https://www.youtube.com/watch?v=lVmeznIRHCc. Вие като чуете думата Русия и задниците ви цъфват!

Какво стана със супер "евтината" газ, която американците щяха да продават на Европа?

Носи се!

Тази скъпа газ е руска, бе идиот.

А норвежката и американската са евтини? Ами да си купим от тях, а?

Американският втечнен газ е близо 2 пъти по - евтин. Чети умнико, има данни, ама Ганьо знае само да плямпа, но не и да се образова и информира.

На Сейшелските острови газ не ползват.

A на вълищата да видиш. Само днес +8%. И вчера беше така. За една година от $50 на $270 и всеки ден върви нагоре!