Коментари - Цената на газа падна под прага от 900 долара на фона на топлото време в Европа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво и е на Европа газ ? Фирмите избягаха, хората кучета ги яли.

Виждам, че тролетарята продължава да настоява, че всичко върви по план... Ок, няма проблем. По план върви. Путин печели. Русия е велика. Само да не се сринете психически, когато блантия гоном опъне петалата и повлече кочината... :))))

Путинката стори голям хаир на Европа. Нещо , което всички американски агенти взети заедно не могат даже да го помечтаят . Сам дигна от Европа енергийната зависимост , в която я бяха вкарали разни шмекери и утописти, които смятаха Русия за нормална държава и и наливаха милиарду евро. Пък плиткоумните , наивни и облъчени българи направо освободи от икономическо присъствие и илюзии за руската сила. Тук останаха да симпатизират на Москва само неспасяеми случай на болни човекомразци и рублофили.

Реазервоарите са пълнинсъс скъп газ. Страшен хаир, ще се консумира на дебелите цени а ще се търгува на ниски щото нямяма къде да го съхраняват

Да, да, ЕС умира, пък русия цъфти и връзва. Знам. :))

Кур за ГЪЗПРОМ.

Опорка 1: Европа без руския газ ще замръзне. Това като не стана и очевидно няма да стане, стигаме до Опорка 2: Европа плаща скъпо, икономиката й ще закъса. Това може и да стане, може и да не стане. Само че поне има икономика Европа. Русия няма нищо. Ра колкото и да закъса, пак ще е много по-добре от Рашистан, където......възобновяват титана на автомобилостроенето- Москвич. Какво да говлрим повече

Федерацията на германските болници предупреди за“безпрецедентна“вълна от фалити през следващата година поради енергийната криза и високата инфлация.“Нашите клиники могат да бъдат засегнати от вълна от фалити през 2023 г.“,заяви Гералд Гас, председател на групата пред местни медии, като добави, че планът за финансова помощ на правителството е бил недостатъчен.

....надолу чета някакви идиотчета?!? Ама нали вече вдигнаха цените бе умници?!? Не е заради Русия и газа просто трябваше и стана, даже и при нас в Дания е кошмар, а по медиите се хвалят как цените били забили клин на руската икономика, а хората понеже сме бунаци аи пнащаме... Някой да е видял заради топлото време сметката му да е по-малка?!?! Пак Путин ще да е виновен...

До тук пълен провал на мрачните прогнози за студуване на западноевропейците. Няма нито един западноевропеец да е оставен на студено. Бездомниците са прибрани по обществени сиропиталища, на топло. Зарадна Европа в този момент използва не повече от 15% руски газ от цялото си потребление на газ. Миналата година този процент е бил повече от 50%. Запасите на газ в Европа са на максимални нива. Така че Европа ще се оправи и без Русия.

Тролски опорки. За съжаление на соросоидните педали е точно обратното.

Ма той се сринал бе ! Преди 2 години се мръщехме на цена над 300 Евро. Ама еврпейските идиоти решиха да се направят на хитреци и се отказаха от дългосрочни договори..... а сега си ядат г..за.

Всички производства бягат от Европа, нормално е. Голямото приземяване предстои. И по 200 евро да стане, пак няма да имат пари да го купуват.

Кажете го на Златева.

да оставим европа.И по доходи и по икономика и по заплата не е като България.По добре да видим кой ни докара до това положение винаги да плащаме най скъпо,винаги.Срамота,и няма последствия.

Ех Раша,Раша,ко шъ праиш сига таз газ,на Ивропа рашистка газ й не треба

Европа замръзна тази зима! нИ можиМ без рашистката гЪз!

Чакай де, тя зимата още не е започнала...

Това пита другарят Путин своите васали.

Изисква се особен "талант" да си монополист на един пазар / ЕС /, продавайки по 200 млрд. куб. м природен газ годишно и да загубиш най-големия си клиент в рамките на месеци.

Изисква се да си голям глупак да купуваш 200 млрд. куб м. по 200 евро а сега да се радваш, че си паднал под 900 евро? А и утре да нямаш яснота откъде и на колко ще дойде. Де енергетика, де химическа индустрия? Какви цени на крайния продукт ще предложиш? Мнооооого умно, нали? Кат нема леб, ша ручаме пасти, нали?

Може гъзат да е евтин, но е факт че европейците секат дървета от паркове и поляни и стоят на студено и тамно. Тва с евтиния газ няма да им помогне, ако Русия реши още повече да им затвори канчето. А това време наближава!

Май не си излизал от село? Ако отсечеш един храст в градски парк на Запад ще похарчиш за глоба толкова, колкото за един отоплителен сезон. И да те светна - там в градовете не горят дърва. Нямат кюмбе "Циганска радост" като теб.

Ъхъ, не горят... Я да питаме чичко Гугъл дъл не търсят дърва за горене: https://trends.google.com/trends/explore?date=today%205-y&geo=DE&q=Brennholz

ех прости блядолюбци,вие освен за "кранчета" за друго не може да пишете. Може би защото всички сте с основно обазование и работите като водопроводчици и общаци по строежите

малеййй ми то путанин пак ще реве! а русолюбците ще се тръшкат, че газа е евтин, и че европа не е замръзнала като рашистан!