17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебелия лъже Абсолютно гарантирано

Пълен абсурд! Типично в стила на "Демократична България". Икономическите категории нямат значение, а е водеща злобата срещу Русия. Така икономиката ни ще рухне, но този от снимката слабо се интересува от тези неща. При него безхаберието е уникално.

Дори и да е по-ниска ,тия 2до 5 % са нищожни и по всяка вероятност ще се поемат от бюджета/пак хората ще плащат/ ,за да кажат,че уж американската газ била по-евтина !

И без пари да са, са само два кораба. (не се знае още дали са и толкова). Обещанието не е като даването. Виж друга е темата, защо не приемем и Русия в нато. Така нато ще стане най-силно, а ще има газ за всички.:);)

Но цената за доставката ще е в пъти по-висока.

По ниска друг път що не сложи и допълнителните разходи за транспорт преработка изпомпване и т.н.т. да видим сметките

При цена на Газпром 70$ и по евтино с 2-5% цената от САЩ ще се движи между 66-68$. Остава да видим колко евтино ще е сиренцето в капана.

Не са чували думата "дъмпинг". Но се пишат "експерти".

Не вярвам на нито една дума на тоя нискочел тулуп.

Ха, Дебелия - и той лъже! Много ясно - при едни нови избори няма и да помирише пак парламент заедно с Маджото и Гнома!

ТЕ СЕ ИЗПОНАС.РАХА ОТ ХВАЛБИ! АЙДЕ ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ДОЙДАТ ПЪРВО, ИЛИ ЩЕ ГИ ХВАНЕ ЛИПСАТА ЗАРАДИ НЯКОЙ ИЗМИСЛЕН "ФОРСМАЖОР"!!!

Той понеже е по евтин този газ затова му вдигат цената.

Мирчев ти нали щеше да ходиш доброволец в Украйна. Какво те интересува ние на какви цени пазаруваме

ДБ ще влезе ли отново в парламента или това не е толкова важно ?

Цената ще е по ниска, а Мирчев ще е по-слаб от балерина

Лена Бориславова каза че ще е 3-4 пъти (!) по-евтин !

Лъже най - нагло. Цената първо е за два кораба, след това се вдига на нивата на другите клиенти. После целият транспорт и обработка на газа го правят по - скъп. Как гласувате за тези не знам.

Мирчев, Мирчев, Мирчеееев! Айде сопри се с тъпите опити за манипулации. Като си тръгнал да лъжеш, ми карай направо през просото - така или иначе ставаш смешен, поне да има за какво! Казваш: С около между 2 до 5% по-ниска от цената, която бихме получили за руски газ в момента. Смешно! Сега, в момента, купуваме газ на борсите и там газът на Газпром е в пъти повече, отколкото са цените за страните, които го получават по договори. Ние вече не сме в договор и съответно - нямаме газ от Газпром. Спряха го, щото не искаме да плащаме в рубли. И нямамаме и не искаме договор с Газпром. Купуваме го (пак същия) от посредници - Гърция, Турция и то с яка надценка. Миксът викаш? А да - т.нар. "латвийски микс". Купува примерно Шел газ, микс - 51 % неруски и 49% руски. И формално не се води русик газ. Няма санкции. После тази операция се повтаря, потретя и накрая получаваме микс - преобладаващо количество руски и минимални количество друг газ. Изъвн санкциите. Вярно, оскъпява се. Иран викаш? Смешно. Иран е под санкции. Също както и Венецуела напр. Не става, щото Вашингтон ще ви дърпа ушаците. Азербайджан - да де, ама там газът отдавна е изкупен, а договореният с тях 1 млрд. куб.метра отдавна вече е на привършване като доставки. Катар? Да де, ама Катар извива ръцете даже на една Германия - иска договори за 20-30 години и то при твърди цени. Мирчев, накрая - като е толкова добре и бъдещето е розово, защо цените на газа и енергията изобщо скачат? Що не ги намалите - нали всичко свързано с газа ще трябва да е по-евтино с 2-5%?! Ето - намалете цената на тока и топлото напр. Ама не - увеличавате ги. Що бе Мирчев? Смешник!

Това е принцино невъзможно. Цената на газта, пренасяна с газовози, е два пъти по голяма, защото включва втечняване, транспортиране и регазификация, стойността на които е почти колкото и цената на газта. Така че може да купим газ от САЩ 2-5% по-евтино, но трябва и да платим и горепосочените процеси. Т.е. - цената ще бъде почти 2 пъти по-голяма.

Цитат от вчера: "Говорителят на кабинета на Кирил Петков - Лена Бориславова - заяви, че България може да получава до четири пъти по-евтин газ от този, който сме получавали от "Газпром". Я си договорете изказванията, преди да се хвалите с измислени постижения. А най-добре се разпръснете и всеки да си ходи от където е дошъл.

Ей, Ню Гърневски Абе нали не сте всички пловдивчани, толкова самонадеяни профани!

защо тогава увеличавате цената за потребителите?

Тоест, със 150 - 200% по-скъпо от цената преди да почнем да налагаме "санкции" и да трепем таралежи с гол.... дирник. Ето за какво била цялата истерия с крайна... и "лошия" Путин.

Руското лайно ! Най голямото и най миризливото лайно на земята

по-евтината газ вече е реалност. Хайде сега намаляйте цените :)

Къде ?