Трупа се добра инерция за развитие на проекти за АЕЦ

В развитите икономики все повече компании виждат перспектива в малките модулни реактори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Де го Бочко да се изтъпани и да каже пак "На кого ше го продавам тоя ток!" преди да сложе реакторите за АЕЦ "Белене" на склад въпреки референдума?! Боко да каже, да поеме отговорност!

Поръчкова статия за зарибяване. Никой в западна Европа не дава и дума да се издума за нови ядрени мощности , само корумпетата в Източна Европа предлагат да насадят на местните нови ядрени реактори. Повечето дъжави в Западна Европа въобще нямат ядрени центрсли -Италия, Австрия, Гърция , Дания, Португалия , Ирландия. Други затварят- Германия, Белгия , Холандия, но никой не смята да строи нови . Единственото изключеие е Франция , която е единствената ядрена сила в ЕС и прави собстеени технологии , продава и прави пари от това.,.

Много се лъжеш или лъжеш целенасочено! Разработват се малки реактори за различни цели! Просто в момента няма достатъчно добра технология и удовлетворяващ резултат, а там където живеят добре не им трябва "таралеж в гащите".

искат просто всички да страдат с тяхната зелена адженда и ветърни перки и панели , които са толкова неефективни спрямо ядрената енергия че няма докъде. Затова никой не говори нищо такова.

хахахаха... Приказки за тъпаци. Германия, Великобритания и Италия са сред най-големите потребители на ядрена енергия в Европа. Само че я внасят от Франция в огромни количества. Чувам, че дори тъпите зелени в Германия най-накрая озряват за очевидното - Германия има нужда от ядрена енергия.

мдааа, когато тъпите комундета строяха атомни централи и изстрелваха космонавти беше зле... сега се трупа инерция за развитие, докато се мият тоалетни чинии... важното е да сме евроатлантици