17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сиганина цял живот на помощи и накрая пак ще вземе 300 лева пенсия макар че никога не е работил !

Еврозоната и Еврото стават химера. Следват инфлация, събаряне на борда и фалити на банки. Колко удобно за червените тулупи.

Някой спомена ли за предложението да се вземе нов заем за 4,5 млрд лева. С пари назаем всеки може да се прави на велик - особено, когато са за чужда сметка.

излиза, че благодарение на борисов сме снай нисък дефицит и най нисък дълг! и служебното правителство ще промени това!

tonk11

Интересно а? А всичко беше продънено и изхарчено.

Служебното правителство не може да прави актуализация , понеже тя се одобрява от народното събрание. Когато има народно събрание служебното правителство е длъжно да подаде оставка. Актуализация се прави само от редовно правителство.

В грешка сте. Страната не може да остане без правителство. Докато няма избран нов кабинет предишният, няма значение дали е служебен, е напълно легитимен.

актуализациите трябва да се приемат от народното събрание. И някак си ми е интересно крайната сметка за миналите избори каква беше :). С колко милиона повече се изхарчиха. Колко като цяло плати служебното правителство ?

задачата на служебното правителство е само една - да организира и проведе изборите за парламент! и това правителство се провали и в това!