Тристранката отхвърли удължения бюджет на служебния кабинет

С предложения проект се запазват помощите за домакинствата и бизнеса и размера на пенсиите, тоест всички социални плащания, но синдикатите казаха "не"

Обратно в новината

Коментари - Тристранката отхвърли удължения бюджет на служебния кабинет | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало журналистите, къде спите ???? На тази СВИНЯ финансовата министърка мъжа и не беше ли някъкъв голям шеф в НАП ? Май ДА !!! Това не е ли конфликт на интереси ми кажете? Веднага дъ бъде УВОЛНЕНЕН !!! А прасунята, тя след някалко седмици ще си се прибере в семейната кочинка...

По своята същност СИНДИКАТИТЕ представляват обединение на тъпите, бедните и мързеливите, чрез което да рекетират РАБОТОДАТЕЛИТЕ - умните, предприемчивите и богатите. Не е тайна, че в англо-саксонския свят (САЩ, Канада, Австралия и Великобритания) синдикалните организации са създадени и управлявани от МАФИЯТА. Големите печалби на синдикатите е като ограбват и работниците и работодателите! Най добре са онези предприятия които не разрешават синдикална дейност - или работиш в тях или чао! България не е изключение от тези правила - погледнете ги търтеите от българските синдикални организации - мързеливи, продажни търтеи, които през живота си не са завили една гайка, но заплатите им са огромни!

финансовата прасуня вече изрина и дъното в кочинката .... сега на къде?

Демек РадеФФ го достраша да си каже за Грипените които иска да купува..

Единственото което трябва да се направи е предоговатяне на курса лев евро към истинската му стойност от 0.60 лв за евро.. само, че г-н пеканов е чужд агент за влияние (на ЕЦБ), чиято основна задача е да срути поредният основен стълб на българската държава - валутата. До 5 г. ще бъдат наложени тук електронни ваучери за помощ и всички ще бъдат третирани масово като бедняци, докато ни ограбват държавата - трохи на фона на това, което се изнася с вагони. На който не му изнася - има капсули за самоубийства.

Аз викам 5 стотинки за едно евро! Зад тоя лев седи огромна икономика и демографски бум... хахаха

Доста отдавна валутите не се мерят по това каква икономика има зад тях, а по това колко дългове има натрупани, както и с какви оръжия ще се пазиш, ако някой реши да си ги прибира. Самата стойност е динамична, като зависи съответно от баланса дългове - оръжия. Ако имаш дългове, но нямаш оръжия лошо. Ако нямаш дългове, но имаш оръжия пак лошо. Ние сме във втората хипотеза, но пък сме в ЕС и НАТО и можем да въртим на "партньорите" си същите курвенски номера, каквито те ни въртят на нас.

Иначе чак 5 не, но 0.50 стотинки за евро е реалистично, тъй като дълга ни е 25%, докато в ЕЗ е 90%, т.е. близо 1/4 ни е разликата: 1.95583÷4 =0.4889575 ~ 0.50 стотинки.

Ако не дават - лошо, ако дават - пак лошо! Няма угодия!

Плащайте тройно по-високи цени на строителите,за да си строят хотели с тях.А народът да мре.

няма да мре, ако се хване да бачка

А тоя неандерталец в центъра на снимката , кой е???

Така, така... Теглете скъпи заеми и раздавайте пари за щяло и нещяло... да видим кой ще ги плаща... дали ще останат хора, дето да връщат тези заеми, които така неуморно вземате и глупаво харчите... Спрете се!

Таз година удължен бюджет, догодина удължени данъци. Популизма няма граници и резултата е че минималната пенсия и минималната заплата са изравнени.

Само преди пет дни служебното правителство преведе 1,5млн.за увеличение на чиновниците в президентството.135човека.Какво точно работят?И само техните заплати ли трябва да се увеличат?

Нали щяхте да протестирате пред НС за минимална заплата от 850лв.?Но Борисов ви скръцна със зъби и клекнахте .Мърши.

Докато има милиарди за краварския военен частен концерн и усраинските туристи по 5 звездните хотели, значи има изобилие от пари, които тия боклуци крият от народа и източват тайно и незнайно къде, докато хората в България се топят на брой като лански сняг през ерата на неокапитализма, на глобалното затопляне, на масовото изсичане на горите и геоинжинерните пръскания с химикали от алуминиев оксид ...

ГЕРБ -ДПС и всичко си е както преди-няма увеличение на заплатите и пенсиите А инфлацията през септември-октомвти е двойно по-висока. Благодарим ти Мунчо. Благодарим ти Баце.

Благодари на екопедалите от ПП.

Може да сме последни в ЕС, но народът си живее царски като никога, хиляди хотели и заведения са бъкани с народ!  Добре, че влязохме в ЕС, че каква мизерия беше при комунизма! Бяхме на източния полюс - мизерия, сега сме на западния - благоденствие!

Тия , които източват държава - корумпирани политици, съдии, прокурори, лекари - директори на иначе фалирали държавни болници, полицаи, митничари , работещи с контингента ....

Бизнеса няма място в определянето на законодателните рамки, Бизнеса трябва да се съобразява със законодателните рамки. А законотворците трябва да се съобразяват с нуждите и на бизнеса и на суверена, определяйки тия законови рамки. Пълна каша е по върховете на властта.

Няма каша, има само наши хора!