17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да ги убедят.

ФАЩ излиза от играта, банкрут!

и защо САЩ се натискат толкова да ги убеждават? нали имаха запаси за 1000 години напред, да не говорим и за петрола който крадат от Сирия, Ирак, Либия, май явно нещо друго има, май страните искат да се откажат от долара, а не че толкова е важен добива.

Желтые штаны два раза ку!А у нас рашъните продават горива при цена на петрол "Уралс" от 70 долара,при актуална цена-17 долара.Да ви е честито по братски!

Ми то Путин още преди месец каза че едвам са изчакали сделката с ОПЕК да свърши, защото Русия е намалила добивът си а Саудитска Арабия и САЩ не са, като по този начин са се наместили на пазари на които до момента на сключване на сделката руснаците са продавали петролът си... То и затова сега амрекинците се мъчат да продължат сделката като се надяват че ще успеят да запазят пазарният си дял а Саудитска Арабия дори се надява да го увеличи, то и затова от месец насам изявени русофоби плачат за горката Русия, само дето сълзите им са крокодилски защото това което ги дразни е че руснаците вече не щат да мрат мърцина заради оцеляването на САЩ;)

Иначе ни убеждават че Русия щяла да фалира ама май ситуацията е различна и Тръмп не е говорил с Путин за петрола може със саудитеца да е, но санкциите помогнаха на Русия да води такава политика с петрола сега да не са зависими толкова и се готвили за това ще видим а след тази криза въобще ще скъсат със зависимостта ми се струва

Виж ти от къде изскочи заека как се водят преговори и защо се надяват че във времена на санкции някой ще иска да преговаря за нещо следва игнор ми се струва без договорки и е време ОПЕК в историята и ценообразуването да се промени като ви казват че света няма да е същия може и да стане

Не чувам силен рев зад окена все още е само циврене има време ще почакаме

по скоро,истината е,че никой не иска мечката да умре,ада седи гладна на каишка.минимум цена и да кротува

Санкции срещу северен поток ли имаше та сега ще преговаряме ще изчакаме тоягата да стане по дебела и може да има преговори за нещо си ще се почва от А и Б вие веднага петрола най хубавото чеверме на бавен огън се пече

Е как да стне на Трън работата ? Той иска във Венецуела правителство без Мадуро сега иска пазарен дял на цени угодни на САЩ . Ще чака а пък Русия ще фи убие с дъмпинг .

Не е време за войни! Това с петрола е по опасно от пандемията!

аз не искам да се стабилизира пазарът, тия цени повече ми утърват

И по-големи русофилски простотии съм чувал !

И по-големи русофилски простотии съм чувал !

И по-големи русофилски простотии съм чувал !

Кво стана бе. Нали ще караме електрички и ще летим с фалконя до луната и назад. Къв петрол, кви пет лева.

Еми тъп си , руски олигофрен.

От сто години мачкаме "Гнилия империализъм" , а смачкахме СССР , СИВ и Варшавският договор. Дерзайте тъпи русофилчета-комунета.

Въх, значи не си чел за последната издънка на Помпейо... и Тръмп-) Нищо де, утре Херо ще ви раздаде новите опорки и тогава ще копи-пействаш това което съм написал по-горе;)

Само глупака може да мисли така. А знаеш ли че крепостниците не могат да продават петрол в момента... всичките им доставки са спрени... по една проста причина, С.А продава петрола с 10 долара под официалната цена... малко тема за размисъл....

Следваща стъпка - америка забранява да се купува петрол на цена по-ниска от колкото каже. Щото иначе американската армия ще дойдат да се бори с китайския вирус в европа. Лошо е когато петрола е евтин, щото зелените хартийки не се въртят и никой не ги иска. Дали пък американската схема за изнудване на света през петродолара няма да гръмне и световния икономически и политически лидер да се превърне в аграрна страна с неособено ефективно производство на царевица като основна индустрия...

Американци гърбят трусские в Сирия https://www.youtube.com/watch?v=Dq9O_FYF6p0 Американците - правят рускините на банан. Руснаците са недъгави в мозъка и това е, откакто Сталин е на власт. Руснаците имат дупги в мозъка от алкохола.

Само русофил или идиот не вижка как Путин прави свирки на Тръмп, за да не умрат от глад ватенките! Стигна се датам нещастна Русия да праща медицинска помощ на велика Америка! Смешен и незначителен пиар, който Тръмп не отказа само от възпитание! Ще повярвам , че свирката е харесала на Тръмп, само ако паднат санкциите! Но тогава ще последва сценарии - Кенеди -2!

Верно си извънземен и не видиш комбойците как измират ако не от вируса, то от яд. А, забравих. Имаш много поздрави от Мадуро!

Са остава да обясниш как американците го правят тоя номер като Тръмп вече орева орталъка че няма бензин... щото е свършил наличният петрол.

значи всеки който критикува САЩ е "руски олигофрен"? хаха ей такива малоумници се навъдиха вече не е истина

Шистовото производство на нефт в САЩ е около 10 % от икономиката. В тази индустрия работят няколкостотин хиляди фирми . При цена по-ниска от 45-50 долара за барел тези фирми от САЩ ...Фалират моментално ! В момента барел нефт е около 20 долара. .... Тръмп горещо е молил днес В.Путин да намали производството на петрол ,за да бъде изкуствено Повишена Цената му ! За да ме фалират фирмите в САЩ и да не останат безработни няколко милиона там. .... Сега...това е една Нахална молба от САЩ,като се знае за Санкциите на САЩ срещу Русия ...колкото и беззъби да са те. Ще видим колко великодушен ще бъде отново Владимир Путин.

и не само от мадуро, но и от ония над него.

да, виждаме една голяма дупГа. ако идеш до огледалото, ще я видиш и ти

Айде бре, ти си на амбразурата за всеки антигейски пост. Май бая си огладнял.

И не ме бъркайте с Българина от горния пост. Аз не съм такъв продажник, като горния

Обаче очевадно си руски олигофрен.

Ха-ха-ха. Рова със свършването на петрола беше върха на путлерасткото малоумие и лъжи.

Петрола пада и заради това,че 30% от необходимостта отпада поради бацила. А намаление ще има от излишъка. Това е опасно и за тримата. Но най- паче за Путев цената е смъртоносна. В САЩ малките шистови производители веднъж бяха матирани и като яка икономика те са готови днес и по-малките се обединяват. Технически са готови в режим на Пуск/ Стоп съобразно конюктурата. Русия над 50 % спад в цените взривява бюджета и на фона на не раблотенето покрай бацила няма ЛЕНТЯИТЕ пияни как да залебват!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Шистаците добиват 5 милиона барела на ден при средна цена на добив 28 долар. Т.е поне половимстс нямат проблем и със сегашната цена, но и произвеждат само за вътрешния пазар. Математиката е враг на путлераста. 5 милиона барела по 65 долара по 365 дни са 118 милиарда долара общи приходи от шистаци или 0,0054$ от БВП на САЩ дори при високите цени. Обаче за тъпите путлерасти това били 10% от БВП на САЩ. Производителите на петрол в САЩ са 9000 на брой, но и това за путлераста било стотици хиляди. Според тъпака, няколко милиона щели да бъдат безработни, което прави по човек на произведен барел дневно. Демек един човек разчита на 30 долара на ден. Еми да светна тъпака, това е почасовата заплата на работещите в петролодобива. Всъщност в цялата петролодобивна индустрия на САЩ работят под 200 000 души. Точно обратното. Руслямска държава от петролодобива получава 11,25 милиона барела по 65 долара по 365 дни прави 267 милиарда долара или над 18% от БВП на Руслямска държава. 0,005% поставили САЩ на Колене, а загуба на 18% от БВП било цветя и рози. 267 милиарда са повече от 50% от приходите от износа само от петрола, а цялото производство на петрол в САЩ е 0% от износа на САЩ. Бюджета на Руслямска държава зависи на 60% от приходите от петрола и газа. А сега ппедложете на Путлер да забрани математиката за да не си личат смешните путлерастски опорки.

При теб не е необратимо положението, както е например при Дада!Трябват ти само още няколко години четене и ще почнеш да схващаш нещата.Той горкия, иначе пише доста, ама много е емоционален и това се отразява на разсъдъка му:-( Та за кого е смъртоносно не е много сигурно, сигурното е , че СА са поискали спешно среща на ОПЕК+.Все се надявах, че ще устискат поне 15-20 дена, та да видим и ние по ниски цени на чучурите и да заредя 2-3т нафта, ама чаршафите излязоха кекави.

А по филмите дават че извънземните са интелигентни....

Толкова са го закъсали Русия и СА(/s), че на Тръпми му се налага да прибягва до обичайните си похвати да пуска лъжливи туитове. Русия и СА може да загубят, но САЩ ще загубят повече, което е целта на играта.