Тревоги за зависимост на Германия от Китай засенчват пътуването на Шолц

Германският канцлер води в Пекин голяма бизнес делегация; негови партньори в управлението определиха визитата му като дълбоко неуместна

Обратно в новината

Коментари - Тревоги за зависимост на Германия от Китай засенчват пътуването на Шолц | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямало да водят бизнес преговори с Китай. А води група мастити бизнесмени, дето не стават от стола за по-малко от 1 милион евро. Причината е друга. Сигурно ще договарят внос на самобръсначки жилет от Китай, че германските министри заприличват на небръснати пияндета по телевизията.

Що за глупава статия? Германия цъфнала и вързала,че ще се грижи за човешките права в Китай! И за това плешливия фашист ще ходи там? Целите му са съвсем други .

ЧЕ ГЕРМАНИЯ КОГА СТАНА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА, ЧЕ И ДА Я ЗАГУБИ?! ДОКОЛКОТО ЗНАМ, Е ИЗЦЯЛО ОКУПИРАНА ОТ ФАЩ ДЪРЖАВА ОЩЕ СЛЕД ВСВ.

ЮДО-МАСОНСКА-ХАРЗАРСКА, както създадоха след военна Европа, с плана Маршал така сега ще я приключат финансово, със плана Украйна.

тея германски идиоти сега ако отрежат и Китай ще са напълно фалирали вече

Ами Олафчо отива в Китай да договаря по-добри условия за поелите към Китай немски фирми и концерни.. Тъй де.. Я САЩ кви добри условия дава за пуснали кепенците в немско и прекосили океана.. Китай са заглавичква и бави с офертата си.. А че в немско щяло да има безработни, че икономиката им си отивала.. Кво ви каза Бербочката на Олафчо.. За нас украинците са по-важни от немските гласоподаватели. И продължават УЖ да си наказват Русия с БУМЕРАНГ..

Аххх тревоги имало! Ако си зависим от САЩ само и единствено тогава не е тревожно - всичко останало е не-позволено и не-приемливо! Мутренска схема! Тотално мутренска схема!