Трета поредна година гладът нараства

През 2017 година 821 милиона души в света са страдали от хронична липса на храна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Африка - хем глад, хем неистово размножаване?!

99,9% от родените в Африка са с умствена недостатъчност неспособни на какъвто и да физически труд , тяхната единствена мисия в живота е да паразитират. Ако не са разни НПО-та голяма част от Африка да е буквално изчезнала но тези НПО-та незнайно защо ги подхранват превръщайки ги в инкубатори на паразити. Последствията са катастрофални както за континента така и за човечеството.

Що така, бе ? Нали ГМО щяха да ни спасят от гладуване или поне така ги рекламираха тези невероятни продукти ? В Африка щеше да има ГМО ориз, домати, краставици, чушки и т.н. И всички сити и щастливи.....

Тоя филм сме го гледали. Като изключим Африка и малко от Латинска Америка, хората по света са фрашкани с кинти. Пътуват по цял свят, преяждат и си купуват купища непотребни боклуци.

Не пишете глупости , у нас въпреки че сме в ЕС в малките населени места населението страда от недохранване защото доходите са мизерни и недостатъчни. В Русия също имат проблеми защото храната там е 3 пъти по скъпа от тук. Задоволени са само белите държави в централна европа защото получават огромни заплати а храната там / с изключение на Гърция/ е по евтина и по качествена от тук. Фрашкани с кинти с минимална заплата звучи смешно и нелепо , у нас поне населението 70-80% работи за и около минималната.

Гладът в Южна Америка се дължи на една страна начело с червения незавършил 8-ми клас Мадурко