Тръмп продава хотела си във Вашингтон

При сделка може да получи около 500 милиона долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В този хотел е снимана сцена на една от сериите на Сам в къщи. Дори и Тръмп го има като треторазряден актьор. Той продава хотела докато е още популярен като Президент и все още има фенове. Той и занапред ще има, но не се знае дали ще са толкова. Може да са повече или по-малко.

"TRUMP 2024" дали ти говори нещо, сука?

Защо повтаряте една и съща информация буквално в две поредни изречения??? "Хотелският бизнес на Тръмп търпи значителни загуби поради пандемията от коронавирус. Хотелският бизнес на Тръмп бе силно засегнат от пандемията от Covid-19."

Внушения. Затова.

Всъщност превратаджиите го принуждават да го продаде.

Трябват му джобни да се кандидатира за президент? Или се цели по-високо?

Много тъпи ПуТКИ има в България и една от тях е Лилия ЧАЛЕВА !!!!

Не пропускай и себе си в това число.

Бедни ми, беди, Тръмпе, продавай, щото днес само КИТАИЦИТЕ са платежоспосбни! Един ден ще се събудите и ще разберете, че и целищт Краварник е станал китайски, без дори и пушка да гръмне, без морски пехотинци и без самолетоносачи !!!

Преди беше станал японски. Общ дълг спрямо БВП в Китай - 278%. Червенотиквен чугун да се гордее с китайски капиталисти... Сваляй западният тип дрехи, хвърляй телефона и компютъра които са западно изобретение и бий тиквата пред мао и ленин...

Аз мога да му дам 250 милки ,украински,не повече

някой моля да ми обясни колко са 500 000 милиона долара?!

Едно нище не са на днешно време. Земи илядо шилета и шъ ги изкараш за едно лято. Ако мъ разбираш ко имам в предвид.

и аз се изсмях на тая изцепка.

500 000 милиона долара са 500 милиарда долара. И тоя хотел не струва толкова.

Но когато си гъз под наем не разбираш статията. Хотела не е собственост на Тръмп. Той ще продава ПРАВА върху имота. Имота е държавен. Тръмп е вложил пари за реиновация на имота и плаща годишно милиони $$$ наем на държавата(щата).

Няма хотел на този свят, който да струва 500 милиарда, тъпанарино проскубан. БВП(брутният вътрешен продукт) на цяла България е 68 милиарда за 2019 г. БВП на Швейцария за 2019 г. е 703 милиарда. Хотелът се продава за 500 милиарда? Т.е. работата на всички швейцарски банки и предприятия плюс изработеното от швейцарците и имигрантите за година няма да стигне за два хотела като този? Ти бил ли си в Швейцария? Там дори общинските пасища изглеждат по-добре от дворовете на къщите в "баровските" покрайнини на София. Очевидно си прост като чепински гадулар.

Тя авторката на статията даде назад и намали цената 1000 пъти, ама ти - не! "Хотела струва повече... Тръмп, та Тръмп." Ама Тръмп нищо не направи за Русия. Както и новата власт не му направи нищо на него. Дори на бизнеса. Демократите и Републиканците са Доброто и Лошото ченге. Който и да дойде на власт - винаги ще гледа имперските интереси на САЩ. Ако не - рода Кенеди го помниш поне. Това не ти е СССР с Горбачов, та да пробиеш. Там пробив е невъзможен.

@Редактор : Лилия Чалева Аре, бегай, за нищо не ставаш....

ТРЕБЕ ДА ВРЪЩА ПАРИТЕ НА ВЛАДО ПУТКАТА ДЕТО ПРОФУКА

Единственно при президент Тръмп, Вова Путя мълча като путка и никога не произнесе Донецкая республика, преглъщаше когато Ердоган свали руския самолет в Сирия и руския военен хеликоптер в Армения, не Карабах. Вова преглъщане когато американски войници РАЗСТРЕЛЯХА стадо барани от Вагнер в Сирия. Още с встъпването на Байдън Путя заговори за Донецкая республика а след 10 дена от Донецк ще гласуват за Путин като президент. С'чась-то понял сукин ты сын?

С'укин сын ето сын твою мать. понял бляд? твою мать

Те всички взеха да продават !!!! Нещо страшно идва ???

А Ивана би ли му шута

Мелания бе тъпако.

да не си ти,че да му бие шута!? Тя Ивана отдавна му го е била ама Мелания ще трябва да изчака малко преди да го направи.

Е, преди му правеха мили очи като отсядат в хотела. Сега, като е пак господин Никой и естетсвено, че ще закъса бизнеса. :)))

Ти си господин никой.

Е щом най-големия спекулант продава...

Спекулант е странна дума за Д. Тръмп. Той е нещо като нашето Прасенце. Връзкарче, на което отпускат кредити, то купува бизнеси, фалира ги и не връща кредита. След няколко години пак така. Фалирал е лично той (не бизнесите му) 3 или 4 пъти.