Тръмп постави 9 основни търговски партньори на САЩ под специално наблюдение

Никой основен търговски партньор на САЩ не покрива съответните законодателни критерии, смята Вашингтон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това се казва длъжникът да командва тези, на които дължи - иска ми се някой да ми го обясни, но не Тръмп.

tonk11

Обяснявам - когато си огромен длъжник, кредиторите ти ти додуркат и те глезят щото ако фалираш не могат по никакъв начин да си приберат парите. Така поне взимат по нещо.

най- накрая с тоя цинизъм и пренепрежение към др. народи ще си търгуват сами с себе си! Нарцизъм в най-висша форма, тая нация е болна кат помирише нефт и долари!

Колко хубаво е да нямаш нищо общо с тия. Вече не те споменават и с лошо.

Тяхната с - На гол тгумбак - чифте пищови! Аз не знам друга държавна администрация да излиза редовно в неплатен , щото на ксерокса му е свършил тонерът !

на тоя мандата му скоро ще свърши , а той още управляна по телевизора и постове в туитър.Сутринта идва като тигър вечерта като изтрезнене дава заден.И резултата: 1.никой не се върна в САЩ от напусналите преди 30 години компании; 2.заветният търговски дефицит се увеличи още повече спрямо света и надхвърли 1 тлрн. годишно; 3.нетният дълг за две години добави още 2,2 тлрн. достигайки космическите 23 тлрн. долара.На печелившите честито.

А до преди 3 години подскачаше щастливо, че щели да го изберат. Е за твой кеф ще го изберат пак или най-малкото ще продължат политиката му относно Китай..

След мандата евреите ще му позволят поредния банкрут на казината му.

Значи ние сме послушковци, имаме договорки(ерго Цвухото е аут) или просто не могат да ни намерят на картата от държавният департамент. Последното е малко вероятно, понеже сега сме фронтова линия. Даже малко сме в 'тила' на врага, особено когато се наложи да 'борим' братята сърби. С 'непослушна' Турция и 'лоша' Русия - спасението ни е засилена търговия с ФАЩ = Газ от гърция дошъл с кораб, който ще го купи от Турция/Русия. Ивритите още не са набарали газ за продажба, но те ще са дългосрочният партнер. Оле-мале!

Дааа , ама Цвъкито нали ходи на закуска на тревата да ги договаря тия работи и си пусна асансьора!