Коментари - Тръмп обяви, че САЩ ще наложат 10-процентни мита върху китайски внос за $300 млрд. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквото почука такова ще обади ама Прукан не удява!

Уж преговаряме, а удряме балтията в същото време с цел вземане на правилни решения.

Няма смисъл да се сключват договори със САЩ. Така и така не ги спазват. Няма начин нормален човек да вярва на Тръмп.

Да бе , точно така, никой не му вярва на Тръмп. Гледай какво става догодина на изборите . Ще спечели втори мандат с много по-голяма преднина от очакваната . А ти продължавай да се вярваш , че никой не му вярва.

класа - та той им върна надеждата , но само толкова, друго не може да направи. Няма как де заличиш 30 години либерална политика , и то водена точно от САЩ и чийто връх - Обама /президента на либералите , продължават да възхваляват . Но на него и на администрацията му не може да се разчита !!!

сащ са империя на злото

Скоро ще има говедарска чума))))

Как Китай си реши проблема с митата. Много просто заминават стоките за Виетнам и от там се пре етикират и вече са Виетнамски. Виетнам има ръст на търговията със САЩ 40% :)

Нещо не си много наясно с Китайско-Виетнамските взаимоотношения - както днес, така и от едно време. Има една друга, неособено известна Виетнамска война..

САЩ съществуват в момента балгодарение на борсовите измами. Благодарение на изнудване и кражби от окупирани държави като нас . Престъпната седлка за Ф16 , Мариците, безплатните бази които ползва техият башибозук.

САЩ са държава паразит...Те отдавна нищо не произвеждат. Нямат нито способноста нито вече знанията нито кадрите...Могат да продават само ГМО соя . Цялата им икономика е една финансова лъжа . САЩ трябва да бъдат опаковани с бодлива тел и да си седят лудите в шизо хотела да не разпространяват лудоста си по света . Беза САЩ света ще е доста по-добро място за живеене.

накрая мош*етата като кажат на патока че новите му собственици са китайците, как ли ще реагира??? просто сделка!

РЕАЛНА ИКОНОМИКА КИТАЙ - 20 ТРИЛИОНА САЩ - 3 ТРИЛИОНА АКО МАХНЕМ ФИНАНСОВИТЕ ИЗМАМИ ОТ БВП НА САЩ ТЕ НЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ И РУСИЯ!

Дори и нас не могат да стигнат американците.

ъхъ!! дори албания е икономически гигант спрямо щатите!! да се чуди човек що всички напъват да идат в щатите

селянче!

обичате нег-рата - идете им на гости хахахахахахахахахаааааааа

Латиното най бяга в Америка. бяга, продава дрогата, и бяга обратно, за нова порция ! Бягане му е цаката, да не го хванат !

САЩ да наложът санкци и на всички извънземни галактики !!!

На всички политици вече е ясно който прави търговия със САЩ ще съжалява време е вече да се открият нови пазари далеч от тези световни паразити които да не са под техен контрол и нещата постепенно ще си дойдат на мястото

Открили сме нов пазар. На луната, марсианците ще купуват. И в Куба, Кубинските пенсионери със своите пенсии от 19 $ са сериозни купувачи... :D

Съдраните руски гащници на кого другото могат да наложат мита, освен на себе си Както мъдро постъпи Путин с контрасанкциите

СТАНАХА ВЕЧЕ ЗА СМЯХ. С БЮДЖЕТ ОТ 760 МЛРД ДОРИ ПЕР СЕВЕРНА КОРЕЯ КОЛЕНИЧИХА

Свободна, пазарна, либерална и т.н търговия. Докато не стане дума за дележ на пазари ... Стой да видиш колко е свободна !

тия няма какво друго да предложат освен соя. ама и нея не я продават на борсова цена, а рекетират китайците да я купуват с мита.

Тръмп сложи край на глобализма и бърка в здравето на НЕОМАРКСИСТИТЕ!

ти добър индианец ли си?

Време е братска Русия и Китай да унищожат този тумор наречен САЩ , който разяжда планетата Земя.

Толкова си тъп. Сигурно си от нископлатените тролове.

ФАЩ ще подпалят световна война. Бъди сигурен и в нея ще изгорят.

Да налага мита, самоизолацията на САЩ ще бъде от световна полза и ще се развият нови пазари далеч от Вашингтон. всъщност тръмп прави голяма услуга на света като се опитва да изолира САЩ

Да бе, за това всички се натиск да търгуват със САЩ!

ТЕЗИ ДЕТО СА ОКУПИРАНИ И СА ИМ СЛОЖИЛИ НА ШИЯТА ЯДРЕННИ БОМБИ?

Браво Тръмпи! Мачкай дръпнатите хлебарки че са плъзнали по цял свят.

Я си пии хапчетата.