Тръмп нападна Драги, изкуствено обезценявал еврото

Това е нечестна, по-лесна европейска конкуренция спрямо САЩ, смята американският президент

Обратно в новината

Коментари - Тръмп нападна Драги, изкуствено обезценявал еврото | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европейският съюз наистина е във криза и това е очевадно и за слепите,затова и основният лихвен процент на ЕЦБ е нулев докато на САЩ е 2,50 процента!Това е видно и от курса евро долар и евроиндекса!Ето DAW JONS е в небивал възход а и доларът поскъпва!Страннто е,че това става при Доналд Тръм!Значи реалната пазарна икономика не търпи кухи и слаби икономики !България трябва да си вземе най сетне поука и да се изчисти от корупцията и мафията и да не робува на авторитети съд и затвор за българските мошенници от БКП преходът независимо от сегашната партийна принадлежност и значимост!

На този ден преди 10 години, Dow Jones е бил 8500, днес е 26000. Дали за тези 10 години производството в САЩ се е увеличило 3 пъти? Дали Boeing произвеждат 3 пъти повече самолети или печалбата от самолет е станала 3 пъти по-голяма? Три пъти повече кока кола ли потребява всеки от нас? Или може би ползваш 3 пъти повече сапуни и шампоани? Към днешна дата, американските домакинства са по-задлъжнели от преди 10 години, а компаниите масово се подготвят за рецесия

хахаха да си дойдем на думата:) ФАЩ искат да унищожат ЕС и еврото. соросите какво ще лаят сега:)П

Има си причина еврото да се обезценява!Европейският съюз е в криза!Може би само Германия печели от еврото, ние българите от трохите на богатите и развити икономики, затова и нашият Бойко е любител на ГЕРМАНИЯ ,но го е страх от Русия!