Тръмп към Китай: Незабавно отменете митата върху селскостопански продукти

Тове е много важно за нашите страхотни фермери - и за мен!, заяви президентът

Обратно в новината

Коментари - Тръмп към Китай: Незабавно отменете митата върху селскостопански продукти | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А вълшебната думичка рус .....!?

Тръми си мисли, че нарежда на лакея Цецо гуменката.

Тоя явно си мисли че говори със Б.Б или Цв.Цв.та да им налага тъпотиите си.Ами след като първи е наложил мита,трябва първи да ги свали.А и да държиш такъв селяндурски тон на толкова голяма и влиятелна страна все едно наш Тиквун ти е насреща е ....селяния !

Умник, не е Тръмп този, който пръв налага мита в случая. САЩ даже много закъсняха. Китайците имат брутални мита на абсолютно целия внос. между 20%-100% са митата на Китай, в зависимост от стоките. Затова стана така, че произвеждат, без да внасят, а САЩ внасят без да произвеждат, и трупат търговски дефицити в космически суми. Тръмп се опитва да балансира това. Иска митата да са същите и в двете посоко. Ако са 0 - най-добре. Но да не са едностранни само върху американските стоки.

Тръмпи, тоя та принуждава да го наплескаш...амаха яяяя

И как ще стане тая работа???

Този още малко ще поиска да отменим и тазгодишния гей-парад. Обаче няма да го огрее. Гей-парадите са основна евроантлантическа ценност и без тях цивилизацията ще пропадне.

Малко грубичко звучи. Може би трябваше някак по-деликатно.... Примерно - надяваме се наще китайски приятели бързо да отменят митата, защото..... Такава грубост има смисъл, само ако Тръмп е уверен че е нагъзил китайците и те ще приемат всичко... И дори така да е даже, пак е излишно груб.

Най сетне китайците си дадоха сметка че оризът е гарнитура ....Щом не внасят от САЩ ...ще ВНАСЯТ ОТ БИВШИТЕ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ ....И НАЙ ВЕЧЕ, Монголия ...

Тръмп май съвсем откачи. Явно си мисли, че говори на Цецо Цветанов.

Ма кой пръв дигна митата на стоманата и алуминия? А сега вие, че с контрамита Хамериканската продукция не са продава в страните, дето не са изключения за стомана и алуминий.. Та чак и в нарушаване на СТО си позволява, тоз пръв вдигнал митата..

ако искат гмо ще си произведът,така че малко са 25% за гмото ма краварите

"Незабавно ОТМЕНЕТЕ митата за селскостопански американски продукти" Ами Америка няма селскостопански продукти! Там всичко е ГМО. А Раундъп, е хербицид на Монсанто! Отделно репликата за митата, повече ми звучи като ултиматум.

А в Китай не ползват торове и хербицид, а?

Тръм, хем сърби, хем боли, нали?

Тръм е тъп, ще стане като с Ким, или като с демократите. Койте не го е хванал той не го е ебал тоя тъпанар. И китайците ще го онадят

Хой, хой хой! -отговорили китайците.

Е това едемократично провеждане на ПРЕГОВОРИ по американски! "Незабавно ОТМЕНЕТЕ митата за селскостопански американски продукти"- По ми звучи, като УЛТИМАТУМ, а не като провеждане на преговори! Едва ли ще се получи нещо по този път! Китай да не е България, да и натрисат цени и печалби за електроцентрали,авиони, бази, втечнен газ и прочие? Китай е член на СС и е един от 5-те Велики!

:) Готино е да гледаш как пикинез лае лъв :)

Иначе какво, санкции като на Венецуела.