Коментари - The Spectator: ЕС отчуждава Източна Европа | Бизнес.dir.bg
назад

The Spectator: ЕС отчуждава Източна Европа

Свободната търговия може като цяло да е добра, но никоя свестна администрация не може да стои настрана пред екзистенциалната заплаха за голяма част от нейния селскостопански сектор

Обратно в новината
| Автор: Андрю Тетенборн, The Spectator*

Коментари - The Spectator: ЕС отчуждава Източна Европа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОГАТО , си замениш Родовите ценности , те чака погром , инквизиция от содомци и партньори !!!!

Тя все повече ми прилича на АМ Гъл

Изплюха камъчето най – после, значи житото, което Испания и Нидерландия внасяли от Украйна , за да си хранят говедата, ние внасяме, за да го ядем. И никой не говори кой го внася, кой го купува, кои мелници го купуват да го мелят и кои вериги ни го продават без избор като брашно и хляб ( всички) !!! И това отдавна е така! Най – добрата българска пшеница се товари на пристанище Варна за износ! За вътрешното потребление остава фуражното зърно за говеда и месното туземно население, което доволно мучи !!! Слава Кокаинье! Тараканом слава и АМИН !!!

Свободна търговия!?!?!????? Тази пак е откачила!!!! Съсипаха почти цяла Европа с ограничения във външно търговските взаимоотношения и пак бълва простотии!!!! Защо НИЩО не споменава за ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО заплащане на поръчаните от НЕЯ ваксини с изтичащ срок на годност???? Защо не и държи сметка за парите ни отиващи на вятъра???/част от тях в джоба на съпругът и/?!?????

ТАЯ , акушерка кога ще я разследват и съдят ?

А аз пък мисля че това нещо е личната путколожка на баба Меркел ,ако изобщо е имала нужда от такава именното лично отмъщение към непослушните европеици

На снимката е показана главната урва на европа

Тая я черпя с новата песен на Устата!

Нещо по специалността си няма.ли да каже главната путколожка на ЕС? И кой я назначи тая мрша да управлява Европа

Това отчуждение стана факт благодарение на вас - корумпирания и продажен европейски елит! Мерси, че ни отворихте очите за "европейските ви ценности и приоритети"!

Значи житото, което Испания и Нидерландия внасяли от Украйна , за да си хранят говедата, ние внасяме , за да ядем. И никой не говори кой го внася, кой го купува, кои мелници го купуват да го мелят и кои вериги ни го продават без избор като брашно и хляб ( всички).

Това отдавна е така! Най-добрата българска пшеница се товари на пристанище Варна за износ! За вътрешното потребление остава фуражното зърно за говеда и българи!

За какво ли говорят по - долните коментатори ХМ и НИК? Явно са от групата на функционално неграмотните (по - тоочно глупавите), за да пишат ткива коментари

А бе тая май бая са я инфлуенсвали...

Зърно има бол....защо ще ядем насекоми и други гадости???

България с помощта на няколко партии се докара до изкуственно дишане и сега разчита само на обдишванията на ЕС. С големи мъки и страх се решаваме да се противопоставяме за каквото и да е било. Така интереси не се защитават. Затова ще затворят Тецовете, затова ще фалират бизнеси и затова ще се обезлюдим и затрием като нация. Докато ни управляват едни същи политици нищо ново неможе да се роди в тази държава, защото мисленето е едно и също. Така ли не го разбрахте вече и да се сещате, че нещо трябва да се промени когато пускате бюлитините или цъкате на машинките.

Ние бюлетинките си ги пускаме правилно, но след това евроатлантиците ни подменят вота и фалшифицират резултатите! Това го потвърди и ЦИК, но не им стгна куража да анулират фалшифицираните избори!

той Путин ще ви ебе майката тотално, ще ви разтури бардака наречен ЕС!

Няма нужда Путин да прави каквото и да е. Миндилът Урсула успешно унищожава Европа

трябва да и е ясно, че на ЕС при условията на Брюксел които налага над Източния блок ....ще му се ебе майката тотално!

Тая на фотото сигур я работят само одзади затуй гледа така лошо

с 5 (или бяха 7) деца вече е опасно в класическото "работно поле" :))))

Наистина може свободно да се каже че в Ръководството на ЕС има на 90% зависими "ибрикчий" на САЩ. Ширещата се там корупция и зависимости са взели заплашителни размери. От като започна Кьовеши своята дейност като прокурор на ЕС, някой може ли да ми каже каква работа е свършила там, тази въжеиграчка ! Тя излезе не по-малко "петно" за правосъдната система в европейски мащаб, отколкото нашия местен смешник . . .Гешев ! За това Путин е взел надмощие над тези джендъри и в най-скоро време ще спомогне за разпадането на тази антинародна организация ! > https://disk.yandex.ru/i/cW_f1CnpzYkQPQ

"ибрикчий" ? Да не е някой римски император? Пише се (и се чете): ибрик, ибрикчиЯ (ед.число) и ибрикчиИ (мн.число.)

Как можаха тия в Брюксел да развалят една добра идея и да я направят втори съветски съюз? Нещата отиват на разпадане. Сега не е момента да се приема евро и други такива идиотщини.

Ха добро утро!!. Ами когато Жоро Ифандиев ви го пееше още преди 10 години, къде бяхте бе другари комунисти и всякакви други гей лузъри!!!. Та нали комунизмът - еврогейщината си отиде на мястото - НА ЗАПАД. Какво искате още, ами гласувайте за тези наши дупедавци а после ревете!!!. ХАК ВИ Е, СКОРО ЧАЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ, ЩЕ ПРАТЯТ НАШИТЕ НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ, ВИЕ СИ ГЛЕДАЙТЕ ТЕЛЕФОНИТЕ И КУЧЕТАТА, ЗАСЛУЖАВАТЕ ГО!!!.

ЕС сам се отсвири. На никой вече не му пука за някаква сбирщина от боклуци, с които се напълниха.

Вън евроатлантическата п.мия,която ни трови с украинска радиация , гмо и санкции!ЕС ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ,СЛЕД КАТО ИЗЛЕЗНАТ ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА И МАСЖВАТА ВАКСИНАЦИЯ,ОТ КОЯТО ОЩЕ ИЗМИРАТ И УВРАЖДАТ ХОРА!!!ЕС Е НЕОФАШИСТКА ГРУПИРОВКА БЕЗСПОРНО!

Страхотен анализ. И идва отвътре, а не отнякъде. Все пак е някаква свобода. Засега.

ЕС застана зад сърбомакетата и бе срещу България! Същото се случва и с украинското зърно - ЕС защитават интересите на украинците и с действията си са срещу източноевропейците! В такъв случай, ЕС или трябва да преосмисли недалновидната си политика или да се разпадне! Но на западноевропейците не им пука - те отдавна са изградили вътрешно ЕС, а ние, дето сме "в периферията" - да го духаме!

Реват само няккакви мутро образувания на Герберугата и задругата на пръстените.Какъв е проблема зърното да влиза да се декларира и подпечатва като транзит само за Афика и да си заминава с наложените данъци надценкии и такси... Недостигър на местният пазар умишлено е създаден от тези боклуци за да може да повищшават ежедневно цената на хляба ни.

Ами вие доброволно им станахте васали. Никой не ви е карал насила за това. Виждате, че ви нямат за нищо, не уважават държавата ни и пак се натискате за ШЕНГЕН и за помощи за Украина. Не е ли на първо място собствената ви държава, господа управници от 30 и повече години насам? Те не уважават България, унищожиха ни лозята първо, а след това и зеленчукопроизводството и цялото ни земеделие. Холандските чушки и домати отгледани в парници от бетон и някакви бели стърготини са заляли пазара в Европа. Пълен отврат, но само те имат права и за всичко останало.

"От друга страна, шансовете са, че заповедите, ИЗЛАЯНИ от Брюксел, няма да бъдат много ефективни, дори ако бъдат подсилени със заповеди от отстъпчив европейски съд. " Папата първи заговори за ЛАЯ на НАТО пред ВРАТАТА на Русия; Вече и за ЕВРОЛАЙ пишат. Пъзелът скоро ще се подреди...И КЬОРАВИТЕ ЩЕ ПРОГЛЕДНАТ.

"Последната илюстрация за това възниква от внезапното пренасищане s украинско зърно. През последните около ДЕВЕТ години то се радваше на безмитен достъп до ЕС." От МАЙДАНОВО време, значи.

Abe бедняци, дето ревете за "еФтино украинско зърно"-първо знаете колко мафиоти стават по-богати от неговата търговия, че не бентлита, а самолети си купуват! Знаете ли, че това зърно е с такова качество, че и прасетата няма го ядат! Половин Европа гракна след анализа на ъкраинското зърно, че е пълно с тежки метали и патогени. И не е, защото искат да си защитят собствената продукция, а защото в Украйна не важат ограниченията за използване на пестициди, гмо и прочее. Яжте боклуците, щото са еФтини, и основно се изнасят за бедните африкански страни! Но не се бийте в гърдите тогава, че сте европейци, защото психиката ви е на бедни козари от Сомалия! Щом се задоволяте да си купите хляб, който се разпада още преди да сте го занесли вкъщи......явно свинете имат повече мозък от вас.

А какво да ядем

е какво лошо има да се продава хляб и зърно по евтино на народа ами зърнените милярдери да намалят цените си няма да си купият ферари таия година и готово

зърнената русофислка мафиа в източна европа зацвили на умряло ааахахахахахха а кеф

ако украинското евтино зърно фалира зъренните олигарси с бентлитата които натрупаха милиарди на гърба на натода с надути цени на хляба мога само да се радвам браво на ЕС браво на Украйна

Е добър ден! Навремето даже от Москва бяха по-либерални! Фашистките орди на АнглосСаксония винаги са били против равенство с държавите от Източна Европа! Векове наред! И не си мислете, че студените лицемерни англосакси, които ви правят мили очи някога ще допуснат българите да им станат равни! Това са държави, които векове наред се издържат от колонии, от слуги от бедни провинции-те никога няма да отстъпят хегемонията си в ЕС! Само с кръв..

Докато нашите "кратуни'не разберат,че не ни трябват псевдоприятели,а трябва да защитаваме българските интереси сме обречени на затриване като народ и нация,а сега накъде?......

БГ интерес е евтино зърно и хляб за народа не да пълним гушите на зурнената ни мафия

Добро утро... значи ЕС е за да ни заповядва и да ни управлява.... ние пък ще се управляваме сами....

Ко, отчуждаваш, ма ? 20 години унизително чакаме шингена, вече не го и чакаме. Сетила са Урсула, с нейната марула!

Статия на англичанин, който е гласувал да е извън ЕС и може да си купува до 3 домата от Теско. Говори за васали, докато се кланя на Крал, херцози, графове и лордове....

И в същото време е васал на САЩ.

Още преди години се говореше за ЕС на две скорости. Сега това е факт и няма да доведе до нищо добро.

еврозелките са агенти на Путин - опитват се да разсипят ЕС и той да се разпадне! С всичките си действия го доказват!

Прокарват политиката на САЩ и интересите на военната им индустрия.

Че колко му е? Западна Европа хариза нашият регион на сатрапа Сталин върху мазна салфетка, че сега ще ни пазят.... Иначе, като избирател и данъкоплатец в ЕС смятам, че колкото по-скоро си тръгне сегашното ръководство на съюза, точкова по-добре за европейците. Особено Лайнен е крайно вредна!

Тази кога ще я вкарат в затвора за откраднатите пари от течностите за генна терапия.

Как пък намирате все такива путлерастки парцали да цитирате ..

Андрю Тетенборн е професор по търговско право и бивш служител по приема в Кеймбридж. За този ли говориш? И той ли бе?

Наистина сте изключително глупави, което обяснява и неоспоримия факт, че сте фанатизирани.

Урсулата още ли продава милиони ваксини? С договор, който не трябва да се види от ХОРАТА-ОВЦЕТЕ.

Продава разбира се. Ти купуваш. Няма - не искам.

"шансовете са, че заповедите, излаяни от Брюксел, няма да бъдат много ефективни," Браво, чудесно казано. Поздравления за статията.

ЕС се оттича в канала. И слава Богу че е така!

не признавам нищо от ЕС и нато, докато не минат референдуми по въпроса! до тогава живеем в диктатура , да си знаете... и да не се оплаквате

И вместо сега да се чудите как да пласирате украинското зърно и да им помагате в тая скапана война - не можахте ли просто да направите всичко това да на се започне?! Толкова ли нямаше как да де избегне?

Можеше ама не беше изгодно. За едни пари говорим.

Да извикат Сорос да оправи Европейския Съюз, тая патица е лабава.

България не е велика България на Борис Първи и Симеон .Това е една смазана и ограбена територия ..

Може би Владимир е искал да направи България независима но тъпия му баща(Кан Борис (Княз Борис 1 Михаил)) и брат му (Цар Симеон 1 "Велики") я вкараха в васалството на Византия. Затова моля не пиши глупости ако не разбираш историята!!!

За да се платят пенсии и заплати , България ,всеки месец взема заеми ..Няма данъчни постъпления ,няма работеща икономика ..Има мизерия и тоталитаризъм ,грабеж ...Аааа,да Ай ти специалисти + коол центрове..

Абе знам че всички се дразним на “айтита”-та - ама реално добре че те харчат пари взети отвън тук в локалната икономика - че сега както няма толкова работещи временно в чужбина - свежия търговски капитал е направо плачевен.

и на ЕС му ебахме майката...