Тежки времена за британския бизнес заради Брекзит

Твърде много е заложено в играта, за да допуснем забавяне и излизане без сделка, казва Едуин Морган

Обратно в новината

Коментари - Тежки времена за британския бизнес заради Брекзит | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прогноза за времето за 30-03-2019 В UK се очаква хубаво слънчево време. Повсеместните наводнения ще са от британците осъзнали какво се е случило.

Тези станаха по зле от циганите. Ще излизаме, няма да излизаме. А на циганите никой не им вярва...

Няма страшно! Борис и Найджел ще дойдат с автобуса и ще носят разликите. Пърео 440 милиона месечно за здравеопазването, а на другия ден повече за бизнеса в страната. Даже в ЕС се чудят дали не могат да отпуснат пожизнена пенсия на Фараж за подържане на шоуто. Както някой каза, японска компания изнасяла само 138 000 автомобила за ЕС, а милиони за света. Е сега милионите ще си ги произвеждат на място, за да дадат шанс на британската индустрия да покаже на какво е способна.

до 29 включително тез двамата ще тръбят по всички телевизии, че трябва да се излезе веднага без сделка, а на 30-ти по същите телевизии ще ореват острова, че те нямали вина, а народа така си бил избрал.

Ще виде сега Англия къде зимуват раците.

Сега Google плаща от 17 000 до 22 000 долара на месец, за да работи онлайн от дома си. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 20544 през първия месец от тази работа. ----- >>>>> www.WebJob33.Com

Вярно е! Но още не си им изпратил парите, но те са добри и нямалично да те търсят с бухалки, брадви и тесли....