17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аф

Дришльото Мъск, събира държавни субсидии от къде ли не, като междувременно надува балоните и пълни собствената си гуша. На този не му трябва разстрел, а рязане по парче на ден . Егати скамъра!

При цялото му уважение към Мъск, никога не бих работил в заводите му. При целия му блясък, всичките му борсови успехи и цялата му слава, има недостатъци, които покриват хубавата страна. Например да уволняваш, само защото не си на кеф за нещо е по-скоро характерна черта за тъпата мутра с много заведения по морето отколкото за най-богатият човек в света. Всеки се ръководи от принципите си, а моите са, че искам уважение, към себе си и труда си, който съвестно полагам съвестно с цялото си старание. Четох някъде, че нямало голям наплив от желаещи. Германците са свикнали да имат профсъюзите зад гърба си и ако не ги получат, Мъск може сам да си дяла колите.....

сметка на водата, която ще отровят с акумулаторите. Тогава ни растения ни животни ще има. На това отгоре и се ползва името Тесла, което няма нищо общо с това, което е изповядвал, а имено енергия от пространството или ефира, в която е вярвал Никола Тесла!

не "тесла" а "тислъ"?

плаща на господарите си !

Аре завъртя старата мантра макар да ти набиха 20 доказателства отзад последните 10 години

И ко стана с европейските правила за забрана на субсидиите на частни компании? Когато е мега корпорация - заобикаляме правилата, когато е малка или средна фирма - не.

Де си ги чел тия "правила"?

И колко хектара гори ше погуби тази зелена енергия.

Около 100 000х по-малко от пожарите запалени в Русия миналата година.

Значи щом руснаците са си изгорили горите, защо пък германците да не са като тях и да изкоренят своите.

Аха... Единия се остал до уши ма сочи с пръст кой пръднал?

*осрал

В България щяхме да ревем.ББ дава пари на американски пенсинери.

самолетите ли намекваш.

Германия получава всичко каквото си поиска, България гледа тикви...

Ама не какви да са тикви... Трябва да бъдат поливани с евросубсидии...

Така е. Оревахте орталъка срещу вятърни централи, фотоволтаици и коли. Все маана намирахте... Те ви сега.

Колкото и да не ви се иска, скоро този завод ще заработи, че и продукция ще продава. Само се замслете... В Германия работната ръка е скъпа, цената на земята и т.н. също е висока. Ако направят този завод В БГ разходите ще са по-ниски, но те пак не го правят в БГ защото тук никой НЕ иска да инвестира! Горе долу по същата причина ФВ избра Турция пред БГ. Сега разбирате ли колко НЕатрактивна дестинация сме?

Докато Мъск не чипира тиквата...

когато държавата дава парите на Народа на наши Хора да си правят бизнеса... а не да имат клиенти и да продават търсен продукт!

комунизъм в действие! Нека реват тъпанарите в БГ, комунизмът в света се развива по плана на САЩ!

Това с комунизма някаква ирония ли е? Няма грам комунизъм, а целенасочена експанзия на пореден мастит капиталист. Отделно от това се загледах в т.нар. държавна подкрепа, което не кореспондира с перипетиите от преди 1 година със завод на Фолксваген. Май излиза вярно, че за едни държави може, пък за други не може.

Ирония сте такива, които една книга не сте чели , но знаете за всичко! А най-вече не знаете какво е комунизъм и откога е на Земята и къде как се развива. Но си мислите, че сте имали комунизъм в България :-))) и че има комунизъм в Северна Кореяя..най-якия виц пускан някога :-)