Тесла намалява цените на соларните панели с над 38%

През 2016-а компанията купи СоларСити (SolarCity) за 2,6 млрд. долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stankow

Te оправиха електромобилите, сега и слънчевите панели ...

Абе, някой знае ли как е "fire sale" на английски? За един приятел визионер питам. Завалията квото и да опита, все е яко вътре. Само от едни огнефъргачки успя да изкара печалба.

Въпроса е ТИ какво управи/направи? Или пийна една ракийка пред компютъра и реши да критикуваш.

Мъск е човек с идеи. И някак успява да привлече пари за да ги изпробва. Друга тема че това с колите си е тъпо. Малко е известно че електромобилите са били началото на автомобилната ера. Доста са били популярни в САЩ в началото на миналия век. Особенно са ги харесвали жените, защото по онова време не е имало стартери и пускането на примитивния ДВГ особенно при студено време си е било занимание тежко даже за физически силен мъж. Но нашия свят така е устроен че в батерия (каквато и да е тя) много енергия не може да се натика. Законите на физиката са такива просто. И това туря кръст на идеята да се ползва електромотор като главно задвижване в кола. Виж с ракетите Мъск сви сармите на всичките "разбирачи" в тази област. Той доказа че ракета може да се направи бързо, че не са нужни супер големи скъпи и тромави структури. Просто се хващаш и я правиш. Са приказките за полет до Марс.... с ракета на химически двигатели... нещо....

Жената не се е върнала от пазаря със салатката. Като си доде тогиз, сегинка турих ракийката в хладилника.

Този човк е истински мор за социализма и комунизма ! Социалисти и комунисти изпитват неистова омраза и ненавист към такива хора и се стремят всячески да ги унищожат . Справка - последните осемдесет години у нас !

възможно ли е да си толкова зле? ТНози човек е истински директор на соц предприятие и секретар на партията в него. Единствената му успешна "стока" - спейсекс - ти е изцело финансирана от цк на цру. Каквито и пари да троши: наса и данъкоплатците наливат, че и винаги е на печалба! Останалите му стоки: колите, панелите и хиперлуупа са долна измама и безполезни. С тесла прилра маса пари на инвеститори, които не видяха и една стотинка дивидент. Акциите са 237 долъръ при максимум 371 и не е раздавал дивидент. НИКОГА, ОТ ОСНОВАВАНЕТО! Хиперлуупа се опита да го продад у саудицка арабиа, щот е прекалено налудничев за висококласово произвоцтво. Пълне крах. Спре едина тунел, напаи си асансьор от офиса до одма и КРАЙ! Панелите - за тех не ми е ясно. Обаче, нема фирма дет ги прави, та нема и мерило кат цените на акциите на тесла. Не го мразим тоз, мъска. просто е най-големия мушеник на нашето време и само тотални кретени, които не мислът самостоятелно може да му се вързват, подареват парите си и възхищават. Скоростен фалит на теслата ше ви отрезви. сичките. Даваш ли си сметка колко безполезна вещ е елктроколата и как си я купувуш само щото е контрарашъ?

Ти си доказан олигофрен! Да обявяваш някакъв смешник като Мъск който гледа да лапне паричките на балъците на безумно високи цени за експлоадиращи коли и космически кораби за мор на социализма и комунизма...Трябва нистина да си дебил!