"Тесла" наема до 10 500 души за бъдещия си завод край Берлин

Критици се опасяват, че фабриката ще има отрицателно въздействие върху околната среда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щеше да им излезе без пари, но пак предпочетоха немците - все пак традициите са си традиции! Както каза един комик, и за нас Тесла, но с ударение на "а"-то. Тойота пък имаше проблеми във Венецуела, сега пак отворили завода си там......И никой не порачва да направи нещо, да им чуе приказката на гигантите, да предложи, поне да опита......! Малко ПиАр-политика и настойчивост биха дали резултат във времето, а вече изминаха много десетилетия от последните ни опити и тук да има автопроизводство. Но това не ни пречи да се подиграваме на съседите от север, че им били слаби Дачиите. Такива сме си. Я мое да немам, ама и другио си го не бива.

tonk11

500 000 коли на година. 1370 на ден. 57 коли на час. Е как ще стане това?

На конвейр с роботи.

Аз пък се питам как ще продава в Европа 57 коли на час!?

Как ли не се е сетил да си зададе тоя въпрос преди да си хвърли парите на вятъра, ти да видиш загубеняк да видиш. Да беше се сетил да те пита.

голям кеф ми прави като бедни мишоци с пробите джобове дават акъл на преуспели хора.

Въпрос: Кое е най-печелившото перо сред многото бизнеси на Мъск? Отговор: Марс ! Макар че никога няма да отиде там и чудесно знае, че това е невъзможно за човек през този век, парите които измъква по тази линия, чрез лъжи и фантазии за пред превъртелите овце, бият всичките му други схеми. :)

неее... ма хич не си прост. :))) и хич не си сляп и заблуден. ма хич... не им вярвай на това дето всички ти казват :))))

Изблеяла овцата от землянката си, загледана в далечните звезди и планети, които никога няма да види отблизо.

Проблеми с бъбреците или просто е беусловен рефлекс от името на Мъск?

Вместо да си задаваш въпроси и да си врякаш сам в отговор без да знаеш за какво говориш запитай се защо толкова те терзае дори само споменаването на името на човек от другата страна на планетата с когото не те свързва нищо. Обсъди дискусията, която си провел със себе си с лекуващия те лекар.

Тъпчо руски, свободните хора по света мечтаят за нормални неща, а не за безаналогови правозлавни оръжия! Не маршируват по пложади под строй, а обединяват около себе си хиляди талантливи специалисти около смели идеи! Мъск е всичко онова, което Русия и алконавтите никога няма да бъдат и затова го ненавиждате и злобеете щом се спомене Tesla, SpaceX, The Boring Company, PayPal, SolarCity и т.н.... Мъск лично вероятно няма да кацне на Марс, но ще остави след себе си индустрии, които вие руските малоумници още 1000 години няма и да сънувате!

Германците проспаха електрическата революция и сега ще работят за американците, вместо за себе си! Но съм оптимист, че до 4-5 години немската тройка автопроизводители ще стане отново доминираща на този пазар.

Коя от немските марки не проивежда електромобили. Мислиш ли, че са проспали? Дали пък нямат по-добър погледн нат автомобилостроенето от Мъск? Да не говорим за инфраструктурите в Европа и липсата на стандарти. Дали пък са готови да работят на малка печалба докато могат да работят на голяма печалба?

Нямам възражения!

Е нали щеше да е на местото на Кремиковци.